27.1.2021
Kategorie: Politika

Biden nevydrží dlouho, drží židli Harrisové

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Sedmá velmoc ukázala svoji skutečnou moc. Nikdo na světě si nemůže být jistý,  kam tohle povede. Kdo ovládá internet ovládá neuvěřitelnou sílu.

Nevyjadřuji se k situaci v USA protože tam nežiji, ale jejich jednání v některých věcech nás velmi ovlivňuje a to se mi vůbec nelíbí. Vytrácí se svoboda slova a stávají se věci dříve naprosto nemyslitelné.

Twitter dal doživotní basu Donaldu Trumpovi, který byl v té době prezidentem USA. Internet dal nevídanou moc všem majitelům sociálních sítí a teď nám ukázali zuby s podtextem, když máme moc zavřít pusu Trumpovi, tak nikdo na této planetě není před v bezpečí.

  • Twitter má hodnotu 521 miliardy dolarů a sídlí v San Franciscu. Má 126 miliónů uživatelů. Zakladatelé Jack Dorsey.
  • Facebook  má hodnotu 500 miliard USD a sídlí v Kalifornii. Má 2,5 miliardy uživatelů. Zakladatel Mark Zuckerberg.

Myslím, že tohle otřáslo všemi vyvolenými a každým politikem kdekoliv na zeměkouli. Sedmá velmoc ukázala svoji skutečnou moc. Nikdo na světě si nemůže být jistý,  kam tohle povede. Kdo ovládá internet ovládá neuvěřitelnou sílu. Teď zničili Trumpa, zítra to může být Orbán, pak si mohou smlsnout na Putinovi nebo Lukašenkovi a zůstanou jen ti, co jim polezou do zadku. Nikdo si už nemůže být ničím jistý a řítíme se drsnou spirálou do nového otroctví. Život, jak ho znala generace co žili za totáče i za tohohle podivného kapitalismu co je říznutý komunismem s prvky fašismu, je definitivně pryč.

USA si říká kolébka demokracie a to už je dávno lež. Pořád je tu hořká pachuť voleb a dosazení Joe Bidena na post prezidenta, aby za chvíli odstoupil a do křesla sedla pravá královna USA prozatím viceprezidentka Kamala Harrisová. Kamala Harrisová je most k příští generaci, řekl o ní Joe Biden a jeho slova nám toho hodně naznačila. Z logiky americké politiky, kdy viceprezidenti často později sami kandidují na prezidenta, vyplývá, že výběrem Harrisové ukázal Biden zároveň na ženu, která to může dotáhnout až do  Bílého domu.

Harrisová prosazuje  užívání marihuany či povinné rozvážení dětí odlišných ras do škol v jiných čtvrtích, aby byla podpořena rasová různorodost. Prezidenta Trumpa kritizovala za to, že při debatách odmítal odsoudit skupiny hlásající bělošskou nadřazenost. Postavila se proti migračním dekretům prezidenta Trumpa.

Jak by asi dopadla země v čele s touto ženou, co bělochy považuje za ty, co by měli všechno co vybudovali odevzdat těm, které ona vyzdvihuje. Proto si nemyslím že Biden je hrozba. Hrozba je jeho možná nástupkyně.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...