15.5.2020
Kategorie: Společnost

Koronavirus: Co nového nám nachystal?

Sdílejte článek:

JANE K.

Dr. Judy Mikovits a vynálezci HIV a Koronaviru

Dr. Judy Mikovits je molekulární biolog a výzkumník a v této roli se vyznamenala už tím, že publikovala článek v časopisu „Science“ (Věda), který dokazoval, že používání tkáně z lidských a zvířecích zárodků způsobuje celé epidemie chronických nemocí. Pokud to nevíte, tak zvířecí a lidské zárodky (je jasné, odkud ty lidské zárodky berou) jsou využívány na namnožování očkovacích látek. Problém je v tom, že spolu se zbytky těchto tkání se do očkovaného systému dostane i jiné DNA a to je škodlivé. Video, rozhovor s Dr. Mikovits ZDE.

 Beze jména

Dr. Judy Mikovits, PhD.

Tímto článkem zkřížila Dr. Mikovits cestu Velké farmacii a ta si své zisky tak snadno ujít nedá. Proto byla za tento článek nesmírně persekuována. Z domu ji odtáhla policie, za svědectví všech sousedů, načež byla protizákonně vězněna. Protizákonně proto, že proti ní nebylo vznešeno žádné obvinění – byla vlastně naprosto nevinná. Přesto, zničili ji profesionálně, zdravotně a zničili i její osobní život. Když byla propuštěna z vězení, měla pod těžkými tresty zakázáno o čemkoliv z toho, na čem předtím pracovala, diskutovat veřejně po 5 let. Teprve v současné době toto období zákazu skončilo, proto se rozhodla mluvit.

Když jí bylo 25 let, byla součástí skupiny vědců, kteří se pokoušeli izolovat HIV virus ze slin a z krve pacientů z Francie, kde Dr. Luc Montagnier poprvé tento virus izoloval. Lékaři Anthony Fauci a Robert Gallo (Fauci je dnes ředitelem Národního institutu na alergie a infekční nemoci (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, NIAID) ji donutili vydat jim její záznamy o průběhu výzkumu, které potom uschovali, aby je nemohla použít, zatím co si její vlastní poznatky nechali patentovat. Dnes je ve farmaceutickém průmyslu a v medicině boj o patenty; patenty jsou zdrojem příjmů a někdy hodně vysokých příjmů. To je důvod, proč levná léčba, anebo léčba přírodními prostředky, která není patentovatelná, nemá šanci obstát proti organizované medicině. Taková léčba bude vždy a všude ve světě potírána a zdiskreditovávána.

V roce 1999 pracovala Dr. Mikovits ve Fort Detrick, což je vojenská instalace. Možná si vzpomínáte, že o této základně mluvil Joseph P. Farrell v jeho současném videu, kde řekl, že loni v srpnu zavřela americká vláda laboratoř na výrobu biologických zbraní ve vojenské instalaci Fort Detrick a prohlásila její činnost za „ne dostatečně bezpečnou?“ V souvislosti s tímto bylo rovněž značné množství lidí uvězněno.

Tedy před 20 lety pracovala Dr. Mikovits v této laboratoři a její pracovní náplní bylo naučit Ebolu jak infikovat lidské buňky, aniž by je zabila. Jinak totiž Ebola nebyla schopna infikovat člověka, až když ji k tomu v laboratoři uzpůsobili.

Koronavirus byl rovněž vyvíjen v této laboratoři. Na jeho výzkumu spolupracovaly tři vědecké instituce: Fort Detrick, výzkumná laboratoř v Severní Karolině v Americe a laboratoř ve Wuhanu. Wuhanská laboratoř byla financována americkou vládou více než 10 let. Vedením tohoto projektu byl pověřena dříve zmíněná NIAID organizace, jejímž vedoucím je Dr. Fauci.

Číňané používali na vyvíjení koronaviru netopýry, které chytali v jisté jeskyni v Yunnanu, skoro 2 tisíce kilometrů daleko. A opravdu, zkoumáním genomu COVID-19 byla zjištěna jeho příbuznost s netopýry z Yunnanské jeskyně.

Proč byla Italie tak těžko postižena koronavirem

Dr. Mikovits vysvětluje, že Italie má nejen značně starou populaci, ale ještě navíc tito trpí zánětlivými nemocemi. Na začátku roku 2019 totiž dostali netestovanou várku očkování proti chřipce, která obsahovala 4 druhy chřipek, včetně nesmírně nakažlivé H1N1 (prasečí chřipka). Toto očkování bylo vypěstováno ve tkáni ze psů a psi mají velké množství koronaviru. Proto tato očkování nebyla ani testována, vědělo se, co v nich je. Dr. Mikovits říká, že všechna zvířata, tak jak jsou, mají koronavirus.

V současné době neexistuje ani jedno očkování proti kterýmkoliv virům, které by fungovalo, říká. Je dobře známo, že hydroxychloroquin (Plaquenil) je snad ten nejúčinnější lék proti této chřipce. Byl proveden celosvětový výzkum, kdy se firma Sermo, která sleduje celosvětovou lékařskou péči, ptala 2300 lékařů ve 30 zemích na jejich názor na léčbu koronaviru. Většina z nich vyhodnotila Plaquenil jako nejlepší. Druhý další je azithromycin, taky známý pod jménem Zithromax. Článek ZDE.

A pak přišel na scénu Dr. Fauci a řekl, že hydroxychloroquin nemůže být používán, protože s ním nikdy nebyla učiněna dvojitě slepá studie. (Dvojitě slepá studie je, když ani testovaní, ani lékařský personál neví, co který pacient dostává za látky, jestli skutečný lék, nebo placebo.) Přitom byl hydroxychlorooquin na seznamu nejdůležitějších léků celých 70 let, říká Dr. Mikovits, a najednou jsou proti němu výhrady. Pochopitelně, protože takto by byla možnost za pár korun vyléčit celé davy lidí. Mnozí lékaři proti Fauciho výroku protestují a odvolávají se na to, že žádné očkování není nikdy testováno, ale moc jim to nepomáhá. AMA, Americká lékařská asociace prohlásila, že ti lékaři, kteří budou léčit hydroxychloroquinem, ztratí lékařské oprávnění.

Očkování

Je zjevné, že ten skutečný záměr v případě koronaviru je mít každého člověka, jak jsme tady na zemi, infikovaného a donutit nás všecky nechat se očkovat. Přitom je dobře známo, že nejen že žádné očkování nefunguje, ale že ještě ke všemu zvyšuje možnost dostat COVID chřipku o 36%. Toto zjištění bylo zveřejněno v dokumentu, který napsal Greg G. Wolff a který se jmenuje „Očkování proti chřipce … mezi členy Oddělení obrany …“ (Influenza Vaccination and Respiratory Virus Interference Among Department of Defense Personnel During the 2017-2018 Influenza Season,“ Dokument ZDE). Proto tolik amerických vojáků onemocnělo touto chřipkou, protože byli nuceně očkováni ten rok předtím. Každý, kdo má očkování proti chřipce je více náchylný koronavirus chřipku dostat. Vysvětlení následuje.

Dr. Mikovits uzavírá video tím, že říká: „Ve školách nás učili lži. To proto, že škola by nedostala finanční podporu od vlády, kdyby neučili to, co vláda chce, aby učili. A ten, kdo udělá krok vedle je vyřízen. Vědecké časopisy s tím rovněž jdou a překroutí mnohé objevy, které by mohly nás všecky vyléčit.“

Dr. Rashid Buttar toto všecko ještě více upřesňuje, když mluví o tom, jak lidé, kteří nebyli nikdy vystaveni koronaviru a jsou testováni, tak jejich testy vykazují přítomnost tohoto viru. V takových případech jsou výsledky nazývány „falešně kladné,“ ale na nich ve skutečnosti není nic falešného. Jak říká Dr. Buttar, jsou to pravdivé výsledky, které potvrzují přítomnost koronaviru v těle. A v takových případech je nutno se ptát, zdali testovaný člověk nedostal předtím očkování proti chřipce. Protože to je, co to určuje. Každé očkování proti chřipce v sobě už korona virus má. A můžete prostudovat studie z roku 2014, nebo 1984 a taky tam najdete COVID, protože tento je obsažen ve všech těch očkováních proti chřipce, které lidem každý rok píchají.

 Beze jména

Dr. Rashid Buttar

Někdo by mohl říct, že je to boční účinek všech očkování. To ale není pravda, argumentuje tento lékař. To je to, co tato očkování způsobují. To máte tak, jako kdybyste řekli, že boční účinky určitého léku jsou ty a ty. Ale to nejsou žádné boční účinky; to je to, co ten lék zákonitě způsobuje! Video ZDE.

Ovšem není se čemu divit, protože všechna očkování obsahují formaldehyd, nikl, aluminium, cizí DNA, zmutované lidské tkáně, psí tkáně a ještě navíc rtuť. Rtuť je druhá nejjedovatější látka, co známe. Jak to, že je obsažena ve všech očkováních je nesmírně podivné. Pak jsou v očkováních ještě viry, které přijdou z jiných tvorů, ze zvířat a takto jsou zavedeny do lidského genomu. K tomu musíme přičíst přídavné látky, což jsou dráždidla imunitního systému a jiné. Jsou lidé, kteří mluví o nanotechnologii – ve skutečnosti, nemůžete vůbec vědět co v jedné takové injekci proti chřipce dostáváte!

Všecky tyto látky jsou jedovaté pro lidský organizmus. Na příklad, formaldehyd je dnes v Americe používán v balzamovacím roztoku na konzervování mrtvol, tak jak můžeme očekávat, že udělá co dobrého v očkování? Ale Dr. Buttar je toho názoru, že je zcela možné, že ani to všecko nemusí být to nejhorší. Nejhorší jsou ty látky, které jsou obsaženy a o kterých vůbec nevíme!

Obama a chřipka

Někdy kolem roku 2010 prohlásil americký president Barack Obama veřejně, že přijde nová chřipka a ta si vyžádá 60 milionů lidských životů. Zhruba v té době si firma Baxter Co. nechala v Rakousku patentovat nový, umělý virus H1N1 (prasečí chřipka). Firma Baxter se rovněž vyznamenala tím, že zároveň vyráběla očkování proti H1N1 chřipce. A devět měsíců poté, to už měli svůj patent, vypukla prasečí chřipka. Promptně bylo nabídnuto očkování, ale nikdo je nechtěl. Dokonce byly kvůli tomu i nějaké soudy, ale nikomu se nepodařilo přesvědčit lidi ani instituce, aby nové očkování přijali. A tak se 60 milionů mrtvých nekonalo a to z jednoho prostého důvodu, protože nikdo nepřijal očkování.

Dr. Buttar vypráví, jak ve stejné době četl v novinách o případu, kdy 64 pacientů jisté nemocnice v Los Angeles zemřelo poměrně zaráz, právě na tuto prasečí chřipku. Po čase mu tento článek cosi připomnělo a chtěl si ho přečíst znovu. Pátral na internetu, hledal vpravo, vlevo, ale článek nikde nenašel. Jakoby ani nikdy neexistoval.

Protože měl známého právě v této nemocnici v Los Angeles, spojil se s ním, aby zjistil, jestli tam opravdu těch 64 lidí na prasečí chřipku zemřelo. Ano, zemřelo. A jak je to možné? Co byl ten společný jmenovatel v tomto případě? Všichni byli proti prasečí chřipce očkování! Takže to není ta chřipka, co zabíjí, ale to očkování. Stejné pro AIDS, to nejsou AIDS, co zabíjí, ale léky proti nim. A tak dále i s jinými léky.

Existuje viník, který tu celosvětovou kalamitu způsobil a ten by měl být vážně potrestán, říká Dr. Buttar. Ten viník jsou veřejná media, protože oni to byli, kdo tuto chřipku po celém světě propagovali a tím pádem jsou kriminálně vinni. Dnes umírají tisíce lidí po celém svět na hlad, který zavinila celosvětová karanténa a následovná celosvětová ekonomická krize a přitom všecka ta panika byl totální nesmysl. Ovšem media tyto lži rozšiřovala, takže by měli být za to potrestáni.

Nejen ovšem veřejná media, také naši vlastní politikové se uvalením karantény, zavíráním obchodů a menších firem a povinností nosit roušky nesmírně provinili. Nejen že jednali amatérsky, mimo oblast své kompetence, aniž by si vzali na pomoc nezávislé odborné poradce, kteří by nebyli ve spojení s žádnou institucí, ani organizací, která by z této kalamity mohla těžit. Ale ještě všecky ty nesmyslné zákazy protahují do nekonečna, dovolí mediím dále strašit lidi a nijak se nesnaží celou záležitost prostudovat a zjednat pořádek. Pokud tak řeší všecky případy, že odsouhlasí kde co, o čemž nemají skutečné znalosti, pak by na těchto vysokých a nesmírně zodpovědných místech neměli být.

Zdravotní sestry vypovídají

Na internetu se začala vyskytovat videa, která nahrály americké zdravotní sestry a vesměs si stěžují na nevhodné a nelidské zacházení s pacienty v New Yorku. Jedna z nich, která přijela do New Yorku až z Nevady, aby pomáhala s koronavirovou epidemií, se vyjadřuje přímo, že pacienti jsou tam vražděni. Nejsou jim dávány správné léky a už vůbec jim nejsou dávány účinné léky a když se tato sestřička některého pacienta zastala a zkoušela se pro něho získat nějaké zlepšení, tak byla ihned přeřazena do jiného oddělení.

V některých nemocnicích ani personál k pacientům nejde, mají k postelím natažené trubičky a těmito jim podávají léky. Sestra z Nevady říká, že dobře ví, že každý musí někdy zemřít, jenže tito lidé neumírají na COVID, ale na nedostatečnou lékařskou péči.

Vypráví o pacientovi, kterého sestra dala na defibrilátor, i když měl puls v pořádku a tím ho zabila. Jinému dali špatný typ insulinu a on tomu podlehl. Nemocnice odmítají dát pacientům transfuzi, i když ji nutně potřebují, když nemají vnitřní krvácení. Na záchranu pacientů není vynaložena nejmenší snaha a většina z nich umírá. Pacienti mají třeba několik těžkých nemocí, ale když zemřou, zemřeli na COVID.

Ji samotnou přidělili k lidem, kteří již byli mrtví a nikdo nevěděl jak dlouho. Článek a video ZDE.

Toto varování se samozřejmě nemusí vztahovat pouze na New Yorkské nemocnice. Je možné, že je takových podobných institucí po světě více než dost. Moje známá zemřela podobným způsobem v nemocnici již před 20 lety. Měla mírné astma a pomáhaly jí na to spreje, které se sehnaly i bez předpisu. Jednou, když dostala záchvat, její manžel trval na tom, aby šla do nemocnice a „nechala se konečně pořádně vyšetřit.“ Po dlouhém přemlouvání si dala říct a do nemocnice šla, i když už jí v podstatě nic nebylo. V noci, když dostala znovu záchvat, asi kvůli nervovému nátlaku, který pro ni pobyt v nemocnici znamenal, zjistila, že si svůj sprej zapomněla vzít. Vydala se proto ven z pokoje, hledat sestru. Žádnou nenašla a ráno byla nalezena na chodbě, mrtvá.

ZDROJE:

 

Série článků Jane K. patří do kategorie „Vox populi“, které uveřejňujeme jako názor k diskusi, ale nemusí úplně ve všech bodech korespondovat s názorem redakce. 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...