19.3.2016
Kategorie: Společnost

Uprchlíci vítejte v EU aneb soubor opatření k migrační vlně

Sdílejte článek:

BOHUMIL MATĚJOVSKÝ 19|03|2016

A pak že EU není schopna účinné a smysluplné reakce na ohrožení Evropy migrační vlnou. Zde je alespoň několik příkladů z posledních měsíců, a to jak z evropské, tak z ryze domácí scény.

[ad#clanek-respo]

1) Podle statistik UNOCD, a to spíše podhodnocených, bylo V EU za uplynulý rok znásilněno přes 50 tisíc žen, přičemž prvenství drží Švédsko. Převážnou část těchto obludností mají na svědomí migranti. V muslimských čtvrtích západoevropských měst jsou běžně napadány Evropanky za své nevhodné evropské oblečení. V krytých bazénech jsou uráženy, obtěžovány, napadány. Množí se doporučení pro ženy, aby po setmění zůstávaly raději doma a přes den se více zahalovaly.

OPATŘENÍ : udělení varovné anticeny Kyselá žába prezidentu Zemanovi za jeho bonmot o Anče a Tonče.

2) Jsou zdokumentovány případy, kdy se migranti pokoušeli propašovat přes Řecké a Makedonské hranice zbraně, a to důmyslně ukryté v navrstvených hábitech žen a také u dětí, kde se nepředpokládala zásadnější kontrola. Určité zásilky odhaleny byly, ale je jisté, že spoustě jiným, kulturně obohacovačským skupinám, se tento fígl podařil a zbraně už máme úspěšně ukryté na našem území. Stejně tak byly odhaleny sklady zbraní v mnohých evropských mešitách. Je to příprava na budoucí umravnění vzpouzejících se Evropanů.

OPATŘENÍ : úřady zakázaly svým občanům používat na svou obranu jakékoli dosud legální prostředky, včetně pepřových sprayů. Zákon již úspěšně platí v Dánsku, Belgii, Švédsku, Holandsku a dalších zemích. Pane premiére, nepřidáme se taky?

3) V bruselské čtvrti Molebeek nebezpečně bují tvrdé jádro islámských radikálů. Na potlačení pěti šesti teroristů musela být povolána téměř celá posádka bruselské policie, na celé týdny se uzavírá městská doprava a je zákaz nočního vycházení. Odhaduje se, že podobných, dobře vyzbrojených a odhodlaných skupin čeká na povel k útoku po celé Evropě mnohem víc. S neutuchající migrační vlnou je jim nadále dodávána výzbroj a také další lidský potenciál. U pařížské Eiffelovi věže se v současné době spíše než s pouličním mimem můžete vyfotit s po zuby ozbojenými vojáky, kteří hlídají stabilitu věže.

OPATŘENÍ : premiér Sobotka myslí, že za vše může prezident Zeman svým výrokem o kalašnikovu.

4) Letos se očekává příval dalších statisíců migrantů a nová, zpackaná dohoda s Tureckem je jen jinou, zákeřnější a rychlejší cestou k naplnění těchto kvót. Evropa stojí na pokraji kolapsu, občanských nepokojů, ekonomického propadu a totality.

OPATŘENÍ: Česká justice má jako prioritu zjistit, jak to bylo s tím článkem od pana Peroutky a CT 24 kvůli tomu udělala speciál. Nevyjasněnost Peroutkova výroku se ji prý jeví jako mnohem horší ohrožení naší bezpečnosti.

5) Na území Evropy lze běžně proniknout s falešnými pasy, které jsou tištěny již přímo v Turecku.

OPATŘENÍ : Od 1.7. tohoto roku v ČR vstoupí v platnost nová dopravní pravidla, mimo jiné se například zvyšuje sankce za řízení vozidla bez držení platného posudku o zdravotní způsobilosti, a to nově na možnost odnětí svobody 6 měsíců až 1 rok.

[ad#clanek-respo]

A na závěr analogie : v roce 1939 vyjednávala Francie a Anglie s Německem a ustoupila mu, aby byl mír. V roce 2016 vyjednává Francie a Německo s Tureckem a ustupuje mu, aby byl mír. V roce 1944 byl spáchán neúspěšný atentát na Hitlera, když se ukázalo, že jeho vize je katastrofou pro svět. Hitler přežil a pustil se do prosazování své vize o to odhodlaněji. V roce 2016 v místních volbách ztratila kancléřka Merkelová většinovou podporu, protože její vize je katastrofou pro svět. Zatím přežila a pustila se do prosazování své vize o to horlivěji. Zatímco její předchůdce hledal nové životní prostory pro svůj německý vyvolený lid, ona to vzala z poněkud druhé strany a hledá v Evropě životní prostor pro stamiliony muslimských nájezdníků.

No není ta naše spravedlivá a korektní EU přímo k zulíbání?

1fe40f24-e429-4128-9c29-15afa1269a6f-2060x1236

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...