4.5.2017
Kategorie: Společnost

Babiši, přiznej barvu!

Sdílejte článek:

VÍTĚZSLAV DOBEŠ

Je hezké, že se už tu a tam v České televizi najde redaktor, který se nebojí Babišova rozzlobeného kukuče a nepříčetné hatmatilky a jemuž nedělá problém se zeptat třeba na to, jak chce Babiš dále vládnout s lidmi, které – podle „uniklé“ nahrávky – nazývá debily, krávami apod. Chtělo by to však, aby tyto nepříjemné otázky pokládali také lidé z privátních televizí, na něž se většinou dívají voliči ANO.

[ad#clanek-respo]

Babiš své voliče samozřejmě rovněž považuje za idioty, o tom není pochyb. A že tito lidé opravdu dělají čest svému označení, o tom taky žádná. Kromě vyložených kreténů nicméně občas narazíte i na opravdové úkazy. Když někdo vypadá celkem příčetně, nesmrdí a nemá špinavé boty, a přesto vám s vážnou tváří vykládá, že tahle země teď zrovna potřebuje osvíceného diktátora, který udělá pořádek, říkáte si, jestli nemluvíte s láčkovcem.

Přesto by těchto exemplářů mohlo alespoň trochu ubývat, kdyby se novináři z více médií začali Babiše nepříjemně ptát, a to nejen na zákulisí jeho podnikatelského zázraku, který by musel – kdyby dotyčný Babiše znal – budit ze spaní i Warrena Buffetta.

  • „Považujete své voliče za větší, nebo menší idioty, než jsou vaši kolegové ve vládě?“
  • „Jak je možné, že jste nespolupracoval se Státní bezpečností, když každý, kdo za bolševika působil v cizině, byl naprosto důkladně prověřen všemi bezpečnostními složkami ČSSR a bez spolupráce s nimi by se dostal nejdále do Chebu?“
  • A možná trochu infarktová, ale taky dobrá: „Tak nechal jste toho Mrázka picnout, nebo ne?“

Třeba by to s Andrejem šlehlo, načež ANO by se během čtyřiadvaceti hodin posunulo na žebříčku vlivu v České republice někam mezi oblastní organizaci zahrádkářů Praha-východ a Společnost přátel žehu.

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: Vítězslav Dobeš

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...