2.11.2016
Kategorie: Společnost

Nadhled pana Bradyho

Sdílejte článek:

TOMÁŠ FLAŠKA

Je to trapas. Teorie se množí. Ten tvrdí, že je to podraz lidovců, onen tvrdí, že je to opět jenom ubohost našeho prezidenta.

[ad#clanek-respo]

Ale všichni ti vykladači teorií o spiknutí proti prezidentovi vlastně říkají jenom jedno: pan Brady je lhář. Viděli jsme jeho tiskovou konferenci po příletu na letiště Václava Havla. Jasně a jednoznačně tam sdělil, že mu pan Forejt zatelefonoval jaké má dostat vyznamenání, v kolik hodin bude zkouška, v kolik se pojede naostro, kolik si s sebou může vzít svých přátel. To se přeci nevolá někomu, o kom ještě není definitivně rozhodnuto.

Pak jsou tu ti, co říkají, že telefonát mohl být podfuk. To by ale paní manželka pana Bradyho nesměla zavolat ověřovací dotaz zpět na Hrad.

Ale těchto teorií už nechme. Mezinárodně známá a uznávaná osobnost, která obdržela mnoho významných zahraničních cen a ocenění, je ve své rodné zemi částí společnosti označována za lháře.

Náš pan prezident vydá ústy svého mluvčího “prohlášení”, že pana Bradyho tedy milostivě eventuelně v budoucnosti vyznamená. Vyznělo to jakoby majestát říkal, že tomu červovi to tedy dá, když je on a jeho okolí tak otravný. Pan Ovčáček tomu svým úderným přednesem prostě opět nasadil korunu.

Pan Brady reagoval lehce a s nadhledem: “Ať si to rozmyslí, ale já už nebudu mít čas,” jak jsme mohli vidět ve večerních zprávách.

S takovou elegancí poslat někoho do p***e, dokáže jenom skutečná osobnost. Škodolibě bych to mohl našemu hradnímu pánovi přát. Ale bohužel, on je vizitkou naší země, všech voličů.

A to je na tom to smutné. Ta ostuda je na bedrech nás všech. A panu Bradymu aspoň má omluva, omluva všech mně známých lidí, kteří mají stejné smýšlení, ale především můj obdiv nad tím, s jakou lehkostí dokáže toto vše přijímat. Je vidět, že si prošel něčím podstatně, ale podstatně horším, než jsou tyto maločeské hrátky. Ale především moje úcta k tomu, jak má ve svém věku skoro devadesáti let jasnou mysl a přímé vystupování. Kdejaký sedmdesátník by mohl závidět. I ten na Hradě.Křišťálová Lupa 2016

[ad#clanek-respo]

bloger_558
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 2,70 out of 5)
Loading...