16.6.2019
Kategorie: Ekonomika

Berňák zakleknul na blešáku

Sdílejte článek:

RED HOOK

Pan ministr dopravy Kremlík nevyloučil, že na D1 v létě nebudou kolony. My od Hooka toto prohlášení chápeme tak, že v létě se z D1 stane jedno uvařené parkoviště.

Pan ministr si toho je také vědom, jelikož není blbec, takže dodal, že přes léto budou policisté na motocyklech vozit uvízlým řidičům vodu, bo motocykl se po D1 většinou prosmykne.

Dále by se pak měla v pravidelných odstupech zřídit stanoviště manažerů štěstí, neboli charismatických vůdců, kteří by měli v řidičích udržovat nadšení pro automobilismus.

Pan ministr kultury Staněk, který podal demisi, ze které si pan prezident ubalil čvaňháka řekl, že jeho ministerstvo na celé D1 povolilo busking.

Nám tohle přijde rozumné, bo by se taky mohlo stát to, co jsme viděli v dokumentu Volný pád, kde muži jménem William Foster, který uvízl v zácpě, cvaklo v bedně, vystoupil z auta, řekl, že jde domů a po cestě to komplet vykydlil.

Pokud se řidiči zabaví pohledem na stepujícího klauna, nebo na modela, co dělá bubliny, které když prasknou, tak vám ohoděj auto, že už ho v životě neumejete, tak pokud se řidiči tímhle zabaví, nebudou vymýšlet nějaká alotria.

Budou popíjet dovezenou vodu, budou způsobně sedět v rozhicovaných automobilech, občas pohovoří s manažerem štěstí a budou vzpomínat na dobu, kdy Česko ještě nebylo silné a po D1 se dalo s trochou štěstí projet.

Četl jsem, že pan premiér, jak byl na výstavě v Lysé nad Labem, povídal, že se budou vysazovat listnáče. Bych se přimlouval, aby se vysadily kolem D1. Udělá to stín, zadrží vodu a řidiči budou šťastní jako motýle.

Tak.

My od Hooka držíme prst na tepu doby, takže samozřejmě víme o auditech, které dorazily z Bruselu.
Dalo by se k tomu napsat mnohé, ale myslím, že je to zbytečné. Prostě máme ostudu jak kráva a tečka.
Pan premiér je fakt originál. Snad jediné čím se uklidňuji je to, že je ze Slovenska. Že můžem říkat, že za to nemůžem.

Akorát mám pocit, jestli si něco nenalhávám.

Jo.

64302949_10216180630121500_7076155037604380672_oBerňák o víkendu udělal zátah na blešáku U Elektry. Na Praze 9. Prezentoval to jako kontrolu tržnice, ale velký kulový. Byl to kobercovej nálet na blešák, kde týpci prodávaj nezbytný věci.
Svý zboží maj rozložený na dece a doufaj, že vydělaj pár pětek. Nikdo z těchhle modelů si kvůli tomu nepořídí pokladnu. To je jasný i naprostýmu debilovi.

Ne tak asi berňáku, který pak na Twitteru vítězoslavně hlásil, že všechny kontrolní nákupy byly bez účtenky. A že to skvěle dokazuje, že EET má smysl, což je dedukce, kterou může vypotit jen myšlenkově zamrzlej jedinec.

Tvl.

Vozit se na nemohoucích, bezvýznamných a bezmocných, byť v právu a patolízalsky se klanět před vrchností mi od státu přijde poněkud nevkusné.

No nic.

Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli jsem na tom blešáku někdy byl. Jsem jim řekl, že jo. Jsem si tam koupil knížku. Tajuplnej ostrov.

Dnes bude vedro. A zítra taky. A lepší to nebude.

Klika, že pivo teče a zahrádky skoro nezavíraj.

To je zatím vše.

 

Autor: Red Hook

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,81 out of 5)
Loading...