21.7.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: Švédsko: Somálec byl usvědčen z bestiálního znásilnění devítileté holčičky!

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Ještě bude někdo stále tvrdit, že multikulturalismus je ráj na zemi? O tom, jaký to je “ráj” se dnes a denně přesvědčují Švédové. Znásilnění, vraždy, loupeže, fyzické napadení, bombové útoky, žhářství, napadení s nožem. Tak vypadá každodenní obohacování švédských občanů, zejména pak žen a dětí. Přesto Švédsko odmítá přestat přijímat další muslimské vetřelce.

Devětatřicetiletý somálský vetřelec byl nyní odsouzen k 11 letům vězení za znásilnění devítileté dívky v Norrköpingu. Státní zástupce ho také chtěl odsoudit za pokus o vraždu, neboť se vetřelec pokoušel dívku uškrtit.

15. dubna byla devítiletá dívka na cestě domů ze školy v malém městečku v Norrköpingu poté, co si poranila prst. Pak se setkala s 39letým Ahmedem, který ji zatáhl do křoví a znásilnil ji s nožem.

Dokument, který je součástí rozsudku, popisuje, jakých příšerných bestialit se krimigrant vůči dívce dopustil, holčička musela prožívat skutečné peklo:

“V křoví ji udeřil otevřenou rukou do levé tváře a držel jí nůž u krku. Byla tak nesmírně vyděšená, že se strachy počůrala. Vetřelec čekal, až nebudou nikde v okolí žádná auta a pak ji odtáhl za nohy po zádech do nedalekého lesa. Když dorazili do lesa, ukázal jí nůž, který byl červený nebo černý. V lese jí svlékl šaty a potřel ji celou blátem, včetně vlasů a mezi nohama.”

Také ji nutil mít v puse vodu a bláto a chtěl, aby to polykala. Nasadil si průhledné rukavice a pohrál si s ní mezi nohama. Řekl jí, aby dala ruce za záda a uvázal jí je svetrem. Pak ji škrtil oběma rukama, aby nemohla dýchat. “Kopala nohama a tělo se jí hodně chvělo. Měl jsem chvíli pocit, že umírá,” prohlásil vetřelec.

Somálský dobytek na ní pak provedl vaginální pohlavní styk, políbil ji a počůral se na ni, uvádí rozsudek. Než odešel, řekl: “Jestli něco řekneš policii nebo svým rodičům, zabiju celou tvou rodinu.” Když to řekl, zvedl nůž, uvedl soud.

Vetřelec je původem ze Somálska, ale v roce 2014 mu bylo uděleno švédské občanství. Proto nemůže být deportován. Bestiální násilník  byl již nedávno usvědčen z těžkého sexuálního zneužívání dětí poté, co nalákal další 12-letou dívku do sklepa. Tam vyhrožoval dívce s nožem na krku, svlékl ji a pak ji znásilnil. Už tehdy používal plastové rukavice.

V posledním rozsudku je také odsouzen za napadení, únos a znásilnění. Za tyto činy byl recidivista odsouzen k celkem jedenácti letům vězení. Kromě toho musí zaplatit náhradu škody devítileté dívce ve výši 240 000 SEK.

Státní zástupce také obvinil Somálce za pokus o vraždu, neboť – jak se on sám přiznal – se dívku pokoušel uškrtit, ale okresní soud se domnívá, že jí krk pustil dříve, než ztratila vědomí, a proto považuje napadení za velmi závažný útok, ale ne za pokus o vraždu.

Jedenáct let pro recidivistu, který již dříve znásilňoval děti. Takový trest je opět výsměchem jeho obětem, především pak malé holčičce, která má celý zbytek života zkažený. Lze předpokládat, že bude propuštěn po polovině trestu a pak bude v páchání podobných zrůdností pokračovat.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...