31.10.2017
Kategorie: Společnost

Diskusní pořady České televize: Eurosocialisticko-bolševická stoka

Sdílejte článek:

JOSEF PROVAZNÍK

Zapnu asi po 5 letech Vaška Moravce a vidím Bělohradskýho, Vášáryovou a Bartoše. “Ty vole”, říkal jsem si v duchu, tak proč to rovnou nenatáčí na Klinice? V čem spatřuje ČT veřejnoprávní službu, když si pozve jednu liberální husičku, obstarožního salonního levičáka a mladého bolševika?

[ad#clanek-respo]

V čem přesně spočívá ona tolik proklamovaná názorová pestrost, kterou údajně “naše/vaše” nabízí? Stále stejné tváře obhajují naše členství v tom strašidelném socialistickém projektu jménem Evropská unie. Ty samé tváře nás potom varují před populisty Donaldem Trumpem, Geertem Wildersem či “domácím zlosynem” Tomiem Okamurou. Stále ta samá písnička. 

Bělohradský, Halík, Sedláček, Marvanová (ta ctnostná dáma, která má tři synky a každý z nich má jiného tatínka), Šiklová (ta neméně ctnostná dáma, která byla asi 12 let v KSČ), Pehe (který psal svého času aspoň jeden “hejt” denně na Václava Klause). Tito a mnozí podobní budí dojem, že unylý EUrosocialismus je vlastně správná věc. 

Celá Česká televize ve svých diskuzních pořadech, zpravodajství a publicistice budí dojem, že je normální označovat odpůrce ilegální migrace za “rasisty”, kritiky Evropské unie za “agenty Kremlu”, kritiky Angely Merkelové za “populisty”, kritiky tolik moderních pochodů hrdosti za “homofoby” atd. A pravičáky vlastně za “fašouny” či “extremisty”. 

Ladislav Jakl má naprostou pravdu, když říká, že by instituce, jako je Česká televize a Český rozhlas, mohly být ze dne na den zrušen a nic by se nestalo. Něco ale přece jenom ano. Úřady práce by se zaplnily stovkami propagandistů, kteří by najednou neměli do čeho píchnout. Většina z nich by jistě skončila v neziskovém sektoru a pomáhala šířit “dobro” tam. 

Veřejnoprávní média je třeba zprivatizovat, nikoli zestátnit, jak navrhuje Tomio Okamura. Ony totiž státní už dávno jsou, jak opět správně říká Ladislav Jakl na DVTV.  

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: Josef Provazník

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...