28.3.2017
Kategorie: Společnost

Co týden dal a Hampl napsal: Vlci z neziskovky Aiesec rozbíhají štvanici na české lidi

Sdílejte článek:

PETR HAMPL

Pondělí 20. března

Rozbíhá se honička na Hynka Charouse. Tenhle dosud nepolitický podnikatel a taťka od rodiny vzbudil pozornost tím, že když se mozek jeho dcery pokoušela vymývat multikulturníí neziskovka AIESEC, která k tomu dokonce ani neměla podporu ministerstva školství, tak pan Charous protestoval.

[ad#clanek-respo]

Jenže neziskovka má – na rozdíl od soukromníka – v zásadě neomezené zdroje. Může tedy najmout profesionály, zahájit public relations kampaň a protlačit do celostátních médií hromadu článků s jasným cílem vykreslit pana Charouse jako fašistu a zlého člověka. Pokouší se tak poškodit jeho podnikání a soukromý život.

Ten úplně hlavní cíl ale je udělat z pana Charouse exemplární příklad a zastrašit všechny rodiče, co by se snad chtěli zajímat o výchovu svých dětí a postavit se na odpor nějaké multikulturní neziskovce. Štvanice začala, přidávají se další a další vlci a hyeny.

Potvrzuje to, že není žádného rozdílu mezi multikulturními neziskovkami a mafií, co zabývá únosy a vybíráním výpalného. Ne v přeneseném smyslu, ale doslova. Existence takových organizací je neslučitelná se zachováním občanských svobod. Stát, který trpí řádění těchto zločineckých organizací na svém území, selhává ve své základní funkci. Což je i pomůcka do voleb – podpořit žádného politika a žádnou stranu, kteří jednoznačně neslíbí tvrdý zásah proti multikulturním neziskovkám.

Do té doby tu ale je bezprostřednější otázka – jak podpořit štvance. Protože jestli necháme zlikvidovat jednoho, budou na řadu přicházet další a další. Ty hyeny se nezastaví před ničím. Ukázkový seznam hyen najdete zde.

Úterý 21. března

Procházím knihy a články, které se s odstupem věnují srbsko-islámské válce na Balkáně před pár lety a znovu a znovu se tam objevuje stejný vzorec. Aktivista humanitární skupiny vystoupil v médiích jako přímý svědek zvěrstev a později se ukázalo, že si záležitost vymyslel. Mladá žena vypráví do kamer o tom, jak Srbové vyvraždili její rodinu a později se ukáže, že se ta příhoda nikdy nestala. A znova a znova.

Nikdo z těch lidí se neomluvil. Pokud se k tomu později vraceli, tak ty lži obhajovali jako legitimní prostředek ke vzburcování veřejnosti. Takže když dnes slyšíme ze stejných zdrojů “informace” o ukrutnostech Assadova režimu v Sýrii, můžeme se spolehnout, že jsou nepravdivé. Tím není prokázáno, že v Sýrii nedochází ke zločinům – pouze o nich nemáme žádné hodnověrné informace.

Středa 22. března

Takže poté, co tiskem probíhají čtyři dny po sobě články o tom, že “O Trumpově sledování nejsou důkazy” se zjevným cílem vyvolat pocit, že Trump lže, se ukázalo, že Trump a jeho lidé byli “monitorováni” americkými tajnými službami.
Pane Chovanče, vytáhněte své centrum hybridních hrozeb, je čas k akci! Těším se na záběry z razií v redakcích.

Čtvrtek 23. března

Korporace IBM zůstává věrna své tradici. Hitlerovi poskytla své technologie pro vyhledávání Źidů, nyní poskytne svou umělou inteligenci pro boj proti evropským vlastencům na sociálních sítích.

Pátek 24. března

Z dějin evropského myšlení známe pojem Antikrist, který označuje postavu nejvíc vzdálenou a nepřátelskou Kristu a zároveň mu tak podobnou, že si je mohou lidé snadno splést. Andrej Babiš je takový Antitrump. Mluví trochu jako Trump, vystupuje trochu jako Trump, ale zastává přesně opačné pozice a prosazuje přesně opačné věci

Sobota 25. března

Při rozhořčení nad krvavými útoky by nemělo uniknout pozornosti, že mnohem větší nebezpečí představují ti zdánlivě kultivovaní muslimové, co se nedopouští násilí, ale prosazují své požadavky pomocí antidiskriminačních opatření, soudů a ovlivňování médií. Přímým útokům se dá jakž takž čelit, ale ti “umírnění” nás dostanou do situace plošného vyvražďování bez jakékoliv možnosti úniku. Že se ta osoba pod šátkem teď usmívá, to na tom nemůže nic změnit.

Neděle 26. března

Bruselský primátor veřejně přiznal, že všechny (!) tamní mešity jsou pod kontrolou radikálních salafistů. Mimochodem, víte, kdo kontroluje české mešity?

[ad#pp-clanek-ctverec]

hampl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...