30.4.2021
Kategorie: Společnost

Na summitu WEF v srpnu má oficiálně odstartovat celosvětový “Velký reset”. Jak bude vypadat svět po roce 2030?

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Nebudete nic vlastnit, nebudete mít žádné soukromí, ale přesto budete šťastní. Přesně to je heslo tzv. “Velkého resetu”. V tomto duchu se má dál vyvíjet celý svět. Nebude to ovšem svět jakkoli svobodný, bude to svět, kde bude každý pod důkladným dohledem, přičemž vlastnictví jakéhokoli majetku bude výsadou těch nejvyšších (j)elit. Nevěříte? Pak se ptám, zda by kdokoli z vás věřil tomu, že budou školy víc než rok zavřené, že budou zákazy nočního vycházení, že budeme nuceni mít na veřejnosti zakryté dýchací cesty, že budou úmyslně přivedeny ke krachu statisíce restaurací, obchodů a jiných živností po celém zejména západním světě. Kdo z vás by tomu tak 3 roky nazpět věřil? A přesto je to realita.

K tématu tzv. “Great resetu” jsem napsala už několik článků a na jiných alternativních médiích se dozvíte spoustu dalších informací. Pak se zdá, že už není co k tématu uvádět. Nyní je zde však další, poměrně důležitá informace. Velký reset má odstartovat zcela oficiálně už letos v srpnu. Níže si povíme něco o tom, co na nás globalisté chystají a co to vlastně WEF je, ale také co je na programu summitu.

Velký reset by také bylo možno nazvat velkým vyvlastněním, protože to je to, čím ve skutečnosti je: velké vyvlastnění, které nyní Světové ekonomické fórum plánuje. Co je ovšem Světové ekonomické fórum (WEF),  za organizaci? Je pravda, že Světové ekonomické fórum je neziskovka (ovšem vysoce zisková), která sama o sobě nemá oficiálně žádnou moc. WEF však sdružuje nejvýznamnější lídry mezinárodní ekonomiky, nejvýznamnější lídry všech zemí světa, tzv. politickou a ekonomickou elitu. A tato elita již potřebnou moc má.

Summit WEF, který se bude konat v Singapuru v srpnu, má zahájit  kampaň Great Reset a zahájit ji po celém světě. A Světové ekonomické fórum také hovoří o účasti všech významných globálních lídrů z politiky a podnikání. Půjde zejména o zástupce všech vlád, které na reset přistoupily a k jeho realizaci napomáhají.  Budou-li tedy WEF v srpnu účastni zástupci všech vlád a vysoce postavení politici (zřejmě představitelé OSN, EU apod.), nemůže jít o nedůležité setkání. Sami organizátoři o summitu uvádí:

“Toto Světové ekonomické fórum bude prvním globálním summitem o vedoucích pozicích. Tento summit se bude zabývat výzvami zotavení z pandemie a vytvoření základu pro inkluzivní a udržitelný svět.”

“Velký reset” je v knize Klause Schwaba, zakladatele WEF, poněkud eufemisticky označován jako “velké pozdvižení”. Podle knihy, kterou vydal loni na podzim, má být covidová krize v EU  použita jako urychlovač změn, aby se tato agenda posunula kupředu. A říká to zcela otevřeně, pandemie je vzácná příležitost – a především říká zcela jasně: nemůžeme se vrátit ke starému normálu. Musíme vybudovat zcela nové základy pro naše hospodářské a sociální systémy. Musí se zúčastnit každá země od USA po Čínu a každý průmysl od ropy a plynu po technologický průmysl musí být transformován. To je plán WEF, plán velké transformace.

Německo je napsaným lídrem EU, jak jste si mohli sami povšimnout, naše vláda v mnohém Německo kopíruje. Co plánuje Německo, bude se zřejmě týkat také nás. Před několika dny předseda Spolkového sněmu Schäuble řekl: “Domnívám se, že pandemie spíše zvýší prostor pro činnost v politice a především pro to, co je mnohem, mnohem důležitější: koronavirová krize je skvělou příležitostí ke změně.”

Jistým začátkem Velkého resetu v EU již bylo ono mamutí zadlužení, kdy bylo  750 miliard EUR rozděleno po celé EU. Ovšem tím, kdo tyto peníze půjčuje, jsou přesně ti, kdo Velký reset plánují. Globalisté, vlastnící ony finanční instituce a plně ovládající i samotnou EU. Na této údajné “půjčce” je velmi zajímavý i fakt, že zde ručí méně zadlužené země za splácení zemí bankrotujících. Nejde tedy o to daným zemím jakkoli pomoci, ale zavázat si je, posléze svět globalizovat a sjednotit pod jednu světovládu. To je součástí globalizace, likvidace národních států a národů Evropy.

[ad#article_et21]

Co tedy plánují? Jak si vlastně představují svět po roce 2030? To se dozvíte z programu summitu, jehož hlavním mottem je:
 
“Všechny produkty se stávají službami. Nic nevlastním. Nemám auto, nevlastním dům, nevlastním žádné vybavení, dokonce ani oblečení.”

A v malém měřítku to již můžeme vidět v Německu, kde například Zelení chtějí nejen zakázat výstavbu rodinných domů. Takže majetek by měl být minulostí. Co to bude znamenat, když už nebudeme nic vlastnit? Vše se bude sdílet, takže vše si budete půjčovat.

Jak to bude vypadat, když budete potřebovat například auto? Nějaký úřad – buď stát nebo ekonomický úřad – například určí, že můžete používat auto dvakrát týdně v pondělí a pátek od 14:00 do 16:00. Tímto jste naprosto pod kontrolou. Auto tak použijete ne tehdy, kdy chcete vy, ale kdy je vám to určeno. A podobně to bude se vším, dokonce i s domácími spotřebiči nebo jakýmkoli majetkem; šílené ovšem je, že nikdo údajně nemá vlastnit například ani oblečení!! Sice netuším, jakým způsobem má mezi lidmi “kolovat” například spodní prádlo, ale totéž mi nejde do hlavy ani v případě jiných každodenních potřeb, zejména pak nepřenosných, kde je sdílení úplný nesmysl (např. jak chcete sdílet kartáček na zuby??). Tedy sdílení musí mít jisté meze, neboť tak, jak jej prezentují někteří  fanatici z WEF, je to nepředstavitelné….

Avšak na summitu WEF přijde na program i  migrační pakt, podle nějž má být migrace něčím zcela běžným, podle globalistů by mělo žít velké vykořeněné společenství lidí společně v barevné směsi bez odkazu na kulturu a původ. Tedy pro to, aby mohly být plány realizovány, musí dojít k tomu, aby byli  lidé vykořenění. Když lidé ztratí svoji kulturu a svoji historii a již nevlastní majetek, je samozřejmě mnohem snazší s nimi manipulovat a především nejsou tak svobodní. Pokud mám vlastní byt či svůj vlastní dům, své vlastní auto, pak se mohu chovat  jinak, než když musím dostat něco od autority pokaždé, když danou věc potřebuji.

Světové ekonomické fórum také uvádí, že:

“Hodnoty, které vybudovaly Západ, byly testovány do té míry, že byly prolomeny”.

Co tím chce Světové ekonomické fórum říct? De facto jen to, že tyto hodnoty se neslučují s hodnotami, které WEF proklamuje. V západní společnosti většina lidí něco vlastní, což se ovšem neslučuje s tím, co hlásá WEF.

“Nevlastním nic, nemám žádné soukromí a život nikdy nebyl lepší.” To tvrdí globalisté a to se nám nyní pokouší i vnutit. Povšimněte si všeho, co prosazují neomarxisté typu Zelených či Pirátů. Je to totéž. Všímejte si zostřující se cenzury, postupné likvidace evropských tradic a po staletí budovaných hodnot. Zaznamenali jste, že “vypadly” už dvoje Velikonoce, zatímco muslimům se ramadán stále udržuje? Islám má být jen zbraní k likvidaci Evropy a západního stylu života, ale i ten jednou padne. Vypadly už jedny vánoce a další budou následovat. Kdokoli, kdo dnes v Evropě hlásá příslušnost k národu, je nazýván extremistou. Nejste-li zaníceným globalistou a nehodláte-li následovat zvrhlé plány WEF, pak jste určeni k tomu žít na okraji společnosti.

Také to se uvádí na stránkách WEF, kde se dozvíte, že i globalisté počítají s jistým odporem, přičemž odpůrci těchto plánů budou žít mimo města, na okraji společnosti. A předpokládám, že i bez všech benefitů, určených jen pro poslušné.

Globalisté sezvali na srpnový summit WEF své velmi štědře honorované slouhy. V jejich přítomnosti se má oficiálně Velký reset odstartovat. Všichni, kdo se budou účastnit, pak pojedou přesně podle na summitu získaných not. Kdo sleduje plány WEF, moc dobře ví, co se chystá. Většina lidí ovšem netuší, že život se už nikdy nemá vrátit do normálu. Možná by i mohl, ale globalisté už dávno připravili zcela jinou budoucnost. A bude-li co do talíře, pak většina lidí tuto budoucnost – zdá se – akceptuje.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...