26.7.2016
Kategorie: Společnost

Dienstbier: Chci státem placeného cenzora na facebook!

Sdílejte článek:

RADEK ROZVORAL/RED 26|07|2016

(Ne)ministr (tedy ten, který žádné ministerstvo neřídí) s americkým pasem nabízel před několika měsíci sociální síti Facebook placeného šmíráka ze státních peněz, který by mazal některé příspěvky.

 [ad#clanek-respo]

S touto informací přišly Lidovky.cz, které uvedly, že zástupci sociální sítě Facebook loni odmítli návrh ministra bez portfeje Jiřího Dienstbiera (ČSSD), že by specialista placený ze státních peněz administroval nenávistné příspěvky od uživatelů. Návrh zazněl při setkání firmy s (ne)ministrem jako řešení boje proti nenávistným projevům na sociální síti.

Pan (ne)ministr řízený několika neziskovými organizacemi chtěl mít na základě své nabídky neskutečnou moc a už se zcela jistě těšil na to, jak by svou cenzurou za peníze daňových poplatníků multikulturně ovládal myšlení návštěvníků sociální sítě. Naštěstí se ten jeho a pro něj geniální nápad zatím neuskutečnil, ale mám strach, že si ho postupem času vybojuje, jelikož čím dál tím více občanů České republiky vnímá teroristické útoky, které začínají být v Evropě na denním pořádku jako obrovskou hrozbu, která může brzy potkat i naší zemi. Může jí potkat proto, že současná vláda v čele se Slávkem Sobotkou nedělá vůbec nic proto, aby se těmto hrozbám do budoucna bránila.

Vzhledem k tomu, že celá Evropská unie pracuje systematicky na tom, aby prosadila v celé Evropě multikulturní ideologii, není přeci na místě, aby sociální sítě, které ve velké míře využívají všichni vlastenci a odpůrci islamizace Evropy, přinášely pravdivé informace o všech zvěrstvech, které se v zájmu multikulturní ideologie páchají.

EU a její podpora multikulturalismu totiž potřebuje, aby se těch informací o netolerantní, nenávistné a velice násilné islámské ideologii dostávalo mezi lidi co nejméně. Proto se všichni její představitelé s podporou kdejakých neziskovek snaží o ovládnutí sociálních sítí a internetu jako takového. To je totiž prostor, kde se ještě pravdivé a vyvážené informace dají dohledat. Pryč je totiž doba (zda vůbec nějaká byla), kdy nás pravdivě a vyváženě informovala Česká televize a Český rozhlas, kterým i přesto musíme na základě zákona odvádět koncesionářské poplatky. Tím si vlastně platíme podporu multikulturní ideologie, i když s ní drtivá většina občanů nesouhlasí.

K článku Radka Rozvorala jen malý dodatek (RED): 

Je až s podivem s jak malým ohlasem se tato zpráva u veřejnosti setkala. Faktické znovuzavedení státní cenzury! Je vidět, že komunistický profesionální synek je bolševickou ideologií načichlý velice silně a jeho partaj taktéž. Už jen “třešničkou” na dortu je, že při mu vyjednávání asistovaly organizace jako Hate Free nebo Romea. 

Nebo si snad někdo myslí, že je to jen taková neškodná epizodka zmateného erárního trafikanta, který se ve svém teplém křesle nudí? V Německu jakousi dohodu upekli. A její následky? Německá policie podnikla razii v bydlištích facebookových komentátorů. Ti se na sociální síti měli dopustit šíření nenávist vůči imigrantům. Rozsáhlá policejní akce proběhla ve 14 z 16 spolkových zemích Německa. „Dnešní zásah vyslal jasný signál, že policie ani vláda nebude tolerovat jakékoliv projevy nenávisti na internetu,“ uvedl prezident kriminální policie Holger Munch. Zásahu se účastnilo 25 policejních oddělení. Jeho hlavním cílem bylo zasadit ránu takzvanému „verbálnímu radikalismu“. Verbální radikalismus podle Muncha bujel především v tajné skupině na Facebooku mezi červencem a listopadem 2015. Většina projevů byla mířena proti imigrantům. Za podněcování rasové nenávisti v Německu hrozí až 5 let odnětí svobody.

[ad#clanek-respo]

A téma bych uzavřel jedním trefným komentářem z facebooku, než jej soudruh Dientsbier zcenzoruje: Naším úkolem je zabránit, aby nadále byli lidé jako vrchní cenzor Dienstbier u moci. Nejsme v Turecku, tady je svoboda, kterou ale lidé jako tento pán ohrožují. A my ji musíme bránit, když to neuděláme, tak nám ji vezmou. Máme na obranu před omezovači skvělý prostředek – volby! A jednu malou volbu bude muset udělat i ČSSD – buď se vzpamatuje a nebo si bude dál hýčkat soudruha z rudých gard Dienstbiera a jeho posluhovače. Pokud zvolí druhou možnost, my zvolíme vládu bez ČSSD.

ZDROJ: Blog Radek Rozvoral, Facebook
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...