14.11.2018
Kategorie: Doporučujeme, Politika

Přísahám na zdraví svých dětí aneb z Krymu do krimu?

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

Andrej Junior Babiš byl natočen novináři ve svém úkrytu ve Švýcarsku a řekl pár potenciálně výbušných vět. Z rozhovoru, natočeném skrytou kamerou, v podstatě vyplynulo, že na něj milující tatínek poslal gorilu, která jej měla pod sedativy uklidit z České republiky a zabránit mu tak vypovídat v kauze Čapí hnízdo.

Junior prý má z pana Protopopova, který jej při úklidu na Krym “doprovázel” strach. A na kameře to bylo opravdu vidět. Je Babiš starší opravdu taková lidská hyena, že si takhle zahrává ze životy svých dětí? Vždyť přísahal na jejich zdraví jak je miluje a jak je celá kauza okolo Čapího hnízda účelovka vykonstruovaná a on sám je čistý jako lilie.

Tak kde je pravda? Zneužil Bureš svoje starší děti pro svůj prospěch a zatáhl je tak do tragického okruhu policejního vyšetřování, kde jim může hrozit až kriminál? Opravdu, jako ten poslední budižkničema, pro 50 miliónů korun dotace nechá vláčet vlastní děti bahnem? Myslel si, že se tato kauza nikdy neobjeví a podcenil rizika? Vše nasvědčuje tomu, že ano.

Nyní se nás snaží svým srdceryvným pláčem na krajíčku při prohlášení zase přesvědčit o své pravdě. Ale proč tedy, pokud je vše kampaň a účelovka, tedy dle zákona v pořádku a nic nikomu z Babišovy rodiny nehrozí, nenechal své děti v kauze vypovídat, nepomůže tak k rychlému konci případu a nežije on i jeho děti v klidu? Proč jsou najednou obě děti psychicky natolik nemocné, že nemohou absolvovat výslech? Proč to Bureš nechává takto vyhnít a chová se jako hysterický frustrovaný spratek, který byl přistižen při krádeži lízátka?

Protože sám ví, že pochybil? Že podváděl a děti byly jen krycí vrstvou jeho podvodů? Zničil jim život pro svoje psychopaticky nabubřelé ego? Čeho je tedy vůbec ještě schopný ve vedení státu? Zlikviduje naši společnost i ekonomiku pro svůj prospěch? Neměl by náhodou sedět místo ve Strakově akademii v kriminálu, nebo alespoň v uzavřeném oddělení psychiatrické kliniky?

Obávám se, že ano. Konspirační teorie, že to na něj bylo vytaženo kvůli Istambulské domluvě či odmítání Globálního imigračního paktu, či že se jedná o druhý Majdan řízený Sorosem na mne působí směšně. Za prvé Bureš není samojediný, který by o tom rozhodoval a za druhé Bureš dobře ví, kdy má před panstvem z Bruselu brzdit, aby mu nevyschnul penězotok jejich dodací.

Z výše uvedeného tedy vyplývá jediné. Andrej Babiš je lidská hyena, která se neštítí jakéhokoliv svinstva, jen když z toho má vlastní prospěch. To, že tento člověk, s estébácko-komunistickou minulostí i přítomností, je premiérem naší vlasti, je tragické.


kkriz18

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 3,91 out of 5)
Loading...