7.12.2020
Kategorie: Politika

Trump je naše naděje

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝAmerické prezidentské volby stále probíhají. Trumpovi právníci připravili 8000 listů o rozměru A4, na nichž jsou zdokumentovány podvody, kterými se Demokraté pokusili prosadit svého kandidáta Bidena do Bílého domu. Pokud se týmu kolem Donalda Trumpa podaří přesvědčit soudy, senátory a veřejnost, která dosavadního prezidenta mohutně podporuje, bude se moci Biden podívat do sídla amerických prezidentů už jen pouze na exkurzi. Rozřešení této tajenky se blíží a boj je urputný. Viníkům podvodu hrozí totiž těžké žaláře. Mezi ohroženými nejsou jen řadoví Demokraté, ale i velmi zvučná jména. V této souvislosti se objevili dokonce dokonce i fotografie ,,filantropa“ Söröse, který mohl stát za ovlivňováním voleb pomocí sčítacího programu. O tom, že již před volbami financoval hnutí Black Lives Matter, se všeobecně ví, stejně tak o podpoře Antify, která rozdmýchávala veřejné dění.

Trump se pro mnohé stal ikonou odboje proti Deep State a těm, kteří se snaží změnit svět z fungující společnosti na tu naprosto zdevastovanou. Lidé spojení s Gatesem, Sörösem a samozřejmě s klany Rothschildů, Rockefellerů a pár dalšími spustili jakousi očistu planety, na jejímž konci by mělo snížení populace o několik miliard a zdevastovaná ekonomika, která bude pod jejich vedením restartována. Aspoň tak je prezentováno jejich úsilí a vše, co se kolem nás nyní děje, nasvědčuje tomu, že tento plán už běží. Jestliže pandemie covidu byla dopředu naplánovaná, o čemž svědčí několik teorií, k nimž existují důkazy, pak i vše ostatní naznačuje, že krok po kroku směřujeme k další etapě. Nejdříve vzniknul uměle středně nebezpečný vir, který záměrně uniknul. Byl záhy rozšířen po celém světě a pomocí médií zmutoval do vražedné podoby. Politici přidali jeho domnělému zabijáctví váhu a pomocí omezení a lockdownů zničili ekonomiku. V mezičase začaly farmaceutické koncerny hledat vakcínu. Možná ji už měly, protože za normálních okolností toto léčivo vzniká a testuje se mnoho let. Výhodou viru je, že i přes svou relativní neškodnost umí i zabít, tedy pokud se mu podaří najít v lidském organismu správnou konstelaci. Což nahrává šiřitelům strachu, kteří s nadhledem sobě vlastním přehlíží fakta a vyzdvihují pouze případy, kdy umělý vir ukončil či změnil život některých jedinců.

Doba covidová vygenerovala mnoho svých ,,hrdinů“. Zpočátku jimi byli především ti, kteří se viru postavili a začal s ním bojovat. Stateční a bystří, kteří stihnuli sehnat co nejrychleji roušky, respirátory, dezinfekční přípravky. Vzápětí se objevili zkušení praktici připravující strategii boje proti covidu-19. Média se zmobilizovala a několik měsíců jedou svou. Naštěstí se objevili i jiní, kteří od počátku hovoří o tom, že jde o obrovský podvod. A jak se zdá, nemýlí se. Z těch, co zajišťovali zdravotnický materiál, se vyklubali především kšeftaři. Jména stratégů a odborníků u nás zastoupených Prymulou či Flégram najdeme na seznamu kandidátů na trestní oznámení za šíření poplašných zpráv. Prymula toho stihnul více, jeho záporných rolí je mnohem více. Máme tu odboráře Duška radujícího se z likvidace podnikatelské sféry. Politici zavírající prodejny a další provozovny poškodili ekonomiku natolik, že její restart je v oblasti snů a měli by být hnáni k zodpovědnosti. Média podporující obchod se strachem zároveň lžou i o prezidentských volbách v USA. Je tedy vše spojené?

Informace o další fázi covidostrategie jsou shodné. 2.vlna je delší, není tak dramatická, ovšem vede k nakoupení nevyzkoušených vakcín dopředu předcházených nejhorší pověstí. Německo a Slovensko, respektive jejich vlády, jdou nekompromisně za svým a připravují povinnou vakcinaci, na které bude spolupracovat armáda. Lidé se začínají bouřit, i proto Gates začal hovořit o dalším viru, který bude horší a skutečně zabijácký. Hra je rozehrána. Věříte li Babišovi, že zrovna u nás se bude očkovat dobrovolně a bez následků pro ty, co se nenechají napíchnout, jste naivní. Je příliš nepodstatnou součástí celosvětové mašinérie.

Naopak Donald Trump může být tím, kdo celé toto divadlo, které je předehrou k selekci obyvatelstva, dokáže zastavit, zpomalit nebo úplně zničit. Záleží na tom, podaří li se mu zvrátit výsledek podvodných voleb a vzápětí vyčisti americký chlév. A také zda li to celé přežije. Ano, pro řadu obyvatel planety je Trump nadějí. I proto si přejeme jeho vítězství. A tak nějak doufáme, že s tím možným pořádkem v USA přijde i odvoz svinstva z EU, ve které to lejnem smrdí stále více. To platí pro Evropské komisi, tak i pro jednotlivé země EU. Smrad táhnoucí se z Berlína a Bruselu už začíná být opravdu nesnesitelný.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 4,35 out of 5)
Loading...