14.10.2021
Kategorie: Politika

K zamyšlení: Připravuje se v Německu, a tím i v EU, nový druh republiky?

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

Pokud bude vládnout v Berlíně koalice SPD, Zelení, FDP tak je to velmi pravděpodobné a téměř jisté. V Německu, kde vznikl tzv. duhově pestrý kult, tak se z něj vyvinula velmi rychle – a to téměř nepozorovala velkou částí naivní veřejnosti, která podlehla hypnóze kancléřky – duhově pestrá ideologie. Kancléřka byla utajenou spolurežisérkou této ideologie.

 

Tato levicová idelologie už rozkládá a rozežírá starou tradiční křesťanskou kulturu Evropy, podporující a chránící tradiční rodinu, kde matka a otec vychovávají děti, přičemž se tato kultura hlásí i k vlasteneckému patriotismu a podporuje tak i trvalou existenci křesťanských národů. Tak, jak to příkladně a neúnavně dělá i v současnosti už jen ruská křesťanská ortodoxní církev, jejíž struktury byly vždy velmi patriotické.

Duhový levičáckých kult to vše chce rychle zničit a nezastavuje se před ničím, co nám bylo a i je svaté. Pro tuto ideologii je důležité prosadit moc těch elit, které vyznávají homosexualitu, transsexualitu, lesbickou sexualitu, gender-kult a uprchlickou politiku, jak ji Evropě naordinovala Angela Merkel.

Dokonce i ekonomika je už tak nasměrována, aby přijala tento kult a hlásala ho jako své krédo. Realizuje se to za velké podpory a tlaku ze strany Světového Hospodářského Fóra a jeho finančních magnátů.

SPD a Zelení jsou v Německu už dávno součástí tohoto globalistického programu, který chce z nás všech udělat přívržence a vyznavače duhové ideologie, perverzně rozkládající naši tradiční evropskou společnost.

Pokud se k nim připojí se svou stranou i šéf FDP Christian Lindner (což je již více než pravděpodobné), který dosud zastupoval konzervativní hodnoty, tak pak je jen obyčejný zrádce a pokrytec, který ve své touze po moci zradil pravé hodnoty křesťanské Evropy a ” zaprodal duši ďáblu “.

Ideologie duhového kultu je na nejlepší cestě dobýt pro sebe celosvětové globální jeviště a pak už nikdy nehodlá vypustit z rukou žezlo moci. Zatím má ale před sebou sotva zdolatelnou překážku – a tou je Rusko a Čína.

I poslední politické události v Rakousku, kde se tamním Zeleným podařilo zničit Sebastiana Kurze a přimět ho jako kancléře, aby se vzdal svého úřadu a tím oslabit jeho vládní stranu, nasvědčují tomu, co je obsahem tohoto článku.

Zelení v Rakousku si tak připravují půdu na to, aby už v dohledné době mohli převzít moc nad Rakouskem jako nejvlivnější politická síla.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...