14.9.2021
Kategorie: Politika

Kam se schovali zloději a korupčníci?

Sdílejte článek:

ANTONÍN FRYČ

Mnozí lidé mají v živé paměti aféry TOP 09 na Ministerstvu obrany – nákupy zfušovaných padáků pod nimiž zbytečně zemřeli naši vojáci. Lidé mají v paměti podivné privatizace. Kde jsou ti, kteří jsou za tyto aféry zodpovědní?

Vzniklo nám nové uskupení SPOLU, které zahrnuje strany ODS, TOP 09 a KDU ČSL. A tady se nám naskýtá vysvětlení. Proč dráždit voliče starými korupčními aférami? Raději se skryjme za nový název SPOLU. Lidé však nezapomínají, a to je dobře. Jen by si měli uvědomit, že i když nekandiduje pan Kalousek za TOP 09, jeho věrní spolustraníci zde zůstávají. Ti se nijak nezměnili a nikdo z nich nesejme odpovědnost za aféry, které se odehrály za jejich vlády a ministrování na Ministerstvu obrany. To stejné platí o ODS, kde sice již nekandiduje pan Topolánek, ale jejich odpovědnost, za podivné privatizace státních podniků, při nichž se rozkradli v naší zemi miliardy, zůstává.

A až budete jako voliči vhazovat volební lístek, nezapomeňte, že SPOLU je vlastně pořád ta stará ODS a TOP 09. Nazývejme uskupení SPOLU jejich pravým jménem. Je to ODS a TOP 09 se svými korupčními aférami. A za změnou názvu se neskryjí. Ve svém volebním programu proklamují, že přinášejí změnu. Doufejme, že se nejedná o změnu k jejich starým pořádkům.

Je dobře, že pan Fiala ještě před volbami odhalil, že po volbách bude ODS spolupracovat jen s Piráty. Víme tedy, co nás bude čekat v případě jejich vítězství – větší propojení ČR s Evropskou unií, další odevzdání našich pravomocí do Bruselu, příprava na zavedení EUR u nás, další přijímání uprchlíků, vysoké zdanění našich domů a bytů. Takže pokud se někomu tyto vyhlídky líbí, bude volit ODS a Piráty. Mně určitě ne, proto budu volit TRIKOLORU.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,82 out of 5)
Loading...