3.5.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Totální selhání inteligence v ČR

Sdílejte článek:

TOMÁŠ TISOVSKÝ

Vážení čtenáři skvělého webu Pravý prostor, přátelé. Opět po čase si dovoluji sdělit myšlenky, které mě nenechají spát.

Obracím se dnes na naší národní inteligenci, t.j. na všechny profesory, docenty, inženýry, magistry, doktory, bakaláře, apod. Rovněž na rektory vysokých škol a děkany fakult bez výjimky. Z mého posledního článku bylo leckde citováno (např. i na svobodném vysílači), a proto věřím, že má smysl napsat i tento nový článek, a že vás opět po čase oslovím a donutím konat.

Úvodem krásná věta, kterou jsem nedávno zaslechl v dokumentu o vybíjení slonů pytláky v Africe, a která se velmi hodí do dnešní doby :

“Uvědomte si prosím všichni, že svou zemi nebudujete pro odkaz vašich předků, nýbrž si jí pouze vypůjčujete od vašich dětí”.

V době, kdy zcela zásadním způsobem ustupuje epidemie korony (pakliže vůbec epidemie byla), naši vládní představitelé (a většina Parlamentu vyjma dvou poslanců Volného bloku) nám všem stále tlačí vakcíny, testy, roušky a další omezení. Dnes 3.5.2021 cca 500 nakažených!

Ptám se vás všech inteligentů, kteří vystudovali vysoké školy, kteří absolvovali nesčetné množství těžkých zkoušek, kteří se museli nabiflovat nesčetné množství testů, vzorců, postupů, atd. Vás, od kterých se čeká více, či méně vědecké myšlení. Ptám se vás, kteří máte být příkladem pro společnost a v případě pohromy máte tuto společnost vést. Ptám se vás, kteří vedete firmy, školy, instituce, laboratoře, špitály.

Tedy ptám se vás, to si vážně necháte líbit tuto velkou lež, kterou vám tady cpou naší veřejní činitelé? Lež o tom, že musíme nosit roušky, testovat sebe a své děti, že si musíme píchnout jedy pod kůži a že se musíme i nadále nechat vydírat a omezovat?

Vy tomu opravdu věříte a neumíte si udělat svůj názor a podle toho se chovat? Vám ani nevadí, že jediní, kteří něco skutečně za vás všechny dělají, jsou označováni za dezinformátory lidmi, kterými vy jinak pohrdáte? Vám opravdu nevadí, že zatímco vy si roušku sundáte, kdekoliv to jen trochu jde, vaše děti to musí nosit na ústech a nose celé dny? Takoví jste pokrytci a srabi?? Vám opravdu nevadí, že se již provádí pokusy na dětech při vývoji vakcín pro děti? A že děti u tohoto již i umírají?

Já věřím, že ne! Věřím, že rektoři a děkani na vysokých školách začnou konečně říkat NE! A vyzývám vás k tomu. Nechali jste zlikvidovat toho jediného z vás, který zachoval svou tvář. Pana ředitele školy ze Semil. Bůh ví, jak skončil a skončí. Díky vám.

[ad#article_et21]

Věřím, že vy, naše celá inteligence, se postavíte a řeknete nahlas NE! Přestanete nosit a vyžadovat roušky, přestanete provádět a vyžadovat testy a nebudete tupě nechávat očkovat své děti (pro mě za mě vy si to klidně píchněte, když tomu stále věříte), respektive zakážete očkovat své děti experimentální vakcínou. Snad víte, co je experiment a snad víte, že experiment se může zvrhnout! Když už nic víc o očkování nehodláte zkoumat.

Jak na to? Jednoduše. Nedělejte to. Odmítněte to. Klidně písemně. Chcete snad napsat, co máte jako přesně udělat vy inteligenti, aby vás nevyhodili z práce?? To snad nechtějte, jsme ve válce, ve válce s koronovou hysterií a mafií a každý použijte svůj um a nadání. Vy už na to přijdete, jste vědci, pokud budete chtít! Přesto pár základních myšlenek :

  • odmítám testy na koronu, protože nevím, co obsahují a jsem nucen věřit výrobci na základě výjimky ministerstva zdravotnictví
  • odmítám vakcínu, protože jde o experiment, kterého se nechci účastnit
  • odmítán roušku, protože se mi v ní špatně dýchá, snižuje se mi zřejmě přísun kyslíku a rovněž se téměř nepotkávám s běžnými viry a bakteriemi a snižuje se mi imunitní schopnost organismu.
  • to vše odmítám i proto, že přes všechna tato opatření u nás zemřelo s koronou 30 tisíc lidí
  • to vše odmítám i proto, že ve Švédsku bez těchto donucovacích opatření zemřelo mnohem méně lidí
  • to vše odmítán i proto, že v USA a Izraeli, kde očkování běží mnohem masivněji, než u nás, dostalo dosud koronu 60 % plně očkovaných lidí a vakcinace tudíž nepřináší to, co od ní lze čekat
  • to vše odmítám i s ohledem na závěry výzkumu paní vědkyně Ireny Koutné (zjistěte si, o koho jde, sami), která již rok studuje imunitu lidí, kteří prodělali koronu a která jasně nedávno zveřejnila, že přirozeně prodělaná infekce chrání mnohem lépe a před všemi mutacemi, než vakcína, která rovněž zveřejnila, že je rizikem nechat se vakcínovat, pokud jsem koronu měl a mnoho dalších informací jako například, že je nesmysl očkovat děti, mladé a produktivní…
  • to vše odmítám i proto, že korona u nás mizí!

Chtějme prosím všichni svobodu v této zemi, je mnohem víc nemocí a fatálnějších nemocí, než korona. Svoboda je jen jedna!

Nenechme si vzít naše svobody. Zapomněli jste na rok 89?? Tu svobodu jsme si museli vybojovat, nepřišla sama. Važme si svobody nade vše.

Co chcete víc inteligenti?? Je to snad jasné. A začněte hned bez ohledu na politiku. Je úplně fuk, kolik testů a vakcín nakoupil Hamáček s Babišem. Je úplně jedno, co vám inteligentům sděluje Smejkal z nestátní skupinky Meses, Hamáček, Babiš, Arenberger, Bartoš, Fiala, Pekarová a spol. Máte svou hlavu a vzdělání a veďte tento národ ke svobodě a k životu v míru a lásce.

ŘEKNĚTE NE!!!!!!!!

A pokud stále váháte, jste k ničemu a vraťte tituly, protože zítra vás opět a znovu doslova přečůrá další a další a další nula!

Děkuji vám za naše děti, od kterých si tuto zem pouze vypůjčujeme! Pokud se přestanete bát a odmítnete, zachráníte svým dětem životy a váš život za něco stál! Neztratíte svou tvář před svými dětmi a ani před sebou samými!

Protože – závěrem – se na nás po zdravotní stránce chystá už pouze následující :

  • další omezování svobody podle toho, co sneseme
  • povinná vakcinace všech i dětí
  • covid pasy jsou už jistota
  • nekonečné testování, protože vakcíny neochrání před nákazou!

A to nehovořím o stránce politické, kvality života a apod. Hned zítra začněte v práci, v obchodě, venku, u holiče. Prostě všude a pak zvítězíme my, svoboda a rozum nad lží a nenávistí!

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (47 votes, average: 4,32 out of 5)
Loading...