2.9.2021
Kategorie: Politika

Babiš mladší vtrhl na zahájení kampaně ANO. „Proč jsi mi ublížil,“ zaútočil na premiéra

Sdílejte článek:

COM/SPU

Premiérovo hnutí ANO v Ústí nad Labem odstartovalo svou kampaň. Na ni ale dorazil i Andrej Babiš mladší, který se během toho, co premiér odpovídal na dotazy novinářů, objevil před ním.

Premiérův syn začal svému otci pokládat spoustu otázek„Právě jsem přišel od psychologa a mám soudního znalce, který mě vyšetřil. Jak se cítíš mě teď vidět? Věříš víc ve věci mezi nebem a zemí? Myslíš, že bych tě takhle náhodou našel? Proč jsi mi ublížil? I s tím Protopopovem. Budu se bránit a budu bojovat,“ vzkazoval mu.
 .
Předseda vlády na jeho otázky nereagoval a jen strnule stál. Jeho syn zmínil i dnešní den, kdy slaví Babiš starší narozeniny„Dnes máš narozeniny, jsem naštvaný, ale informace, že jsem psychologicky v pořádku, by měla být nejlepší věc, kterou slyšíš,“ pokračoval dál.
 .
„Přeji ti hodně štěstí v tvojí kampani a oblbování českého národa tvojí sektou ANO. Maj sa! See you again,“ řekl a dodal, že se uvidí pouze na dálku. „Budeš mě vidět v médiích,“ vysvětlil Babiš mladší.
 .
Do Ústí nad Labem se Babiš mladší dostal podle svých vlastních slov náhodou. Nepřijel sám, ale se svým přítelem, režisérem Vítem Klusákem. „Nebudete nám to věřit, ale je to naprostá náhoda. Nic s Andrejem Babišem mladším nenatáčím, nemám tu kameramana ani štáb,“ uvedl režisér.
 .
Nutno podotknout, že premiérův syn se začal v mediálním prostoru objevovat více v poslední době, tedy kdy se rozbíhají volební kampaně stran a koalic. Proti svému otci se ostře vymezuje.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,20 out of 5)
Loading...