19.3.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Podezřelé muslimské vrahy by měl soudit jen levicový soudce sluníčkář

Sdílejte článek:

 

P. F. PODANÝ

Podezřelé muslimské vrahy by měl soudit jen levicový soudce sluníčkář … obhajoba požaduje, aby soudci podstoupili test smýšlení o migrantech.

Spolková republika stále znovu a znovu dokládá, že se v posledních letech stala největším cvokhausem (takovými německými Bohnicemi) na světě. Aktuálně to Němci předvádějí také u ostře sledovaného soudu v Drážďanech, před nímž 18. března poprvé stanul Alá S., jenž podle prokuratury v noci na 26. srpna 2018 spolu s jedním Iráčanem, Farhadem. A., po němž policie stále pátrá, v centru města Chemnitz (Saská Kamenice) několika ranami nožem zabil Němce s kubánskými kořeny Daniela Hilliga (35). Dva další muži utrpěli zranění. Krvavý čin tehdy v tomto východoněmeckém městě vyvolal rozsáhlé demonstrace, doslova otřásl Německem a odstartoval emotivní politickou a společenskou debatu, jež vyústila i v likvidaci šéfa německé civilní kontrarozvědky Hans-Georga Maassena. Média a část politiky rozpoutaly kolem protestů v Chemnitzu doslova hysterii, která byla využita i jako další tlak na jinak smýšlející občany – rozuměj kritiky masové migrace a islamizace Německa.

Obviněný Alá S., údajně Syřan, který má v Německu status uprchlíka, popírá, že by měl s vraždou cokoli společného. Na noži, který se po útoku našel, policie žádné stopy jeho DNA nenašla, důkazy jsou nedostatečné. Pozorovatelé proto proces hodnotí jako zcela otevřený. Obhajoba tak už první den procesu požádala o zastavení řízení a propuštění obžalovaného z vazby. Soud o žádosti teprve rozhodne.

Obhajoba ale předvádí u soudu v Drážďanech další „kousky“, které by slušely spíše poměrům v totalitních režimech a nikoli Německu 21. století. Obhájkyně Ricarda Langová, která pronáší i výroky v arabštině, chce z procesu zjevně udělat politikum a soudní síň proměnit v arénu, v níž by dominoval levicově-sluníčkový pohled na svět a právo. Z jejích úst tak už první den padaly výroky ve stylu, že obviněný odpovídá „obrazu nepřítele“ lidí, kteří podporují stranu Alternativa pro Německo (AfD), či se snažila redukovat brutální mord na „klišé chybné uprchlické politiky“. Obhájkyně Langová ještě před tím, než prokurátor Stephan Butzkies přečetl obžalobu, prohlásila, že (údajnému) Syřanovi se u soudu nedostane férového procesu. Doslova řekla, že „postoj soudců k uprchlické otázce je rozhodující pro férový proces“.

Poté obhájkyně vpravdě nestoudně a drze požadovala, aby byl soud podroben testu smýšlení. Soudci a členové poroty by podle Langové měli odpovědět na mj. následující otázky:

  • Jaký je váš postoj k uprchlíkům?
  • Účastnil jste se nějaké demonstrace Pegidy?
  • Jste člen nebo sympatizant strany AfD?
  • Znáte se s neonacisty?
  • Účastnil jste se po vraždě demonstrací?
  • Položil jste květiny či věnce u pomníku zavražděného?
  • Zveřejnil jste např. na Facebooku nějaké kritické komentáře k uprchlické krizi?

Tento výčet otázek hovoří sám za sebe a nepotřebuje přílišné vysvětlování. Podle levicově-sluníčkových obhájců by soudcům, kteří se stavějí kriticky k politice masové migrace a islamizace Německa pod taktovou kancléřky Angely Merkelové, měla být zjevně zapovězena činnost. Drzost a nehoráznost obhájkyně podezřelých muslimských vrahů, s níž se snaží diktovat, kdo smí a kdo nesmí oblékat soudcovský talár, vyráží dech.

Autor: P.F.Podaný, fcb



Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...