11.7.2019
Kategorie: Společnost

Jourová, za pár let budete nesvéprávná důchodkyně

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Jourová: Nenechávejte seniory samotné u počítačů. Už jsem mluvila s mladými youtubery, ať osloví svoje vrstevníky a vyzvou je, ať se baví s babičkou a s dědečkem. Ať je nenechávají samotné u počítačů, nenechávají je dostávat se do stavů strachu a hysterie.

Trochu myslet ještě nikoho nezabilo. I důchodci byli kdysi mladí a za ně rozhodovali zase jejich rodiče a prarodiče. Zvrátit běh světa nelze a i tohle hloupé tele bude jednou staré a možná, že v té době budou všechny nad 50 střílet. Ono to tak vypadá, když budou takoví jako ona vychovávat děti.

2-768x768Tak tahle moje poznámka směřuje o prošpikované holce na obrázku, který jsem ke článku přidala. Že je blbá jak dudy a rodiče ji vychovali docela podivným způsobem, proč jak bude moci, tak je strčí pod most, aby se o ně nemusela starat. Proč je taková? No a proč by nebyla, když má příklad v EU Jourové. Baba, co je hrubě za vodou, kterou si královsky platíme a která učí mladé lidi jak opovrhovat staršími a starými lidmi, jak z nich nadělat nesvéprávné blbečky a posléze je zbavit hlasovacího práva. To je přesně cesta, kam tahle doba směřuje.

Já vím, že Babiš nemůže za každého vola co má v tom svém hnutí, ale být na jeho místě já, tak ji vykopnu a zakážu o ANO i mluvit. Nevím o ničem v čem nám ta čúza pomohla, vím jen o tom, že tam měla být pro nás a zatím opovrhuje hrubě těmi, co ji tam dostali.

Jourová, je mi z vás špatně. Řadíte se mezi bandu lotrů, co si zaslouží přes hubu, sebrat jim prachy a strčit jim do pracek lopatu a krumpáč ať si jdou vydělat na svůj chleba.

Přemýšlím, co by se stalo s naší zemí, kdyby se všichni nad 60 rozhodli odejít do předčasného důchodu. Tak to by fakt nebyla žádná legrace. Zubaři, lékaři všech oborů, vědci by rázem zavřeli svoje ordinace a laboratoře a my bychom byli lidově řečeno v prdeli. Tak to prostě je. Kolik z nás se modlí, aby mu jeho zubař a doktor neodešel do důchodu na který už má nárok? Neodvažuji se oni odhadovat to množství. Zuby by nám začal trhat kovář. Jejda, co to plácám? Vždyť my už skoro žádní nemáme. Tak si je budeme škubat sami. Slepák nám vyoperují vrátní a na žlučník chcípneme.

Víte o tom Jourová, že starší generace vám všem zachraňuje zadky, protože mládež raději studuje a studuje a studuje. Máme kopy neužitečných filozofů, novinářů, umělců, ale instalatéra či kominíka musíte nahánět po republice jako vzácnou raritu. Víte, že je milejší šikovný elektrikář než vysokoškolák s oběma rukama dozadu?

A co říkáte na to, že vás obstarožních politiků v důchodovém věku je tam fakt hodně. proč ujídají chleba mladým? Proč tam sedí jak přibití? Poradím vám, pošlete je do důchodu, seberte jim PC, účet a raději i mobil, jsou to přece debilní důchodci a mohli by se polekat mejlu nebo esemesky.

Mimochodem, je vám 54. Za 6 let plavte do důchodu a zabarikádujte se doma, aby k vím nemohli děsivé informace, za kterých byste se mohla strachy posrat.

Autor: Milena Doušková

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...