Kdože se to raduje a slaví?

Sdílejte článek:

LUBOMÍR VYLÍČIL

vylicilHned vzápětí po prvních zprávách o požáru katedrály Notre Dame v Paříži, se na sociálních sítích vynořila lavina dokladů, o neskrývané radosti francouzských muslimů. K velké nelibosti oficiálních medií.

Pojďme se na jeden drobný střípek z téhle záplavy jásavých tweetů a facebookových postů podívat podrobněji. Ozřejmí nám mnohé z toho, co se teď děje ve Francii a potažmo v celé Evropě.

unef-vs-nd-1Jistá Hafsa Afsarová napsala: „Kašlu na Notre Dame, protože kašlu na historii. Lidé budou plakat pro kousky dřeva. Příliš milujete francouzskou historii, nezajímá mě to. Objektivně, je to delirium malých bělochů”. K nahlédnutí třeba zde. Ale zadáte-li si do vyhledavače slova „Hafsa Afsar”, vyplavou stovky a stovky dalších kopii. Protože ta její hláška Frantíky docela nakrkla.

Navíc, tahle Hafsa Afsar, není jen tak obyčejnou, tuctovou mladou muslimkou, žijící teď (z Božího dopuštění) ve Francii. Jde o funkcionářku. O vicepresidentku Národního svazu studentů UNEF v Lille. A to je vám povedený spolek! (zde).  Takových, jako Afsarová, je jich tam víc. Pravděpodobně většina. Což dokázal další člen výboru tohohle vypečeného svazu, který se sám a hrdě označil jako komunista,  když své vicepresidentce v jejím pohrdání Francií a francouzskou identitou zdatně sekundoval: „No to je teda národní katastrofa, když shořely trámy v kostele…”

Ale ať se študentík snaží, jak chce, na svou vice-šéfovou nemá. Ta se totiž po Francii „proslavila” už o něco dříve. (zde) Stala se veřejně známou svým neskrývaným, otevřeným protibělošským rasismem, když napsala, že:  „Měli bychom zplynovat všechny bílé v této pod-rase”. Myšleno, jako ty původní Francouze. Vyhlášeno ve Francii. Zcela veřejně a, kupodivu, zcela beztrestně.

Takže si to shrňme: Kdo u nás, před pár dny, vyjádřil sebemenší náznak pochopení pro postřílení muslimů na Novém Zélandě, je rozpracován policií. Kdo dneska naznačuje, že Notre Dam podpálili muslimové, je v hledáčku a hrozí mu, podle našeho mainstreamu, obvinění. Se sazbou okolo dvou let. Nenávist, hanobení, podněcování… a tak. Znáte to.

Zato muslimové, radující se z hořícího kostela, neštěstí, nebo z vydařeného atentátu, jsou v klidu. A ve funkcích. Pomalu stoupají po karierních žebřících k nejvyšším postům francouzské republiky. Řídí studentské svazy, radnice měst, úřady…. Za blazeovaného, usměvavého nezájmu francouzských a potažmo evropských elit. Mohou si u toho, navíc  říkat a schvalovat, co chtějí. Třeba i o zplynování původního obyvatelstva.

Schválně, jak dlouho si myslíte, že by zůstal na svobodě ne-muslim, kdyby napsal něco o zplynování (jakékoli) skupiny obyvatelstva a označil ji za pod-rasu? Tady už nejde jen o nějaký „dvojí metr”! Tohle už se pod nezájem úřadů, neschopnost státu, liknavost policie anebo blahovolnou vstřícnost sluníčkářů opravdu schovat nedá!

Každý den takhle přibývá (bohužel), velice podobných příběhů. Nových a nových indicií, nepřímo, ale neúprosně dokazujících, že teze o „výměně obyvatelstva”, shora naplánované a řízené, není žádnou konspirační teorií.


 


Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (55 votes, average: 4,93 out of 5)
Loading...