7.2.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: Mohamedáni zvyšují svoje požadavky

Sdílejte článek:

SLOVANKA

O tom, že se Evropa mílovými kroky islamizuje, už ví každý, kdo není k současnému dění úplně slepý. Požadavky muslimů se ve všech zemích, kde je alespoň malá islámská komunita, stupňují.

V současné době už proto mají modlitebny po celé Evropě ve většině veřejných budov, od letišť, přes úřady, lázeňské budovy, obchodní centra a další exponovaná místa. Samozřejmě najdete modlitebny i u nás a to nejen na letišti, ale i v dalších veřejných budovách.

U našich sousedů v Rakousku nyní přišla tamní muslimská obec s požadavkem výrazného rozšíření stávající modlitebny v areálu vídeňského letiště. To se samozřejmě nelíbí politikům FPÖ, kteří to považují za další ústupky islámu a zároveň kroky k prohloubení islamizace. Nicméně, Vídeň je na tom podobně, jako třeba u nás Praha. Ovládají ji sluníčkáři od Zelených a sociálních demokratů, takže  je předem jasné, že větší modlitebny se vídeňské letiště dočká.

Tímto chci jen poukázat na fakt, že v momentě, kdy je muslimská komunita v dané zemi na určitém procentu, dochází k dalšímu, masivnějšímu zvyšování jejich požadavků. A právě v sousedním Rakousku už dosáhl počet muslimů z celkové populace kolem 10%, což je ona magická hranice, která značí nezvratnou islamizaci. A třeba právě ve straně Zelených, která spoluvládne Vídni, se muslimové nachází. Ostatně, tato strana i její různé klony (jako třeba naši Piráti) zcela nepokrytě podporuje jak migraci, tak islamizaci. Zatím jsem sice stále nepochopila, jak se právě toto slučuje s jejich současnou podporou LGBT, ale tak snad to chápou alespoň voliči těchto stran. I když osobně o tom dosti pochybuji.

Je třeba si uvědomit, že i v tom Rakousku nějakou dobu trvalo, než došel počet muslimů k oněm deseti procentům, která většinou znamenají, že je islamizace nezvratná a muslimové si začínají vznášet stále vyšší požadavky.

Bohužel, zatím v žádné zemi Evropy není taková vláda, která by se islámu reálně bránila nebo to měla v programu. Naopak, Evropané sami přichází islamizaci vstříc tím, že soustavně volí strany, které problematiku islamizace bagatelizují nebo dokonce islamizaci podporují, jako aktuálně třeba i naše vláda.

Ustupování islámu, třeba právě rozšiřováním prostoru, který si mohou obsazovat pro praktikování své nenávistné ideologie, je cestou do pekel. Nyní je toto město, symbol odporu islamizace, odevzdáváno muslimům, kterým se v roce 1683 na několik století ubránilo.

Myslíte, že když bude islamizováno Rakousko a posléze i Německo, nám se to vyhne? Myslíte, že třeba jen před 20 lety by kteréhokoli Rakušana napadlo, že jejich země dospěje až tak daleko, že se bude zcela dobrovolně muslimům odevzdávat?

Věřte, že islamizaci se nevyhneme ani my. Jedinou možností, jak se jí vyhnout by bylo, kdyby většina národa pochopila, že právě tato hrozba je pro nás momentálně tou nejzásadnější. Pokud to ta většina velmi rychle nepochopí, budeme brzy Rakousko, které už je zcela ztraceno, následovat.

A na závěr jen skromný dotaz. Co myslíte, že by se stalo, kdyby třeba katolická církev požádala Saudskou Arábii o zřízení křesťanské modlitebny v areálu letiště v Rijádu???

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...