6.1.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Nechte se očkovat

Sdílejte článek:

VLAĎKA ŠPIDLOVÁ

SPIDLOVAV pokorném předklonu vzdejme hold Evropské unii a firmě Pfizer. A všichni tradá do očkovacích center pro včeličku a pak už jen světlé zítřky a zářivá budoucnost. Pryč s pochybovači a zrádci všemi, jsou to stejně jenom babkovrazi, dědkovrazi, a vůbec všeobecně lidé asociální, přisluhovači Kremlu nebo Pekingu a taky určitě nemají rádi štěňátka.

Hurá…hurá…no…nějak mi to “hurá” nejde od srdce. Jsem totiž šťoural. Možná to bude tím, že nemám babku ani dědka, ba dokonce tou babkou jsem sama, ale tak vám nějak nevím. Přestože radostná a optimistická propaganda plná naděje na lepší příští jede na plné obrátky, světoví i naši politici se s thymolinovými úsměvy nechávají očkovat v přímém přenosu před televizními kamerami a fotoaparáty novinářů, občas to v té jednotné jásavé tónině falešně skřípne. Tak jako nenápadně, mimochodem…ale přece jenom.
 .
Pomíjím informace alternativy o různých dost nepříjemných vedlejších účincích oné zázračné vakcíny Pfizer, které mainstream, samozřejmě jenom z ostychu, pečlivě tají, pominu i názory a pochyby jiných než těch jedině správných kapacit a odborníků, které mainstream tají neméně pečlivě, zkusím se poradit s tím, co znám a mám vyzkoušené. S vlastní hlavou.
 .
Dle informací oficiálních médií s vakcinou Pfizer na věčné časy a nikdy jinak. Je nejlepší, nejspolehlivější a naprosto v pořádku. Jenom…tak nějak ještě není docela schválená, jenom podmíněně….a konečná studie o jejích účincích bude k dispozici až někdy za tři roky. 
 .
V oficiálních médiích teď poslední dobou začíná nenápadně probleskovat nenápadná informace, že vlastně nikdo neví, jak dlouho a zda bude ta úžasná vakcína firmy Pfizer účinkovat. Jestli očkovaní mohou chytit covida, za jak dlouho po očkování a zda budou případně nakažliví pro okolí. Tak nějak už za pochodu se zjistilo, že například pro alergiky není tahle vakcína zrovna to pravé ořechové, že…Takže pro očkovance zatím…jak dlouho bude to “zatím” trvat, zatím nikdo neví, bude platit povinnost nosit roušky, udržovat rozestupy..atd. “Zatím” také nikdo neví, jak bude vakcína působit na chronicky či dlouhodobě nemocné s nespočtem jiných nemocí, s vysokým tlakem, astmatem, srdečními vadami….a jak bude reagovat na dlouhodobě užívané medikamenty. A už vůbec nikdo netuší, co by náhodou takhle úžasná věcička mohla udělat s lidským genomem. 
 .
Lidem je slibováno, že očkovanci budou mít výhody oproti neočkovancům. Dokonce by snad mohli žít normálním předcovidovým životem, ó,  jaké privilegium,  doposud standardní lidská práva nadstandardem a zvýhodněním…Ale ne hned….”zatím” přece nikdo nic neví. Je tedy nějaký nezbytný a urgentní důvod se nechat očkovat? Pro mě z těchto snadno ověřitelných – i v mainstreamu – faktů jednoznačně vyplývá, že ne. Rezistence vůči nemoci není jistá,  nenakažlivost pro ostatní není jistá, zdravotní stav a absence vedlejších účinků po očkování nejsou jisté, návrat k normálnímu životu není jistý…víme jenom to, že nevíme nic. 
 .
Jisté, alespoň pro mě, je jedno. Firma Pfizer získá v Evropě, díky našim laskavým, obětavým a nezištným představitelům Evropské unie úplně zadarmo tak něco kolem pěti set miliónů pokusných králíků, zainteresovaní jedinci pohybující se kolem firmy Pfizer a příslušní poslušní politici budou daleko a bohatě za vodou a my…..no, nechte se očkovat.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (39 votes, average: 4,79 out of 5)
Loading...