24.3.2016
Kategorie: Politika

Otevřený dopis vládě ČR: To, co činíte, se nazývá vlastizradou

Sdílejte článek:

MICHAELA HOLUBKOVÁ 24|03|2016

Otevřený dopis

Nevážený pane premiére, nevážení členové vlády,

my, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé, vědomi si svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku, odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní, kulturní, hmotné a duchovní bohatství, my lid republiky české, jako jediný zdroj veškeré státní moci vám nyní, po vyčerpání všech dostupných zákonných prostředků, vyslovujeme nedůvěru a vystavujeme konečný účet.

[ad#clanek-respo]

Nejednáte v zájmu naší země a jejího lidu. Činíte rozhodnutí, která jsou nejen v přímém rozporu s našimi ústavními právy, ale především v naprostém rozporu se zájmy bezpečnosti a ochrany naší republiky. Činíte rozhodnutí, na která jste od nás v žádném případě nedostali mandát. Nikdo z občanů této země, nikdo z voličů vám neudělil souhlas k přijímání nelegálních imigrantů ze zemí, které se řídí právním systémem šária. Nikdo z občanů této země, nikdo z voličů vám nedal svůj souhlas k rozhodování o jejich počtech. Jednáte zcela proti naší vůli.

Prostřednictvím médií nám neustále sdělujete zcela nepravdivé a zkreslené informace týkající se vaší imigrační politiky. V době, kdy státy západní i jižní Evropy čelí neuvěřitelné invazi tzv. uprchlíků před válkou a jsou již téměř ve válečném stavu, nám do očí nalháváte, jak nám nic nehrozí a jakým přínosem pro nás tito tzv. uprchlíci budou. Jestli tím máte na mysli ty zběsilé hordy, co do Evropy denně připlouvají, tak to pak tedy pánbůh s námi. Co se nám to snažíte namluvit, že se jedná o samé vzdělané lidi. Jak si nám vůbec dovolujete tak neuvěřitelně lhát. My nejsme slepí ani hluší a především používáme zdravý rozum.

Rozhazujete z našich peněz, dáváte stamiliony na jejich zaopatření. Toto vám také nikdo z nás nedovolil. Podporujete přivandrovalce, na to peníze v rozpočtu jsou. A já se ptám, proč tyto částky neinvestujete do občanů naší republiky, tedy do těch, kteří tuto pomoc opravdu potřebují. Že vás hanba nefackuje, sami si žijete v blahobytu, vesele rozdáváte z našich peněz a přitom v naší zemi přibývá občanů, kteří musí žít pod hranicí chudoby. Opravdu jste se předvedli, když jste důchodcům navýšili důchody o „závratnou“ částku celých čtyřiceti korun. Jak si vůbec můžete dovolit se jim takto vysmívat.

V souvislosti s probíhající imigrační krizí jste se dopustili naprosto neodpustitelného protivení se naší vůli. Naše státní hranice jsou stále nezabezpečené a tak jste naší zemi nechali zcela napospas všem možným individuím, která nás mohou kdykoliv ohrozit na životech. Jste neuvěřitelně laxní k otázce naší bezpečnosti. Okolní státy uzavírají své hranice, aby byla zaručena maximální bezpečnost jejich obyvatel a vy? Poskakujete, jak Brusel píská. Nedávné teroristické útoky v Paříži i dalších místech, to se vám zddá málo? Že nám nic nehrozí? Co se nám to snažíte namluvit.

Po teroristickém útoku v Bruselu nám zase jen lžete. Tak ono nám nic nehrozí? To si myslíte, že vám teroristé pošlou před tím sms, třeba jako Bohoušku, pozor udělá to bum? Nebo Mílo, tak zítra v pět na Můstku? Přestaňte si z nás dělat blázny a začněte urychleně jednat. Uzavřít naše hranice a přestat vykládat o tom, že je nutné chránit hranice Schengenu. Vy nám totiž opět lžete, Schengen přeci žádné vnější hranice nemá, a jak by také mohl, když je to jen dohoda. Zato naše státní hranice zrušeny nejsou, jsou zakotveny přímo v naší ústavě a vaší povinností je tyto hranice chránit. A nesnažte se nám zase namluvit, že na to nemáte dostatek finančních prostředků, stačí vzít těch sto milionů, co máte v úmyslu poslat do Turecka a vynaložit je pro zabezpečení naší ochrany. Přestaňte nám vykládat, že teroristé v Evropě nejsou, vždyť vy jste je sem sami dobrovolně pustili a dnes jsou jich tu již tisíce. Sami dobře víte, že je jen otázkou času, kdy a kde znovu udeří. Pokud v naší zemi bude zkřiven jen jeden jediný vlásek našich občanů v důsledku teroristického útoku, pak plná zodpovědnost bude padat na vaše bedra a z této zodpovědnosti se rozhodně nijak nevyvléknete, to si ohlídáme.

[ad#clanek-respo]

Na základě výše uvedeného vám pane premiére a členové vlády ČR občané této republiky nařizují započít okamžitou a důslednou ochranu našich státních hranic, jakož i plné zabezpečení ochrany obyvatel uvnitř republiky všemi dostupnými prostředky. Pokud nebudete respektovat toto naše nařízení a nebudete jednat v zájmu naší země a jejích občanů, pak občané této republiky začnou nekompromisně jednat sami. To, co činíte, se nazývá vlastizradou a vězte, že za své činy budete spravedlivě odměněni.

Znění tohoto otevřeného dopisu bude uvedeno též v nezávislých médiích.

Dne 22.03.2016 hrubě nespokojený občan

Michaela Holubková

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...