15.11.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Německo: Křesťanské tradice končí, muslimka si stěžovala a radnice zakročila

Sdílejte článek:

DAVID KRAUS

Mnozí možná znají ono pořekadlo, že Svatý Martin přijede na bílém koni. V německé Niederkasselu ale k tomu již příští rok nedojde. Za vše může prý necitlivý výrok představitele Sv. Martina, který údajně muslimce (v šátku) a jejím 3 dětem řekl, že se jedná o křesťanský svátek. Muslimka se prý cítila na události nevítaná (unerwünscht) a následně si muslimská organizace stěžovala na sociálních sítích. K incidentu údajně došlo, když Sv. Martin rozdával dětem vánoční perníky a cukroví v městské části Reidt.

Bez jakéhokoliv vyšetřování, či hledání pravdy se okamžitě spustila lavina devotních omluv od představitelů města (křesťanská CDU) a různých místních spolků. Prý je to svátek všech náboženství a všichni jsou vítáni a radnice prý přijme opatření, aby se něco podobného již neopakovalo.

Muslimka omluvu přijala a s uspokojením konstatovala, že do jejího města již nikdy Sv. Martin nepřijede.

Je zajímavé, že jakékoliv stížnosti z řad vyvolených menšin na rasismus, antisemitismus, xenofobii, homofobii atd. se berou vždy berou jako oprávněné. Ačkoliv se velmi často ukáže, že si to dotyční vymysleli. Nikdo také nepřihlíží ke kulturní zvláštnosti islámu, podle které mohou muslimové nevěřícím beztrestně lhát. To sice najdeme i v jiných náboženstvích jako hinduismus, nebo judaismus, ale je to naprosto cizí křesťanství. Má se za to, že to zakladatel islámu Mohamed převzal ze židovského Talmudu.

Němci se stali ve své zemi občany druhé kategorie, stejně jako Češi u nás. Nikdo z “elit” již ani nepředstírá něco jiného. S bílými se v Evropě v budoucnosti již zjevně nepočítá. Uvidíme, zda si to nechají ve svých zemích líbit. Vždyť my Češi zde žijeme již 1000 let!

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (39 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...