4.7.2022
Kategorie: Společnost

Jak vyrobit smrtící pandemii OCD

Sdílejte článek:

ANTIVIRUS

Kolik práce by dalo uměle vytvořit pandemii třeba OCD? Moc ne. Potřebujeme k tomu jen tři věci: pseudovědu virologie, totálně zkorumpovaný média a spoustu debilů, kteří nám uvěří. Všechny tři elementy jsou volně k dispozici.

Nejdřív musí někdo přijít s tou geniální myšlenkou, že OCD je způsobený virem. V podstatě je docela s podivem, že to ještě nikdo neudělal. Taková promarněná příležitost. Ale ještě je čas. Jakmile bude teorie, převede se rychle do praxe.

Vybereme pacienta nula a odebereme z něj vzorek nějaký tekutiny. Ten pak dáme do kultury opičích ledvin nebo nějakejch rakovinovejch buněk, přidáme antibiotika a možná nějaký další svinstvo a necháme to pár dní bublat.

Pak to aplikujeme na nějaký zdravý buňky a počkáme, jestli začnou chcípat. Téměř zaručeně se toho dočkáme, protože z tohodle svinstva buňky vždycky chcípou, ať je tam nějakej virus nebo ne. Vítězoslavně zvoláme, že jsme objevili virus OCD. Sice jsme neizolovali žádnej virus a nedokázali žádnou spojitost s nemocí, ale u předchozích virů to taky nikdo neudělal a nikomu to nevadilo.

Sepíšeme studii s názvem “Virus OCD byl izolován z pacienta ze Starý Lhoty”, protože v názvu studie si můžeme psát, co chceme, aniž by to mělo něco společnýho s obsahem studie. Ten zbytek stejně nikdo moc nečte. Rozhodně ne média. Takže tim máme základ. Teď je to celý třeba trochu nafouknout.

OCD nebejvá smrtelný, ale když řekneme, že je to nová, agresivnější varianta a budeme počítat všechny mrtvý, u kterejch bylo aspoň podezření, že měli OCD, ať už umřeli na cokoliv, tak nám hned ta smrtelnost vzroste. Trolové pharmafie si zatim můžou vymejšlet všelijaký způsoby, jakejma obsedantně-kompulzivní chování může vést k smrti. Samozřejmě se mezi “symptomy” nenápadně přimíchá pár příkladů naprosto normálního chování.

Je třeba vyprodukovat nějaký strašlivý předpovědi, tak třeba zaplatíme 150 miliónů někomu, o kom víme, že je totální debil, aby nám na to vytvořil model. On nám vytvoří model, podle kterýho v nejhorším případě umře až 17 miliard lidí. Pár vědců bude k tomuhle číslu skeptickejch, takže je nepustíme do televize, aby nám to nekazili.

Tim máme na pandemii všechno připravený. Vlastně ještě ne… ještě by bylo dobrý vymyslet nějaký zvíře, ze kterýho se to dostalo k lidem, protože lidský nemoci nejsou dostatečně zajímavý. Tak co třeba takovej… lenochod? Hm, to je moc nuda. Lední medvěd… je celkem hrozivej, ale lidi na něj moc často nenarazí, i když těch technickejch detailů si stejně skoro nikdo nevšimne. Co třeba veverka? Ta si kompulzivně schovává ty oříšky na zimu nebo tak něco, ne? Ale zase neni moc děsivá…

Už to mám! Jezevec! Možná nemá moc OCD, ale zase smrdí a lidi ho nemaj rádi a bojí se ho, takže to bude perfektní. Vyvolá to dostatečnou emocionální reakci, aby nikdo moc nepřemejšlel. Jakmile teda přijde správnej čas, můžeme začít strašit lidi pandemií jezevčího OCD. (Nezaměňovat s mnohem mírnější formou jezevčíčího OCD z jezevčíků.)

Teď už zbejvá jen čekat, až skončí operace Sláma u kravína, a Seznam Zvratky můžou s patřičnou senzační hrůzostrašností oznámit novou pandemii vyhlášenou Tedroristou a 16krát denně zvracet zaručeně potvrzený fakta o tom, jak se to šíří a zabíjí to důchodce s pěti dalšíma nemocema.

Všem nařídíme chodit pravidelně na PCR testy. Stačí nastavit dostatečně vysokej počet cyklů a pozitivních bude dostatek. PCR test má tu velkou výhodu, že vám najde cokoliv mu řeknete. (Nad 60 cyklů prej najde i známky inteligence u Atomový Pekařky.)

Pak můžem lidem vesele nařizovat a zakazovat, co budeme chtít, pod záminkou záchrany důchodců před hroznou smrtí s OCD. Žádnej opravdovej virus na to nepotřebujeme, stejně jako na všechny předchozí pandemie. Média se postaraj o to, aby všichni poslouchali jen tu jednu správnou pravdu.

Ještě bude dobrý vyhlásit, že mezi běžný symptomy OCD patří myokarditida, krevní sraženiny a nevysvětlitelná náhlá smrt, aby se pod to dal schovat ten průser s convid injekcema.

No a pak už budeme jen vyděšeně sedět doma a čekat na konečný řešení, to znamená až náš sp(r)asitel Bill Gates vyrobí třeba nějakou uRNA vakcínu. Slogan “uRNA pro každého” bude super.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,43 out of 5)
Loading...
9 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)