20.8.2020
Kategorie: Společnost

Z blogu Vox Populi: Poslední srpnový den proběhnou v různých městech ČR demonstrace proti rouškám, očkování a “koronalžím”

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Demonstrace proti “koronalžím” proběhly už téměř v celé Evropě, v Berlíně se demonstrace 1.8. zúčastnily dokonce statisíce lidí, některé zdroje hovoří až o milionu. Jsme asi jedna z posledních evropských zemí, kde se zatím podobná akce neudála. Jste z Prahy, Brna, Ostravy, Plzně nebo okolí a máte v pondělí 31.8. čas? Nesouhlasíte s tím, co se poslední měsíce děje? Nepatříte k panikářům, kteří chodí s rouškou i na WC? Pak neváhejte a připojte se k některé z těchto demonstrací.

Na těchto FB stránkách se o akcích dozvíte víc, je možné, že se mezitím přidá i nějaké další město. Na této stránce si už stačí kliknout na odkaz na to “Vaše” město, kde se již dozvíte místo a čas konání demonstrace.

Možná si říkáte, že ty demonstrace jinde vlastně nic nedokázaly. Nic se nezměnilo, vlády opatření nezmírnily, naopak, začínají mnohde přitvrzovat a některé demonstrace – jak se můžete přesvědčit níže – byly dokonce násilně potlačeny.  Ono to však vůbec zbytečné není a čím víc lidí přijde, tím lépe.

Nyní ale nejde o to, že by se cokoli touto akcí vyřešilo. Stále je dost “oveček”, které nepřesvědčí ani celé stádo odborníků, kteří proti koronašílenství protestují. A právě tyto ovečky všude ve světě – tedy i u nás – diktátorské vlády podrží.

Nicméně všimněte si, že po všech těch demonstracích, které mnohdy proběhly před 2, 3 i 4 nebo více týdny, se vůbec nic zvláštního nestalo. Podle “panikářů” měly po demonstracích kolabovat všechny nemocnice v zemích, kde demonstrace dávno proběhly. Měly tam umírat statisíce lidí a další statisíce měly ležet doma s vysokými horečkami. Jenže nic takového se nestalo. Mohutné demonstrace bez roušek a odstupů a NIC se nestalo!!

Chápete už proč mají tyto demonstrace smysl?? Ne proto, že by to pohnulo s jakoukoli vládou, ale třeba jen proto, aby se ukázalo to, co všude jinde ve světě; ani týdny po demonstracích, tedy poté, kdy už bude dávno po deklarované inkubační době, se nenaplní ony katastrofické scénáře panikářů…

K tématu COVID-19 jsem se nedávno vyjádřila zde a zde, kde najdete i veškeré moje argumenty proti celému “koronapodvodu”.

A pár videí nakonec. Nejen u nás se občané bouří….

Německé děti odmítají roušky ve školách:

https://twitter.com/i/status/1295869294236938240

Protesty proti koronavirovým omezením – Jižní Korea

https://twitter.com/i/status/1295250838915440643

Na této červnové demonstraci ve Vídni mělo jen velmi málo lidí roušku. Sice se jednalo o demonstraci proti islamizaci města, ale ani dva měsíce poté neslyšíme nic o kolapsu rakouského zdravotnictví… Především pak souhlasím s Norbertem Hoferem, který říká, že se nebojí koronaviru, ale islámu…

https://twitter.com/i/status/1295268544318341121

Masová demonstrace 1.8. v Berlíně. Neměly by už dle scénáře panikářů kolabovat všechny německé nemocnice pod náporem pacientů??

demonstrovalo se i v Madridu:

https://youtu.be/BuPn_ZIbmPc

Anti-korona demonstrace ve Vídni:

Srbsko a opět protest proti opatřením:

Demonstrace proti rouškám – Londýn:

https://youtu.be/ESaZ_Wt5AQY

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,19 out of 5)
Loading...