9.2.2018
Kategorie: Společnost

OVM: Pořad kluků a holek, co spolu mluví…

Sdílejte článek:

JOSEF HAVRÁNEK

Nic proti tomu, že si Václav Moravec zve do svých pořadů především kamarády – hosty názorově spřízněné, převážně z rodu pravdoláskařů a komunistů, případně ty, kteří mu hrají do karet…

[ad#textova1]
.
Samozřejmě, že občas se tu vyskytnou i názoroví oponenti. Chybí jen pan prezident, který aktivistického Moravce – podobně jako před ním prezident Klaus, bojkotuje. Totiž, bez premiéra, představitelů ANO, komunistů, či okamurovců…, snad ani nejde v ČR žádný politický diskusní pořad provozovat. A tak se tu pravidelně hraje alespoň taková rafinovaná přesilovka. Tipuju to, při zdi – tak na deset ku třem…Opravdu, nic proti tomu, koho si vymývač mozků vybírá do svých pořadů. Jenže ČT je přece jen jaksi veřejnoprávní a také dobře placená koncesionáři.

Jen je nepochopitelné – absurdní, že v tom televizním molochu také neexistují diskusní pořady, v kterých by naopak hlavní slovo zase měli ti, co reprezentují názory většinové společnosti. Stačí jen kouknout na volební výsledky!

Tenhle stav mi přijde nejen nespravedlivý, ale i neslušný.

Nicméně, nebudu nic předstírat, vlastně se ani nedivím, že tahle samozřejmost doposud ještě nikoho z vedení České televize nenapadla.

Pro tyhle veřejnoprávníky je to taková mission impossible! Naprosto nerealizovatelná fantasmagorie.

Každému myslícímu člověku je přeci jasný, že v té jejich České televizi evidentně není k dispozici ani jeden jediný redaktor – moderátor, který by byl schopen, či ochoten zastávat skutečné názory české veřejnosti.

Dost dobře nerozumí, proč si my koncesionáři, necháváme takovej švajnerajn líbit!

[ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...