27.5.2015
Kategorie: Politika

Vítejte zpět v ČSSR!

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ 27|05|2015

Podle četnosti nacvičených úsměvů premiéra Sobotky a výčtu vládních úspěchů v masových agromédiích by se mohlo zdát, že Česká republika se stává tygrem světové ekonomiky, oázou prosperity a chrámem blahobytu všech občanů. Roste HDP, výběr daní i ego ministra financí, který v potu tváře snižuje daně, dluhy a ceny nákupu toaletního papíru pro státní úředníky. Proč tedy někteří revanšisté v parlamentu chtějí rušit klid na práci a tuto výjimečnou brigádu stachanovců politické práce prověřují hlasováním o její důvěře?

[ad#hornisiroka]

Prý střet zájmů soudruha Nebureše v kause biopaliv, přidružené ponížené kývání strážců teplých křesel z Lidového domu a klasické lavírování lidovců, které přihrává vrchnímu agronomovi ČR pět miliard do soukromé kapsy. Vždyť ale nám všem dnes a denně řepkový král ve všech možných médiích jasně opakuje, že tie biopalivá dělá prakticky zadarmo, nic z toho nemá, žádné peníze na tom nevydělává a ta částka taky nesouhlasí. Kdo má tedy pravdu?

Nechci tady v žádném případě dělat arbitra mezi „tunelářem“ a  „symbolem korupce“, kteří jsou hlavními aktéry bojové frašky. Dokonce i na schůzi sněmovny několikráte od řečnického pultíku zaznělo, že „zloděj křičí – chyťte zloděje“ … Co si o tom myslet? Snad jen to, že čtvrt století po sametu tady máme opět společenskou situaci, ze které musí být soudnému člověku na zvracení.

Gustáv HUSÁK ,Milouš (Miloš) JAKEŠ ,Antonín KAPEK ,Alois  INDRA Vítězný únor  manifestace

Socialistickou vládu komunistických pohrobků de facto vede (ne)agent StB a stalinisté z KSČM si pochvalují jak vzorně plní body z jejich volebního programu. Jako tradiční doplněk Národní fronty  tomu dělá stafáž ČSL se svým bezpáteřním vedením.  Chtělo by se říci, že se opět uzavřel kruh jedné historické etapy od socialismu k socialismu, ale mám takový neblahý pocit, že dny příští nám přinesou ještě horší skutečnosti.

Ohrožováni byrokratismem EU a multikulturním kolaborantstvím s invazními hordami bažícími po naší porobě či lépe smrti, musíme i na svém vlastním dvorku čelit stejným bezskrupulózním dobroserům neobolševického sociálního inženýrství, kteří si usmysleli společnost prodanit, prošikanovat a proregulovat k prosperitě. Jen zapomínají veřejnosti sdělit, že pouze ke své vlastní, byť za její peníze, za její práci a um.

Masmediální propaganda tedy může jako za starých „dobrých“ komunistických časů do nekonečna opakovat prohlášení soudruha Jediného Poctivého Spasitele, že on nekrade, na státu nevydělává, do politiky nechtěl, zachraňuje prohnilý a zkorumpovaný stát, staví školy, dálnice, silnice, pomáhá dědečkům i babičkám a je jediným Vyvoleným, který všeholid dovede ke šťastným zítřkům.  A stejně jako při „Vítězném únoru“ mu to mnoho ovčanů věří, mnoho podržtašků, slintajících na pozice moci a lehce nabytých erárních peněz, mu klestí cestu, mnoho „celebrit“ prodává své tváře za zlatou koblihu ku prospěchu jeho věci.

[ad#velkadolni]

Babiš tak vlastně sám není viníkem současné situace, ani jediným tvůrcem systému, ani dokonalým manipulátorem, který si šikovně nakoupil řepkovou zemi včetně většiny ovčanstva. Je jen dalším produktem socialistických experimentů, kterých jsme neustále svědky, protože nemocná společnost natolik myšlenkově zlenivěla,  natolik morálně a občansky zdegenerovala, že si nic jiného než pokryteckého demagogického Vůdce a tuto politicko-společenskou zkorumpovanou žumpu, která jej za zákonem stanovené daňové loupeže, justiční šumy a konspirační pikle porodila, snad ani nezaslouží. Hlasování o důvěře vládě je potom jen dalším kamínkem do mozaiky bezobsažných estrádních vystoupení soudruhů z tribun, nic neřešící, nic nelepšící, jen zakrývající pravý a děsivý stav věcí hrou na lidovou „demogracii“.  Jakeš má “dobré” následníky, Lorenc “šikovné” učedníky. Vítejte zpět v ČSSR!

PIZZA

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...