4.11.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Pašerácké neziskovky vyhlásily válku Evropanům, ti se nijak nebrání

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Tím největším nepřítelem Evropanů nejsou invazisté, kteří přijíždí za účelem náš kontinent převzít a islamizovat. Ti jen využívají toho, co se jim nabízí doslova na zlatém podnose. Bez jakékoli pomoci by se jich sem totiž dostal jen nepatrný zlomek. K největším nepřátelům Evropanů tak patří globální organizace, které výměnu obyvatel sponzorují a dlouhodobě organizují – tedy OSN a EU. Aby ovšem mohly tyto podvratné organizace plnit své špinavé zadání, potřebují oddané slouhy. K nim patří především politici a zpravidla vysoce ziskové neziskovky.

Jejich působnost je velmi široká. Od organizace cesty v místě původu invazistů, přes organizaci jejich přepravy, až po další služby, které jsou poskytovány již na evropské půdě (ubytování, jazykové a integrační kurzy, stravování, ….).

.

Kapitola sama o sobě jsou pak pašerácké neziskovky, bez nichž by zřejmě většina Afričanů, kteří dorazili do Evropy, stále zůstávala v Africe. Sami majitelé i zaměstnanci těchto vysoce ziskových organizací velmi dobře ví, že do Evropy přiváží převážně kriminálníky a teroristy. Ostatně, o tom, že jsou si tito pašeráci vědomi, že Evropě škodí, svědčí i informační tabulky, vyvěšené v jejich lodích: „zákaz používání nožů“….

Neziskovky moc dobře ví, že Evropu zaplavují kriminálníky a teroristy.

Pašerácké neziskovky dostávají velmi štědré dotace nejen od různých mecenášů typu Sorose, ale také od vlády země původu neziskovky nebo od zemí, pod jejichž vlajkou plují (ve Středozemním moři operují neziskovky německé, francouzské, španělské, italské či pod norskou vlajkou).

Značným zdrojem financí pro pašeráky jsou pak sami Evropané.  Kolik asi po celé EU vybere jedna z nejaktivnějších neziskovek – Lékaři bez hranic, jejichž loď Geo Barents celoročně brázdí vody Středozemního moře? Evropané tak platí tyto neziskovky jednak ze svých daní (přes EU a národní státy), ale i přímými platbami. Hlupáci tak platí za likvidaci svých vlastních potomků, kteří mají být vyměněni za Afričany.

na tuto loď přispěl každý, kdo poslal peníze Lékařům bez hranic

Asi nejlukrativnější je ovšem spojení těchto pašeráckých neziskovek s africkými pašeráky. Peníze od nich jsou nezdaněné a vlastně nikdo přesně neví, kolik si pašeráci touto cestou vydělají.  Afričané si cestu platí – a nejde zrovna o nízké částky – něco „spolkne“ libyjský pašerák, něco neziskovka. Ostatně, o tom, že jde o lukrativní činnost, svědčí i bohatství majitelů těchto pašeráckých neziskovek.

Pak není divu, že si tyto neziskovky mohou dovolit nakupovat nejen nové lodě, ale také letadla. Jako právě neziskovka jednoho z nejbohatších pašeráků, Oscara Campse – španělská Open arms. Obchodníci s „Novoevropany“ Open Arms jsou nyní připraveni vzít na moře novou loď. Větší, s nejméně 300 lůžky. Nové plavidlo se bude jmenovat „Open Arms Uno“ a zanedlouho popluje k Libyi převážet další ilegály do Itálie.

Obrázek
loď už je připravena k dovozu džihádistů do Evropy

Velmi bohatá je i  německá neziskovka Sea Watch, která vlastní nejen lodě, ale i několik průzkumných letadel. Tato neziskovka je mimo jiné velmi štědře dotována německými církvemi. Jde o tutéž vysoce ziskovou organizaci, u níž pracuje i nechvalně známá kapitánka Carola Racketeová.

Sea-Watch International on Twitter: "Our #Seabird is operative as of today! With our new aircraft we can cover an even larger area in the central #Mediterranean and be in the area of
Lampedusa – letadlo Sea Bird německé neziskovky Sea Watch

Pokud tedy máme ukázat na skutečně největší škůdce, pak jsou to mimo výše uvedených organizací a politiků především tyto vysoce ziskové neziskovky. A s nimi samozřejmě i všichni, kdo jejich sponzoringem dobrovolně podporují genocidu původních Evropanů. Bez nich by se invazisté v tak obrovských počtech do Evropy nikdy nedostali….

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...