20.11.2021
Kategorie: Politika

Kyle Rittenhouse, který v sebeobraně zastřelil dva výtržníky BLM a jednoho zranil, byl shledán nevinným ve všech bodech obžaloby

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Před pár dny jste si zde mohli přečíst připomínku kauzy z loňského léta, kdy tehdy teprve sedmnáctiletý Kyle Rittenhouse zastřelil tři výtržníky z BLM, kteří ho podle záběrů kamery napadli, přičemž jeden z nich dokonce se zbraní. Tento týden totiž probíhal v této kauze ostře sledovaný soud, v němž bylo možné očekávat skutečně cokoli.

 

Štěstí zřejmě bylo zřejmě především to, že všichni tři byli běloši a recidivisté, jinak by pravděpodobně rozsudek nedopadl tak dobře. Detaily o celém případu si můžete přečíst zde, nyní tedy konkrétně k tomu, co se dělo včera v soudní síni…

Úvodní prohlášení se odehrála v úterý v procesu s Kylem Rittenhousem, který střelil na tři muže, dva z nich zabil a zranil třetího. K incidentu došlo během loňských nepokojů v Kenoshe ve Wisconsinu.

Rittenhouse a jeho tým obhájců tvrdili, že střílel v sebeobraně poté, co ho muži napadli během nepokojů.

Zde jsou obvinění proti Kyle Rittenhouseovi:

Bezohledná vražda prvního stupně, použití nebezpečné zbraně – Nevinen
Toto obvinění z trestného činu je spojeno se smrtí Josepha Rosenbauma, prvního muže, kterého Rittenhouse zastřelil.

První stupeň bezohledného ohrožení bezpečnosti, použití nebezpečné zbraně – Nevinen
Toto obvinění z trestného činu je také spojeno se střelbou na Rosenbauma. McGinnis vyšetřovatelům řekl, že byl v palebné linii, když Rittenhouse zastřelil Rosenbauma.

Úmyslná vražda prvního stupně, použití nebezpečné zbraně – Nevinen
Toto obvinění je spojeno se smrtí Anthonyho Hubera. Video ukazuje Rittenhouse běžícího po ulici poté, co zastřelil Rosenbauma. Huber na něj skočil, vrhnul se mu na hlavu a krk a pokusil se popadnout Rittenhouseovu zbraň dřív, než Rittenhouse vystřelí.
.

Pokus o úmyslné zabití prvního stupně, použití nebezpečné zbraně – Nevinen
To je obvinění z toho, že Rittenhouse střelil Gaige Grosskreutze do paže několik sekund poté, co zastřelil Hubera, a když na něj šel Grosskreutz s namířenou pistolí.

První stupeň bezohledně ohrožující bezpečnost, použití nebezpečné zbraně – Nevinen           Video ukazuje neznámého muže, který skočil na Rittenhouse a snažil se ho kopnout několik sekund předtím, než se Huber pohnul směrem k němu. Zdá se, že Rittenhouse na muže vypálil dvě střely.

Držení nebezpečné zbraně osobou mladší 18 let – Staženo
Toto obvinění bylo soudem staženo.

.

Nedodržení nouzového nařízení státní nebo místní vlády   –    Zrušeno                                             Úředníci z Kenoshi uložili zákaz vycházení po 20. hodině, což platilo i v noci střelby.

Poznámka redakce: Výsledek soudního líčení s Kylem Rittenhousem dává naději, že svět ještě není v úplné zadnici a principy otců zakladatelů americké demokracie ještě úplně nezemřely ačkoliv je na ně dnes útočeno ze všech stran. Ano, ještě se dnes v USA můžete bránit zdivočelé levičácké svoloči, která vás ohrožuje. To je dobře. A dobrá zpráva i do české kotliny, kde manipulátor Cemper predikoval opačný výsledek a tuto dnešní realitu vydával za lež. 

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...