20.5.2015
Kategorie: Společnost

Mediálním světem s Petrem P.: Odposlechy

Sdílejte článek:

PETR PAULCZYNSKI 20|05|2015

Téma dnešního úvodníku se nabídlo samo. Poté co padla vláda, našly se desítky kilo zlata a stovky milionů korun, v klepetech odvedli kdekoho to konečně došlo k soudu, kde jsme zjistili co se za tím skrývá.

Dozvěděli jsme se, že jsme měli premiéra děsnýho podpantofláka, kterýmu vládla železnou rukou domina. A to uznejte, je zásadní důvod pro státní převrat. Pomiňme otázku, jak je možné odposlouchávat premiéra země, protože nebýt toho, nevěděli bychom, že jeho manželka je čůza. A to uznejte je vážný důvod pro pád vlády. Protože bábovka tu vládnout nemůže. A naše presstitutky místo toho, aby hájili osobní svobodu, zveřejňují odposlechy ryze soukromých hovorů dvou lidí. To, že soud vypustí do etéru tyhle sračky je taky dílo. Aby bylo jasno. Rozhodně nehájím dominu které by slušel latexový obleček a bičík. Ani toho slabocha co jí ani neuměl chlapsky poslat do….však víte kam a pak si ji dokonce vzal. Co mne na tom vzteká, je ta prvoplánová účelovost.

[ad#hornisiroka]

Z odposlechu vyplývá, že nedomlouvají žádný zločin, nekšeftují s funkcemi, nedohadují zneužití žádné zpravodajské služby. Soud tuhle prasárnu vypustil prý jen „pro dokreslení“. A co měl dokreslit? Asi že dva roky starý zátah stovek samopalníků v bytech, kancelářích, bankovních sejfech a nakonec i na úřadu vlády něco odhalil. Mělo jít o rozbití korupční sítě, jaké porevoluční Česko nepamatuje. A výsledek?  Zatčené exposlance ODS už stát s omluvou odškodnil, Ivo Rittig dosavadní výsledky vyšetřování pobaveně glosuje na Twitteru, ostatní „korupčníci“ se zdají být v klidu. Místo toho jsme se dozvěděli, že Nagyová nezdanila kabelky, které jí nosili prominenti cestou k Nečasovi, a vojenská tajná služba je parta diletantů, která poslouchá sekretářku. Zatím je to tedy pěkný průser.

Jak glosoval jeden publicista. Jsou-li jediným výsledkem nějaké kabelky a nějaké odposlechy, kde ordinérní kantýnská sprostě nadává manželce premiéra i jemu samému. Průser je, že bezpečnostní složky, které mají dbát o ochranu premiéra podobné odposlechy nezjistily (člověk se hrozí toho, kdo všechno mohl našeho exPM tak velmi snadno odposlouchávat). Průser je, že bezpečnostní složky, které mají dbát o ochranu premiéra tu bandu nerozstřílely na prahu Strakovky. A konečně naprosto nebetyčný průser je, že nikdo z Ištvanových a Šlachtových nadřízených těm dvěma tragikomikům nenaznačil, jak si lidé v jejich postavení, třeba v Japonsku, mohou zachovat poslední zbytky cti. A když všechen ten redudantní balast vyškrtáme, tak nezbude téměř vůbec nic a to je podstata celého toho průšvihu. Příběh se jmenuje “Jak ten Důmyslný rytíř české justice Don Quijote de la Olomouc položil vládu a v ruce měl (a hlavně má) úplné kulové…A nyní dáme titulky.

PKS3366a3_noviny

“Číslo pět tisíc je vcelku reálné, o takový počet uprchlíků se Česká republika dokáže postarat. V rámci 10 milionů obyvatel bychom je měli zvládnout integrovat,” pravila v ČT expertka na imigraci, Magda Faltová.
 Pominu, že nevím, kdo je Magda Faltová a vědět to ani nechci. Pominu, že nevím, čím se zaobírá její Sdružení pro migraci a integraci, protože ani to radši taky vědět nechci. Pominu i to, že nerozumím termínu, že někdo je “expert na imigraci”. Ale co kurňa drát fakt pominout nemůžu je, odkud bere ta dáma jistotu, že ti imigranti se chtějí integrovat??? To je přesně ten zásadní omyl všech podobných expertů – nepochopení faktu, že tihle lidé se nechtějí přizpůsobovat většinové společnosti, ale naopak očekávají, že ona se přizpůsobí jim. A pak se tihle experti většinou děsně diví, když v Marseille začnou hořet auta a vzduchem sviští Molotovovy koktejly. A nachystejte jim ubytování, už jedou.

A pár hejtů o přijímání uprchlíků.

Přijímat uprchlíky je tragický omyl Evropy, uvedl Václav Klaus. Tak to je hřebíček na hlavičku. Klaus chce posílat uprchlíky zpátky tam, odkud přišli. “Přijímání nepolitických uprchlíků považuji za naprostý omyl dnešní doby,” uvedl exprezident, který je dlouhodobým kritikem rozhodnutí přijímaných v Bruselu. “Jedinou smysluplnou reakcí, kterou by mohly jednotlivé evropské státy udělat, je domluvit se, že každého uprchlíka, který sem přijede, hezky pošlou zpátky do místa, odkud přijel. Není řešením lidstva, že by se začalo migrovat po celém světě a z laskavosti a z elementárních humánních principů by se každý imigrant ubytovával někde u nás,” soudí Klaus.

Jaroslav Kubera: Brusel – to je přímo “dobroprůjem” . “Já vám raději přečtu jeden e-mail, který jsem dostal, který je velmi zajímavý. Konečně mi došlo, o co vlastně jde. Ono vlastně jde o velký kšeft, abych byl moderní, tedy o byznys. Vůbec totiž nejde o péči o uprchlíky, jedná se o péči o něčí peněženky. Doposud u nás téměř žádné uprchlíky nemáme, a přesto se na péči o ně vydávají obrovské prostředky, ale již se nepublikuje komu a kolik. Tak se podívejte, jak se vydělává,” uvedl následné cifry senátor.
“Organizace pro pomoc uprchlíkům, OPU, 46 786 527 Kč. Sdružení pro integraci a migraci, SIMI se to jmenuje zkratkou, 30 079 876 Kč. Poradna pro integraci, PPI, 22 973 418 Kč. In báze, 10 565 144. Multikulturní centrum Praha, MKC Praha, 23 611 803. Člověk v tísni, o. p. s., 249 628 650. Sdružení občanů zabývajících se emigranty, SOZE, 7 016 246. Meta, o. p. s., Sdružení pro příležitosti mladých migrantů, 21 042 731. Centrum pro integraci cizinců, 25 969 612. Evropská kontaktní skupina, o. s. EKS, 31 227 714. MOST PRO, o. p. s., 6 004 237. Charita ČR, pozorovatel, nepřehledné, v řádech desítek až stovek milionů. Lačhe Čhave, pozorovatel, nedohledáno. Slovo 21, z. s., 25 148 073. Amiga, z. s., pozorovatel, nedohledáno. La Strada, pozorovatel, 1 169 596. A konečně Poradna pro občanství, občanská a lidská práva, 50 547 441,” ukončil souhrn čísel Jaroslav Kubera. “Nevládní sdružení obdržela tedy nejméně částku přesahující přes 0,5 mld. Kč, a to tady ještě téměř žádní uprchlíci nejsou.

Skvělou otázku položil zástupce ombudsmanky Křeček. Před smrtí a válkou zpravidla prchají celé rodiny. Kde jsou žena, matky, otcové a děti těch mužů, kteří přeplňují plavidla mířící do Evropy ? 

Evropa si podřezává větev, na které sedí. Dlouho již přemýšlím nad otázkou, proč je takový tlak na nesmyslné přijímání ilegálních migrantů do Evropy. Za celou dobu mne napadla jen jedna odpověď: peníze.

Stát Palestina má dalšího spojence, nově ho uzná i Vatikán. Vatikán uzná existenci Palestiny. Po podepsání smlouvy, kterou obě strany vypracovaly, by měl Svatý stolec přesunout své diplomatické kontakty z Organizace pro osvobození Palestiny přímo ke státu Palestina. Izrael vyjádřil nad navázáním vatikánsko-palestinských vztahů zklamání.
„Ano, je to uznání, že stát existuje,“ sdělil vatikánský mluvčí Federico Lombardi agentuře AP. Palestinský prezident Mahmúd Abbás má v sobotu navštívit papeže Františka, a to před kanonizací dvou nových světců, která se uskuteční o den později.
Současná smlouva je prvním právním dokumentem vyjednaným mezi Svatým stolcem a palestinskou samosprávou a představuje tak oficiální diplomatické uznání, i když Vatikán už od loňska eviduje palestinského velvyslance při Svatém stolci jako zástupce palestinského státu. Palestinská samospráva tvrdí, že hlasováním ve Valném shromáždění OSN ji v roce 2012 uznalo přes 130 zemí. Česká republika tehdy hlasovala proti, ale někdejší Československo v roce 1988 uznalo akt vyhlášení státu Organizací pro osvobození Palestiny. V současné době Praha Palestinu jako stát nicméně neuznává.
A já si kladu otázku, co může vést papeže k uznání neexistujícího státu Palestina. Vždyť ti blbci křesťany nenávidí hned po Židech. Palestinští Arabové: nechceme vlastní kozu, chceme aby Židům jejich koza chcípla.  Tak dokud je tohle nepustí, těžko mohou mít vlastní stát…

Ano, je hezké, že Novinky neznepokojují své čtenáře pravdou. Nějak, asi jen tak z legrace, milí novináři “pozapomněli”, že byl Voloďa léta pracovníkem KGB v NDR. Podle nich se asi mluvilo v této zemi jazykem Zulu s kapským přízvukem. Fantastické na tom je, že je zde dostatek lidí, kteří jim ty píčoviny žerou. Mimochodem Merkel nemá čím vyhrožovat, jedině, že by na něj vylalila prso nebo tak něco – ovšem to není strategická záležitost, spíše by se jednalo o dočasné nechutenství.

JEMNÝ SALÁM PIKANT  Masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení: drůbeží maso strojně oddělené 45%,  pitná voda, vepřové kůže, bramborový škrob, paprikové floky, jedlá sůl,  stabilizátory E250,  E450, E451,  rostlinná bílkovina hrachová,  antioxidanty E300, E301,  zahušťovadlo guma guar,  látka zvýrazňující chuť a vůni E621,  dextróza, koření, extrakty koření,  barvivo E150c, E120, česnek.

[ad#hornisiroka]

A trocha bulváru: Dětský pořad BISS a KAJS ve švédské veřejnoprávní TV, kde moderátory jsou Moč a Kakáček a na návštěvě mají zadnici. Bůh nás ochraňuj před těmito “evropskými” hodnotami.

A průzkum z Anglie.Chytřejší lidé víc souloží, fetují a ponocují, protože vědí, že je to dobré píše maxim.cz. Pokud se vám zdá tahle teorie pochybná, tak málo souložíte, což znamená, že jste hloupí. Chytřejší lidé nejenom zůstávají déle vzhůru, ale taky si častěji užívají rekreační sex a drogy – tedy alespoň ti mladší. Vychází to ze srovnání studentů z nejprestižnějších britských škol v Oxfordu a Cambridge s těmi z obyčejnějších univerzit. Kdo čekal, že na lepších školách se jenom šprtají, tak se šeredně zmýlil. Tamní studenti se spíše drží hesla „study hard, party harder“. Kdo hodně maká, potřebuje taky patřičně kvalitní odreagování.
Takže pokud máte občas pochybnosti o své inteligenci, zkuste to vzít naopak. Začněte víc souložit, fetovat a ponocovat, a třeba to jednou někam dotáhnete!

A z mého života: Říkal jsem mamuš, že jí Brusel přidělí dom nějakýho čmouda. Říkala, že neva, že prej mají velký péra. Tak jestli teda baby přejmou tuhle myšlenku, tak jsme hoši vprdeli. Taky jsem zjistil, že jsem jak Nečas. Zapomněl jsem klíče ve vestě, zvoním aby mi mamuš otevřela a ona povídá: Kdes zas nechals klíče vole. A něco z ulic Brna. Radnice dělá z Brna vetešnictví. V Brně je veselo. Lidé si udělali přímo v ulicích “HADRÁRNU” Sluníčkoví lidé si nechali zavřít ulici.  Brno, ulice – Gorkého.

A na Fejsbůku napsali:

  • Zas jeden velice “důvěryhodnej” průzkum: skoro 80% respondentů prej souhlasí se zákazem kouření v hospodách?! Vyzkoumali to studenti Karlovy univerzity. Vypadá to, že při tom průzkumu byli nejspíš zhulení.
  • Říkal mi jeden kámoš Polák, že my Češi mu přijdeme jako buddhisti, že si ze všeho děláme legraci, že jsme neagresivní a se všim smířený..  Ono je těžký nebejt se všim smířenej ve státě, kde se jedna ulice během deseti let postupně jmenovala Rašínova, Heinrich-Himmler-Strasse, Eisenhowerova, a Jeremenkova.
  • article_photo
  • Levicoví extremisté chtěli zaútočit na vlak. Mají-li ovšem pocit, že České dráhy jsou symbolem kapitalismu, pak by měli v base chodit na hodiny marxismu…
  • K uprchlíkům: “Je to, jako když sousedovi hoří les a vy to vyřešíte tím, že si každý vezme domů 1 hořící strom.” Nejmenovaný diplomat
  • Amatéři z redakce zpravodajství Česká televize opět úřadují. V titulku u jména odvolaného ředitele pražské záchranky Zdeňka Schwarze píšou “nestraník za ODS”. Asi jim uniklo, že nestraníkem za ODS Schwarz byl v Senátu a ne jako ředitel záchranky, nota bene ani tím senátorem už není. A tyhle trouby si nedobrovolně vydržujeme povinnou televizní daní
  • Do absurdní situace se dostaly České dráhy se snahou pokrýt další své vagony bezdrátovým připojením k internetu. Třicítka vozů má už přes měsíc wifi, ale nesmí mít zapnutý internet. Dodavatel – dceřiná firma Českých drah – totiž zapomněl požádat Drážní úřad o schválení.  Dodávám: Tak tomu říkám práce snů, povolovat či zakazovat wifi ve vlacích! Jak dlouho může takové složité rozhodování trvat?
  •  Nevěřím, že všechny ty prachy měl jen pro sebe! A za ten směšnej trest co mu hrozí(prokurátor chce 9, soudce to navrhne na 7. za dobrý chování 3,5 a z toho už má půlku odsezenou! Jeho strana rodjája se mu za držení huby bude určitě revanžovat!
  • Trefně Reflex; ….exprezident Klaus byl léta štván tiskem, zesměšňován a jinak vláčen veřejným prostorem za svou kritiku EU. Věcným argumentům, měl jich dost, nebylo dopřáno sluchu. Teď kritizuje EU půlka Británie. Pověst rozvraceče půlka Británie asi nemá, Klausovi ta nálepka zůstala. Mínění, že zdrojem evropských rozvratů je samo centrum EU, začíná být běžným názorem. Co s tím EU udělá? Na dolní straně Řecko, na horní Británie. To už nějaký problém je.
  • „My se dnes snažíme vůbec dostat děti z vyloučených lokalit do škol. Řada zástupců škol chodí a tahá je z postelí. Snaží se je naučit základy hygieny, správně česky a také, že není naprosto normální, že se někdo válí v posteli do poledne a pak si vykouří krabičku cigaret, ale že se také chodí do práce…“ Vždyť  tenhle  upovídanej  ministr  fakticky  vyzradil veřejné tajemství!
  • Všechny děti se bály ježibaby, ale malý David Rath se bál hlavně zmrzlých mužů, nejvíc Pankráce.
  • Rath u soudu: “Po úrazu trpím bolestmi hlavy, nesoustředěností a výpadky paměti, takže jsem i zapomněl, kam jsem schoval ty ostatní peníze”

[ad#velkadolni]

A fór na konec: Dva klitorisy očumují výlohu řeznictví. Po hodině to řezník nevydrží a řve: “Běžte pryč, jazyky dovezou až zítra!”

A to je dneska všecko.

ZDROJ: Petr Paulczynski

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...