9.12.2020
Kategorie: Politika

Kočkopes drtí logiku a ekonomiku

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝSnaha vlády dostat nás na kolena pokračuje. Jisté je, že jede skutečně dle not EU a strůjců této situace, takže nečekejme žádné velké rozdíly od strategie ostatních členských zemí. Nemá cenu je hledat, protože jsou v podstatě jen takové, aby nebyl příliš nápadný společný návod, jak se dostat k využití nakoupených vakcín.

Velká Británie od včerejška přistoupila k vakcinaci obyvatelstva a první oficiálně očkovanou se stala 90tiletá stařenka. Otázkou je proč? Můžeme za tím vidět ledacos. Možná je to péče o zdraví seniorů, reálnější je však to, že v takto vysokém věku je riziko úmrtí přirozenou cestou natolik vysoké, že jakékoliv následky očkování lze schovat právě za tuto skutečnost. Opět je třeba upozornit na velmi krátkou dobu určenou k vývoji této látky předcházející nemoci, která je na úrovni chřipky a dá se léčit dostupnými léky, pokud by tedy byli dostupné. Již jsme e zmiňovali o léčivu Isoprinosine doporučovaném specialistou a doktorem Beranem. Není to tak dávno, co bylo staženo z prodeje a je třeba se zamyslet nad tím, je li to kvůli tomu, že bychom s ním za málo peněz měli dost muziky. Kdyby se totiž ukázalo, že je skutečně účinný, vakcinace za miliardy by byla zbytečná a kšeft by farmaceutickým společnostem unikl. A politikům zase provize.

Po pár dnech, kdy si lidé mysleli, že by aspoň po dobu vánočních svátků mohli volněji dýchat, psychopati ve vládě a jejich poradci vrátili vše do schizofrenního stavu. Nedávno otevřené stánky se zavřely, restaurace přišly o zásadní 2 hodiny, kdy mohly aspoň částečně dohnat dosavadní ztráty, manipulátoři s čísly a grafy opět udeřili a pozastavili jakékoliv snahy žít normálně. Navíc se rozhodli převléknout svého PSA, protože jim nové antigenní testy zamávají se statistikami a lidé by si mohli třeba myslet, že je lépe. A to je doslova nepřípustné. Přeci si Češi a Moravané nebudou žít volněji než v okovech držení Němci, Rakušané a Slováci. Navíc by se mohlo ukázat, že on ten covid zase tak nebezpečný jiný, takže se bude dále utrácet za nepoužitou polní nemocnici na Výstavišti v Letňanech, nakupovat vakcíny a vymýšlet způsoby, jak je do lidí dostat. V rámci kampaně média tvrdí, že 40% našich spoluobčanů se nemůže dočkat, až bude distribuována. Na to, že ministr Blatný chce přesvědčit 70% lidí u nás, to i tak není moc.

Vláda volá po prodloužení nouzového stavu. Přestože zákonný podklad k tomuto v podstatě neexistuje, umožňuje tato situace vládě dělat plno věcí, které by jí jindy neprošly. Už ani nedodržuje vlastní pravidla. A pokud poslanci opět kývnou, což by nebylo nijak překvapivé, budou i naše Vánoce podobné těm v Itálii, Německu a Rakousku. A oslava Nového roku také. Je velmi zajímavé, že Evropa a Spojené státy se koronavirem stále zabývají, zatímco Asie už opět jede na plné obrátky. Likvidace evropské ekonomiky může v důsledku znamenat její dlouhodobý úpadek. Když si uvědomíme, že se eurounijním vládcům podařilo za 10 měsíců téměř zlikvidovat střední podnikatelskou vrstvu, která je za normálních okolností jedním z nosných pilířů, můžeme se ptát, kdo je na řadě nyní? A proč je náš světadíl předurčen k postupné likvidaci? Přidejme ještě migraci a Zelený úděl. To se nedá bez násilí a mohutné represe nespokojených obyvatel ustát. Je pravděpodobné, že se vzedme vlna nespokojenosti a mnozí vyjdou do ulic. Nouzový stav napříč Evropou využívaný právě k potírání náznaků protestu trvá už dlouho a opět se ukazuje na záměrné udržování strachu a uzavírání ekonomiky.

K čemu dospějeme a kdy, je tedy nejasné. Může to vše skončit všelijak. Jednou možností je totální devalvace dosavadního postavení Evropy v celosvětovém měřítku spojená s naprostou ztrátou svobody a posílením moci Evropské komise pod dohledem německé vlády. Druhou je případné rozpoutání nepokojů a svržení liberálně-neomarxistických vlád, návrat k výkonnému kapitalismu a zastavení migrace a ekoterorismu. První varianta je momentálně reálnější, zvrátit by to mohlo vítězství Trumpa v USA a zvýšení úmrtnosti lidí procházejících vakcinací při pokračujícím nátlaku na její využití. Nebudeme li tedy aktivní, povedou nás elity na porážku. Je třeba si toto uvědomit.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,69 out of 5)
Loading...