20.6.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

To je neskutečné. V době koronavirové krize, kdy je třeba otáčet v ruce každou korunu,Praha schválila dotaci milion korun pro festival homosexuálů

Sdílejte článek:

RADIM FIALA 

To je neskutečné. V době koronavirové krize, kdy je třeba otáčet v ruce každou korunu, zastupitelstvo Prahy zejména hlasy Pirátů, Prahy Sobě a Spojených sil pro Prahu (TOP 09, STAN a KDU-ČSL) schválilo dotaci jeden milion korun pro festival homosexuálů Prague Pride. Je mi z toho fakt zle. Mnozí důchodci u nás živoří na hranici bídy, ale Praha vyhazuje peníze za takovéto sluníčkářské šílenosti… Co si myslíte Vy? Nedaly se ty veřejné peníze využít lépe?

Peníze na propagandu homosexualismu narůstají. Ještě v roce 2017 dosahoval grant pro pořadatele Prague Pride výše 200 tisíc korun. V dalším roce došlo k navýšení na 388 tisíc korun. V roce 2019 Praha dala na festival 800 tisíc korun a letos se počítá s rovným milionem korun.

Sexuální orientace je soukromou záležitostí každého. Hnutí SPD odmítá perzekuci homosexuálů a homosexuálové mají dle nás právo na stejné občanské svobody jako ostatní občané. Největším nebezpečím pro homosexuály jako osoby je v současnosti nenávistný islám, který prosazuje trest smrti za homosexualitu. Podle hnutí SPD je základem státu ale tradiční rodina, ve které táta s mámou vychovávají děti. Tradiční rodina si od státu zasluhuje všestrannou podporu a ochranu.

Také víme, že na Prague Pride dochází k různým obscénnostem a zvrhlostem. Myslím, že slušným homosexuálům se také nelíbí, že se tam dějí takové věci.

Hnutí SPD brání tradiční hodnoty a normální svět pro normální lidi a jasně vystupuje proti totalitní politické korektnosti, multikulturalismu, zvrácené teorii genderu, pozitivní diskriminaci či propagaci ideologie homosexualismu, která pro homosexuály vyžaduje privilegia a adoraci. Uděláme vše pro to, aby se podobné zvrácenosti jako na „liberálně-demokratickém“ Západě neděly i u nás. Braňte prosím normální svět s námi.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 4,66 out of 5)
Loading...