4.2.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Bez krve, potu a slz to nepůjde!

Sdílejte článek:

KAREL PETŘÍK

Všichni jsme si, díky covidu a médiím, víc uvědomili svou smrtelnost a většina se začala bát. Strach je velmi dobrý prostředek k vyvolání nevraživosti až nenávisti ve společnosti. Nemohu se zbavit dojmu, že jestli se této vládě něco povedlo, tak je to, v covidové situaci, proti sobě poštvat mladé a staré lidi, státní zaměstnance a soukromníky, venkov a města. Tito se pak dále dělí podle stran a hnutí, případně náboženství.

Díky narůstajícím zmatkům roste „společenská naštvanost“ a množí se případy odporu proti vládním nařízením. Policisté v ulicích se znovu stávají, díky všemožným buzeracím a kontrolám dodržování často stupidních nařízení, opovrhovanou partou režimních pohůnků. Sklízejí to za ty, kteří je tam poslali. Udavači mají nový prostor k fízlování a svatému boji za pořádek. Mezi nejzasloužilejší patří různé TV, které si to užívají plnými doušky. Musí přece informovat tu spořádanou společnost o padouších bez zábran zaplavujících zimní přírodu nebo otevřenou hospodu. Tomuto procesu atomizovat společnost čelí sjednocená levice v čele s PIRÁTY, STAROSTY, ODS, TOP 09, KDU ČSL. Toto sjednocení vytvořené především s cílem získat co nejvíc hlasů v podzimních volbách odsuzuje sice plýtvání penězi, ale na druhé straně schvaluje všechna opatření, která k rozhazování peněz vládu vedou. Která z politických stran hlásá, že nemohu navyšovat výdaje jak pominutý, když klesají příjmy? Většina. Která strana dokáže říci, že bez krve, potu a slz se z toho srabu nedostaneme ???

Ti co dnes „cedí“ krev, budí se zpoceni strachem z dalšího dne a slzí nad ztrátou toho co roky budovali, snad konečně pochopí, že je třeba se postavit tomu vracejícímu se levičáctví! Snad si uvědomí i ti, co zatím fatální problémy nemají, že věřit stranám, které se bojí jasně definovat své postoje, protože se chtějí líbit všem, se nadá věřit. Spojená levice jako by se našla v představě, že přišel čas pro realizaci SOCIALISMU S LIDSKOU TVÁŘÍ. Liší se jen v míře předpokládané lidskosti a barvě jeho tváře.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,27 out of 5)
Loading...