30.1.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Jak se dělá “homo” výzkum. Zadavatel určuje i výsledky výzkumu. Češi žádná homomanželství nepodporují

Sdílejte článek:

K.P.

LGBT++P nátlaková skupina nazývající se Jsme fér (podporovatele najdete zde) prezentovala společně s poslanci stran TOP 09, Piráti, STAN a některými poslanci ANO, KSČM výsledky “výzkumu”, podle kterého si uzákonění homo manželství prý přeje již 67 procent české populace.

 

Je proto správné si připomenout, jak se podobné “výzkumy” vlastně dělají.

Podobný “výzkum” slouží primárně k ospravedlnění cílů, které podporou veřejnosti nemají a toho jsou si prosazovatelé neomarxistické agendy (kam LGBT++P patří, to P na konci znamená pedofilové) dobře vědomi. Proto se”vytvoří” podpůrný výzkum veřejného mínění, který je ale předem nadefinován tak, aby se dosáhlo požadovaného výsledku.

Jak to celé funguje?

Výzkumné agentury žijí z peněz klientů, těmi jsou převážně státní instituce, nadnárodní korporace a jimi financované “neziskovky” jako třeba Jsme fér. Bez jejich peněz by zanikly.

Proto když přijde podobná neziskovka s žádostí o “výzkum”, tak je agentuře předem jasné, jaké má dodat výsledky. Jinak by totiž riskovala ztrátu klientů, kteří podobnou agendu podporují (u LGBT++P agendy jsou to nadnárodní korporace jako americká Citibank, pivovar Staropramen, Microsoft, IBM, sušenky Opavia (Mondelez), Coca Cola, Pepsi Cola atd. atd.) a dokonce ony často neziskovky sponzorují. Někdy jsou dokonce výzkumné agentury založeny přímo za tímto účelem.

Pro dosažení potřebného výsledku se používá dnes velmi jednoduchá technika. Výzkumné agentury mají jmenné seznamy osob a jejich podrobné sociodemografické údaje. Proto jednoduše vyberou vzorek lidí, u kterých předem ví, jak budou na dané téma odpovídat.

Například když si vyberou “zaměstnance” neziskovky (třeba Člověk v tísni, nebo Jsme fér apod.), tak si mohou být jisti, že otázku homomanželství podpoří. Stejně tak si mohou být jisti, že ji podpoří bezdětná zaměstnankyně nadnárodní korporace (třeba IBM, Citibank, Coca Cola, nebo Staropramen). Výzkumná agentura tedy již nemusí výsledky falšovat (jako se to dělalo dříve), jen správně vybere dotazovaný vzorek respondentů, který se pak vydává za “náhodný vzorek populace”. V agentuře všichni ví, že je to fake, ví to i zadavatel, a ví to i politik, který agendu podporuje, ale je to takové bratrstvo “kočičí pracky”, nebo “sedmilhářů”. Někdy se dokonce stává, že zadavatel vrátí agentuře výsledky k přepracování, když nevyjdou, jak si zadavatel přál!

Tak to dnes zkrátka v liberální demokracii chodí.

Vážení čtenáři.: nevěřte podobným “výzkumným” agenturám a neziskovkám ani nos mezi očima a na podobné “výzkumy” z vysoka kašlete. Češi si žádná homomanželství nepřejí! Dobře víte, co bude následovat. Adopce dětí pro (dětí lačné) homosexuály. Problém ale je, že se ty děti budou muset napřed nějaké normální rodině vzít a klidně by to mohla být i ta vaše! Hajte své zájmy. Manželství bylo, je a vždy bude pouze svazek muže a ženy! Bohužel to ale vypadá, že ten zákon nakonec bude přijat. Babiš a jeho nohsledi v ANO ho podporují, dále pak to podporují Piráti, STAN, TOP 09, ČSSD. část KSČM a velká část ODS… proti jsou jen SPD, Trikolora a údajně Lidovci… senát mají síly globálního rozvratu rovněž ve své ruce a tak jedinou (bohužel pouze asi dočasnou) nadějí je veto prezidenta. Naděje ale umírá naposled!

K.P.

Autor článku pracuje v jedné velké agentuře pro výzkum veřejného mínění. Jméno autora je redakci známo, ale z důvodu obavy, že by došlo k jeho profesní likvidaci, ho nezveřejňujeme.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...