21.2.2020
Kategorie: Společnost

V Německu to zase prásklo…

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

V Hanau, městě se sto tisíci obyvateli, se zase tak trochu střílelo. Zemřelo několik lidí, zprávaři hovoří o počtu 9-11. Místem útoku se staly dvě šíša kuřárny. Víme ještě, že část mrtvých je kurdské národnosti. Zbytek policie opět tají. Na veřejnost prosáknula informace, že v prvním podniku byli dva ozbrojení muži, zatím co policisté tvrdí, že bylo nalezeno tělo mrtvého střelce, pravděpodobně Němce vlastnícího loveckou zbraň. Tolik strohé informace.

Je nepochopitelné, proč se policie v zemích s nejvyšším procentuálním nárůstem počtu migrantů a ruku v ruce s tím stoupající kriminalitou snaží neustále mlžit. Kdyby se o utajování skutečností snažili politici podporující další příliv migrantů, bylo by to pochopitelné, že se snaží zastřít skutečnost, kterým je špatné rozhodnutí přijímat další a další problematické muslimské mladíky. Policie by však měla být v demokratickém státu nezávislou a postihovat tak každého, kdo se proviní proti zákonům. Což se v mnoha zemích už nějakou dobu prostě neděje a policie slouží zájmům elit. Zároveň drží pod pokličkou to, co by jim komplikovalo připravovat veškeré změny spojené se vznikem nového světového řádu. Některé policisty to nutí opustit své zaměstnání, jiní se naučili prostě mlčet, samozřejmě existují i ti, kterým je to úplně jedno a slepě poslouchají každý příkaz.

Poslední dobou je za Němce považován každý, kdo se v zemi narodil, případně vlastní německý pas. Jen výjimečně nějaké médium připustí, že původem pocházel z jiné země, případně má rodiče nějaké rozdílné národnosti než německé. Ani fotografie už se nezveřejňují, natož jména, protože by často na nás vykouknul tmavooký a tmavovlasý Abdul, případně úplně černý Selim. Což jako zástupce germánské rasy úplně nevypadá. I u obětí se mlží. Jsou li to většinou původní obyvatelé, ukazovalo by to na na náboženský či rasistický motiv, což by mediálně nebylo příliš vhodné uveřejňovat, neboť by to narušilo image imigrantům tvořenou. Jsou to přeci prostí chlapci utíkající před válkou a využívající pohostinnosti mamá Merkel. Pokud jde o souvěrníky, i tam je původem k masakru většinou náboženství nebo jistý nesoulad v národnostních otázkách, to jde ovšem o vyřizování klanových a mafiánských neshod a sporů. Jak by v tak vyspělé a demokratické zemi, jakou Německo bývalo, mohlo docházet k řešení sporů takovýmto způsobem, když vlastně žádné problémy nejsou?

Střelcem mohl být samozřejmě kdokoliv. Naštvaný táta, zamilovaný chlap, ale také někdo, kdo nesnášel Kurdy, případně šel za svou pomstou. Mohlo jít o konkurenční boj, rodovou nenávist, o cokoliv. Média se však zaměřila na to, že měl lovecký lístek, takže dojde následkem činu k dalšímu útoku na držitele střelných zbraní. Do pozadí ustoupí zdůvodnění, proč ke střelbě došlo, zvýrazní se potřebné a celé se to zneužije k nějaké propagandě. Zatím našli údajně tělo mrtvého střelce, druhý ozbrojený muž se z případu nějak vytratil. Zemřelo dost lidí, vidělo to plno svědků, zatajit to celé nešlo. Přestože stoupající kriminalita na Západě je velmi zlehčována, za mnohé mluví zkreslované statistiky ve Švédsku i v Německu, není zanedbatelná. Množí se znásilňování zakončené brutální vraždou, prosté obtěžování se už ani neregistruje, mnohem více se krade, vandalismus je na denním pořádku. Dochází k násilí. Je až s podivem, jak dokážou být Švédové, Němci, Britové tak klidní a trpěliví. Dít se toto v Rusku či Polsku, pravděpodobně by se represe skupin podílejících se na vysoké kriminalitě zvýšila a viníci by se asi potkali i s jistou obrannou brutalitou.

I přes výše uvedené se v jízdě směrem do pekla a nazvané Nový světový řád (NWO) bude pokračovat. K čemu směřujeme, to už proslulý americko-maďarský miliardář Sörös konečně nazval pravým jménem. Doslova prohlásil, že 3. světová válka je nevyhnutelná. Záleží jen na způsobu, jakým proběhne. Svět je plný paradoxů. Ekonaivisté bojují proti přehřátí planety, přičemž právě válka vy ji rozpálila více než co jiné. Jaderný arsenál uložený ve vojenských skladech by její povrch dokázal roztavit a zlikvidovat vše živé. A kdyby ne, ani konvenční válka životnímu prostředí zrovna nepomůže. Sociopsychopati prosazují migraci jako záchranu hladovějící Afriky, ale přitom Evropa je při tak velkém konfliktu první na ráně, a pokud by někde hromadně umírali lidé, bylo by to právě na našem kontinentu. Sörös do té doby buď umře stářím, nebo zaleze do luxusního krytu a bude si tam vytvářet chiméry o tom, jak dobře to zařídil. LGBT komunity na tom také moc dobře nejsou. Zženštilí válečníci by padli v prvních řadách. Místo slušivých kožených pásečků by navléknuli uniformy a alou do boje. Kdo vlastně tedy válku potřebuje? Korporace, bankéři, politici? Někdo další? Nikoliv, ale odnesli bychom to my všichni.

Pouliční střelba v některých zemích se stává denní realitou a nevyhnula se ani nám. Až dosud šlo téměř vždy o držitele nelegálních zbraní. Právo na obranu je často pošlapáváno, zatímco útočníkům je dopřáváno zůstat anonymními. Zatajování informací je prvním krokem k legalizaci zločinu. Bude li tento trend pokračovat, a vše tomu nasvědčuje, čeká nás v příštích letech naprostá změna všeho, co jsme znali. Volíme slepě politiky, kteří jsou ochotní spolupracovat na tvorbě jiného světa. Jsme v bodu, kdy lze mnohé ještě zvrátit. Jak dlouho to ještě půjde, to je otázkou. Zatím ztrácíme vzácný čas.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 4,90 out of 5)
Loading...