27.7.2019
Kategorie: Společnost

Jak zelený , “hodný” moralista kritizuje advokátku za otevřený dopis velvyslanci v Německu

Sdílejte článek:

PATRIK JUDA

patrik-juda72492443_0Paní Hamplová napsala vyjádření postoje mnoha svých spoluobčanů a co se nestalo? Ihned je na Manipulátorech označena za populistku tím prý hodným pánem, který tolik prý bojuje proti nenávisti a propaguje ten etický a zelený Svět.

Učí vegan orla létat?

Nová doba. Pan Jan Cemper je pán, který neví o právu nic, ale paní advokátku, političku a ředitelku vzdělávací společnosti Janu Zwyrtek Hamplovou by chtěl poučovat a nazývá ji populistkou a ještě je mu u toho prý velice smutno, že ona prý nezná základní fakta.

Paní bývalá poslankyně Jana Zwyrtek Hamplová si dovolila napsat otevřený dopis našemu velvyslanci v Německu panu Podivínskému a já s ní zcela souhlasím a děkuji ji za něj. Ve svém dopise pana velvyslance vyzývá, aby jménem České republiky podal trestní oznámení za zvlášť závažné trestné činy na Carol Racketeovou, která otevřeně spolupracuje s pašeráky lidí a tím porušuje veškeré myslitelné právo zemí EU.

manip2Paní Hamplová ve svém dopise zmiňuje odsouzení čekého řidiče ve Francii, který dostal dva roky za pašování migrantů, ač on po celou dobu tvrdí, že prostor kamionu obsadili sami bez jeho souhlasu a naopak to absurdní udělování všech těch cen a peněz té pašerácké kapitánce, která chce do Evropy připlout s dalším půl milionem migrantů.Mimochodem, co jsem četl, tak těchto “dobrolodí” bude přibývat a Wikinga Oceánu posílají i Lékaři bez hranic až z Norska! Flotila hrůzy poroste i od podzimu. Tak to snad více ani komentovat nebudu. Snad jenom napíši sebedestrukce Evropy z morálních důvodů.

Paní advokátka Hamplová podala trestní oznámení plně v souladu s principy rovnosti před zákony zemí EU a v souladu se zásadou, že každý trestný čin má být potrestán. Závěrem uvedla, že je Carol Racketeová faktickou pachatelkou trestných činů, které ohrožují bezpečnost evropských zemí.

“Je proto na čase, aby to německé, nebo italské soudy konstatovaly v odsuzujícím rozsudku v souladu s platným italským, nebo německým právem, obdobně jako to konstatoval soud v případě českého řidiče, který nikoho ani převážet nechtěl, tedy nespravedlivě.” “Každý jiný přístup včetně naší nečinnosti degraduje pojmy spravedlnost a rovnost před zákonem v rámci celé EU.” “Trestní odpovědnost musí být vyvozována vůči všem, a to bez výjimky.” “Děkuji Vám.”

Paní Hamplové ale určitě neděkuje pan Cemper. Pan Cemper je šéfredaktorem webu Manipulátoři, místním blogerem, ale především aktivistou za lepší Svět. Člen Strany zelených a zakladatel kampaně proti projevům nenávisti na svém webu obvinil paní Hamplovou, že zneužila svou autoritu a prý plete lidem hlavu! To mi přijde jako drzost od pána, který žádné právní vzdělání nemá. Nevím, kdo plete lidem hlavu?

Pan Cemper o sobě tvrdí, že je propagátorem veganství, ekologie a etického způsobu života k ostatním lidem, zvířatům a přírodě bez rasismu, sexismu a homofobie, ale přitom napadá paní advokátku s tím, že je populistka, která nezná ani základní fakta a vytvořila prý právní nesmysl!!No prostě se mu její vlastenecká aktivita nelíbila, protože on patří mezi ty lepší a hodné lidi a tak ji na svém webu s tou svou celou etikou poplival! Jiný názor a šup tam s ní. Když má někdo jiný názor než ta liberální “smečka”, tak se na vás hned vrhnou ze všech stran!

Paní Hamplová zareagovala. “Tak už do mě šijí ODBORNÍCI NA PRÁVO.” “Jan Cemper – povolání (asi) bloger, ekologický a lidskoprávní aktivista, takže se živí hledáním, co jiní dělají špatně, nebo co by jiní měli dělat lépe, nebo – a to především – nedělat vůbec.” “O právu sice neví nic, ale ví, co je právní nesmysl.” “A bere za to patrně i plat.” “Takže pane Jene, chce to maličkost – začít se živit tak nějak něčím užitečným pro lidi.”Paní Hamplová omluvu požadovat nebude, protože prý kritika těchto “odborníků” zvyšuje prestiš kritizovaných.

Pane Cempere, jestli vám bylo velice smutno z dopisu paní Hamplové, ve kterém vyjádřila i pocity mnoha svých spoluobčanů, včetně mě, tak mě j smutno z vás a ostatních vám podobným. To jak se má správně žít vědí pouze liberálové, ekologové, nebo vegani?

Paní Jano Zwyrtek Hamplová – Děkuji Vám z celého srdce, že jste tu hrůznou nespravedlnost nenechala být a ozvala se i za nás.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...