10.2.2022
Kategorie: Politika

Ví vůbec především (ale nejen) voliči Pirátů koho volí?

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Už dlouhodobě sledují výroky Pirátů a občas se mi zdá, jako bych se přenesla nějakých 40 let nazpět v čase a sledovala schůzi angažovaných svazáků. Je pravda, že Piráti jsou skutečně ideologicky kovaní eurosoudruzi. Jejich voliče už dávno pokládám z nemalé části za hlupáky neschopné si najít dostatek informací. Ovšem jakési zvláštní průzkumy, zveřejněné před časem na mainstreamu, nám sdělovaly, že Piráty volí jen ti nejinteligentnější voliči.

Většina jich například uvěřila mainstreamem šířeným lžím o tom, že Piráti nejsou promigrační. Jsou a to tak, že víc ani být nemohou. Důkazů o jejich vítačství je tolik, že průměrně inteligentní uživatel internetu je najde během okamžiku. Ostatně, to už brzy poznáme, neboť podle všeho se zdá, že naše vláda odsouhlasila „solidaritu v přerozdělování migrační zátěže,“ ale o tom jsem už více psala jinde.

Vymyslete konečně drogu snů! Nově zvolená europoslankyně za Piráty šňupe ve  videu - Expres.cz

Tentokrát se podíváme na téma zeleného údělu, tedy tzv. Green dealu EU. Na toto téma dnes totiž hovořil na Seznamu Pirát Peksa. Toho ono údajně „vysoce inteligentní“ voličstvo vyslalo do EP spolu s dalšími dvěma Piráty, k nimž patří i vám jistě dobře známá Markéta Gregorová, která na jistém klipu s ukulele v ruce zpívala, jak moc má ráda drogy…

Ovšem Piráti, kteří jsou součástí frakce Zelených, se samozřejmě především bijí za to, abychom plnili plány tzv. zeleného údělu na 110%  – a to bez ohledu na to, co to udělá s peněženkami většiny občanů. Peksa tuto zelenou politiku v rozhovoru vehementně brání a lze tentokrát k dobru jinak propagandistického Seznamu přičíst alespoň to, že reportér občas dobře argumentuje na nesmyslné vize Piráta, který si myslí, že naše země by neměla být energeticky soběstačná.

Rozebírat celý rozhovor nebudu, to by bylo tak na tři články. Pokud jste ho už četli, obrázek jste si jistě udělali sami, pokud ne, doporučuji nahlédnout zde. Přísahám, že větší bláboly z úst politika jste ještě neslyšeli. Nikdo normální jednoduše nemůže se šílenými vizemi Peksy a podobných zelených šílenců souhlasit.

Úplně stačí vidět, co dělá zelená politika třeba ve Švédsku, kde žádali občany, aby nepoužívali vysavače a jiné „žrouty energie“. V Německu pak při přechodu na plně zelenou politiku již varují občany před blackouty a instruují je v tom, jak se při možném až dvoutýdenním výpadku chovat.

Ale zpět k Peksovi. Pominu-li už jen fakt, že mnohé nesmyslné nápady jako výroba energie pro ČR v Africe by zřejmě v důsledku vytvořily mnohem větší uhlíkovou stopu, což jde jaksi i proti samotnému zelenému údělu, tak jisté už nyní je, že všem by nám to ještě hlouběji sáhlo do peněženky. 

Peksa je přirozeně podobně, jako všichni Piráti, zastáncem maximální globalizace, slovo soběstačnost v čemkoli mu tak zní skoro jako sprosté slovo. Za sebe musím ovšem zkonstatovat, že mne už jako sprosté slovo zní „pirát“. Nyní se mi už při jeho vyslovení nevybaví jen nějaký námořní lupič a vlajka s lebkou a zkříženými hnáty, ale banda nekompetentních tupců, kteří se dostali do politiky jen proto, aby do puntíku papouškovali plány globalistů na zničení Evropy a ještě je pak s chutí realizovali.

O Pirátech jsem si nedělala žádné iluze, stejně jako o mnoha jiných partajích. Ovšem tento článek, který připomněl i hlasování k přijetí zeleného údělu v EP, také jasně ukazuje, že voliči Pirátů nejsou zdaleka jediní, kdo většinově netuší, koho volí.

Proto zde přináším pro připomenutí informace o tom, jak kdo hlasoval k přijetí Green dealuEU (tuto informaci najdete i v článku, kde si ji můžete ověřit):

Pro zelený úděl hlasovali: europoslanci z ANO,  TOP09 – STAN a Piráti

Proti zelenému údělu hlasovali: europoslanci z ODS, SPD a KSČM

Zdrželi se: europoslanci z KDU-ČSL

Jak sami vidíte, také zde se jasně ukazuje chameleonská politika hnutí ANO, které svoji špinavou politiku praktikuje zejména v Bruselu přes svoje europoslance a Jourovou. Tady si Babiš hraje před nepříliš bystrými voliči na odpůrce politiky, kterou ve skutečnosti v EU oddaně praktikuje. Ostatně, do EU se nikdo moc nedívá.

Každopádně je zelený úděl EU dalším tématem, na kterém se mnohé strany odkopávají a názorně nám ukazují, jak hluboko jsou zaryté v bruselském zadku. Pirátům z něj už ovšem nelezou ven ani ty špičky bot…

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...