14.7.2018
Kategorie: Společnost

O té jediné správné „viróze“

Sdílejte článek:

PAVEL B. REICHL

Pamatujete ještě na prezidenta Zemana klimbajícího se nad korunovačními klenoty? A pamatujete si na ten poprask, virvál a vzedmutí kavárny a všech nadprůměrně inteligentních Čechů, umělců a celebrit? Pamatujete jak štítivě komentovali prezidenta?

[ad#textova1]

No a nyní, kdybychom všichni očekávali podobný scénář, kdy, ne poprvé, naprosto ožralý šéf komise EU tropil nepřístojnosti na summitu NATO, potácel se, chechtal se hlasitě, ošmatlával dámy i pány, tak ticho po pěšině.

Naše elity mlčí a tváří se, že se vlastně nic nestalo. Je to přece jen šéf tak významného sdružení. Přece nebudeme očekávat, že ožralý šéf komise EU dojde stejného pranýře od těch stejných kritiků, kterým se alkohol hnusí. Někdo prostě může a někdo ne. Jaký je rozdíl mezi ožralým prezidentem a šéfem?

Jak vidíte, markantní. Zatímco Zemanovi jeho virózu nevěřilo ani malé děcko, za Junckerem skálopevně stojí celý volnomyšlenkářský a socanský svět.

Co na tom, že americký prezident v doprovodu své manželky jen znechuceně kroutí hlavou nad jedním ze svých kritiků? Co na tom, že celý svět viděl v přímém přenosu kdo to vlastně řídí Evropu a migraci?

Opravdu Vás milí čtenáři už neštve skutečnost, že se tady hraje hra na lepšolidi? Fakt si někdo může dovolit být v pracovní době ožralý jako prase, pobírat za to nemalý peníz a nepostihne ho nejen zasloužený trest, ale ani kritika?

To je na tom kavárna tak špatně, že dělá, že nevidí a má strach říkat tu jejich pravdu o škodlivosti alkoholu a jeho vlivu na demenci?

A nejhorší na tom je skutečnost, že tzv. vlastenci nenajdou dost kuráže, aby uspořádali monster shromáždění a vystavili Junckerovi červenou kartu.

Já to i chápu. Nač mrhat časem nad jedním senilním alkoholikem. Nač projevovat opovržení a oplácet kavárenským elitám stejnou mincí.

Ale třeba se mýlím, třeba Angela zavelí a vyhlásí týden neklidu.

Ale upřímně více věřím v to, že se Evropané konečně pochlapí a vyhlásí týdny neklidu Junckerovi a všem těm, kteří se opájí mocí a myslí si, že mohou vlastně úplně všechno.

Už je nejvyšší čas začít dělat tady u nás doma, v Evropě, pořádek. Blázny pozavírat do blázinců a alkoholiky do léčeben.

Jo, a samozřejmě všechny ty politiky – zločince, kteří aktivně spolupracují na imigraci a těží z ní neskutečné peníze, postavit před soudy a pozavírat do věznic.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Pavel B. Reichl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...