25.7.2020
Kategorie: Politika

Starostka Chicaga nechala v noci odstranit dvě sochy Kolumba

Sdílejte článek:

FILIP VÁVRA

 Středoevropan nedávno informoval o snaze levičáků strhnout sochu Kryštofa Kolumba v Chicagu a jejich následném boji s policií, která sochu chránila. Středoevropan také předpovídal, že socha nakonec stejně padne, když se jí buď rudým podaří strhnout, nebo její odstranění nařídí starostka města. Předpověď se naplnila, a starostka města Lori Lightfoot v noci zbaběle jako zloděj nechala sochu Kryštofa Kolumba odstranit.

Co je na starostce Lightfoot výjimečného? Je úplně první lesbickou a zároveň černou starostkou většího amerického města. Pod jejím vedením se v Chicagu nicméně dál vraždí víc než v hororu a město je na tom celkově špatně. Pod velkým tlakem kývla na to, aby Trump do města poslal své lidi, a ti se pustili do vraždících maniaků v jižním Chicagu. Ale hlavní prioritou její práce, zdá se, je odstraňování evropských základů Ameriky, ke kterým Kryštof Kolumbus bezesporu patří.

Včera v noci došlo k odstranění dvou soch. Té, o kterou se před týdnem bojovalo, a druhé, která se nachází v italské části města. Důvodem odstranění je prý částečně zmírnění napětí. Část, která nebyla zmíněna, je samozřejmě součást odstraňování evropské historie města.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,78 out of 5)
Loading...