7.10.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

VP: Šokující video! Ashura – krvavý muslimský rituál prováděný i s malými dětmi můžete vidět již i v Evropě!

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Malí muslimové se už prakticky od nejužšího věku setkávají zejména v radikálnějších rodinách s různými formami násilí. Už velmi malé děti se učí na hračkách podřezávat krky, v prostředí různých islámských bojůvek se pak totéž učí na bezvěrcích či nepřátelích. Muslim a nůž je již od narození zcela přirozené spojení, k němuž patří i krvavý rituál, praktikovaný ještě na kojencích. Video, které následuje, nedoporučuji sledovat slabým povahám.

Způsob, jakým šíitští muslimové oplakávají smrt Mohamedova vnuka v rámci svátku Ashura, je řezání noži  a jinými ostrými nástroji. Dokonce i děti bývají zkrvavené. Sadistické rituály, které se již neomezují pouze na muslimské země, nyní praktikují mimo jiné muslimové ve Francii a Velké Británii.

https://twitter.com/i/status/1301991994638643202

Krvavý rituál se neprovádí jen u dětí, ale i mezi dospělými, nicméně v jejich případě se sebepoškozují zcela dobrovolně, malých dětí se nikdo neptá. 

Mladí muži zakrvácení krví se rojí do ulic jako součást náboženského průvodu v muslimských zemích po celém světě a v poslední době i v některých nemuslimských zemích, jako je Velká Británie, Francie a USA.

Děti se také účastní krvavého rituálního sebepoškozování, které se koná před Ashurou devátého dne. Šíitští muslimové vzdávají úctu proudem jejich krve, když oplakávají vražednou a mučednickou smrt imáma Husajna, vnuka lžiproroka Mohameda.

Imám Husajn byl zabit armádami Jezídů poblíž Karbalá v roce 680 našeho letopočtu. Byl zabit svými politickými soupeři spolu se 72 společníky v bitvě o Kerbalu v sedmém století. Poté byla některá těla mrtvých zmrzačena. Lidé účastnící se průvodu se řežou čepelemi, často uvázanými na dlouhých řetězech a krev si rozmazávají po hlavě a zádech.

Krvavé rituály mají ve svém repertoáru i některá jiná náboženství, nicméně tam se jedná o sebepoškozování, tedy je na rozhodnutí každého jedince, zda chce daný rituál podstoupit. Zde se však řežou nožem i velmi malé děti, kterých se samozřejmě nikdo neptá na to, zda chtějí být pořezány. Ostatně, zkuste se ptát kojence…

Na to, jak se muslimští fanatici v průvodu sebepoškozují se můžete podívat níže – tedy máte-li na to žaludek. To, že jsou někteří muslimové ve jménu vnuka lžiproroka Mohameda schopni zraňovat nejen sami sebe, ale také své vlastní děti, nejlépe vystihuje hloubku jejich bezbřehého fanatismu. A šílené je, že se to stále častěji děje i v Evropě. Podobné průvody již zažily britské i francouzské ulice…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,64 out of 5)
Loading...