23.2.2016
Kategorie: Společnost

Postup destrukce lidstva

Sdílejte článek:
ZDENKA WAGNEROVÁ 23|02|2016
  • Před pár lety jsme nesměle začali psát komentáře pod články a blogy…… dodnes si pamatuji na svůj první komentář.
  • Pak jsme začali sami psát články a blogy.
  • Psaní a komentování nestačilo, pořídili jsme si kamery.
  • Začali jsme natáčet videa a místo písma poskytli tváře.
  • Videa nestačila, chtělo se víc. Ještě něco akčnějšího.
  • Potřebujeme přímé záběry z bojů a vidět umírající lidi.
  • Jedno takové jsem viděla před pár dny…… (nikomu to nepřeji!)
  • Pořád to nestačí. Potřebujeme TO ZAŽÍT na vlastní kůži. Vnímat tu “vůní” vlastní krve…. Pak bude lidstvo spokojené, zažije zrůdný adrenalin v reálu.

[ad#clanek-respo]

Destrukce lidstva nastává v bodu nulového sdílení utrpení druhých. Jste spokojeni kam jsme se dostali na počátku 3. tisíciletí?
  • Celkem 150 Kurdů bylo upáleno v kurdských osadách a jejich domovech. Dne 19. února 2016, byly upáleny ženy, děti, civilisté. Kurdů v Turecku. Turecku, země patřící do NATO, která je členem OSN.
  • Na průvod civilistů, s velkou bílou vlajkou v čele, vezoucí své blízké na kárách, mrtvé, zahalené do dek, spustilo vojsko ostrou palbu. Turecké vojsko na vlastní občany. Zasáhli patrně i kameramana, obraz byl z jiného úhlu a byl slyšet REÁLNÝ křik zraněných, zoufalost, bezmocnost, nářek nad dalšími mrtvými, které není možné ani pochovat.
  • V měsíci únoru na Řecké ostrovy připlulo 27.555 migrantů z Turecka. Loni to bylo ve stejném období 2.783 uprchlíků. Za čtyři dny, do tohoto pátku to dělalo 11.000 lidí.
DESTRUKCE způsobená laxností a neschopností politiků, zvaných “elity” všech mocenských velmocí. Lidé by si takové masakry nezpůsobili navzájem bez příslušného vedení.
 .
Že máte jít do háje, tramtárie, zavrtat se pod povrch zemský, psali už Hemingway, Remarque, Čapek. Psali to slušněji, od té doby však touha po krvi překročila mez únosnosti, překročila očekávanost a akceptovanost možných zvěrstev.
 .
Upalovat a střílet vlastní lidi, občany vlastní země? Ani vlk, žralok, anakonda, piraně, nežere vlastní druh! Lidská práva, právo na život, důstojný život a bezpečí není utopie. Je to budoucnost, kterou jste opět potřísnili krví vlastního lidu, lidu Země.
 .
Ještě je čas to zastavit, třeba uspořádat summit, když víc neumíte, shlédnout dolů z piedestalu super-trůnů a prozřít, že i pod vašim “Olympem” žijí lidé, kteří jen chtěli žít. Vaše financování SUPER-vraždění lidskému druhu neprospívá. Tak oč Vám vlastně jde ve Vašem snažení?
 .
Video, neprosící, jen popisující zrůdnost a bídu vraždění na naší matičce Zemi:

Možná drsná slova. Představte si, že by Vám Vašeho milovaného pejsánka někdo zastřelil. Tady jde o lidské bytosti, dcery, syny, matky, prarodiče, kulky se nevyhýbají rodinným vztahům. Že mnohé není v pořádku a odporuje mravu, právu, morálce víme, raději strčíme hlavu do písku, ministři, ministryně, vlády, bankéři, politici a pořádáte summity.
 .
Pokud toto všechno není pravda, vyvraťte to, “elity” Evropy a světa. Sdílíme články, senzace, výsledky průzkumů, co neumíme sdílet je soucit a odpor k zabíjení lidí.
 .
12745915_1039187559452979_7304380626819120951_n

Miray, měl 35 dní. Nesměl žít z rozhodnutí vlády zbrojní moci.

 .
[ad#clanek-respo]
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...