15.4.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Kozy ven!?

Sdílejte článek:

JOSEF PROVAZNÍK

Tak jsem tou kojící gerilou dost zklamaný. Ráno mi Petr Hampl na Hlaváku předal svoji knížku Prolomení hradeb s osobním věnováním od autora, která měla být výhrou pro účastnici bankovního kojení s nejrajcovnějšími ňadry

57239033_2393016840728845_2788418069939093504_oNaše porotní komando se sešlo na místě. Byli jsme dobře naladěni a i genderově vyvážení. Stejný počet mužů jako žen. Jenže jsme bohužel nedostali šanci. 

Na místě bylo tak možná ke dvaceti novinářů a jedna ženská s děckem, pak se tam zjevila další a nakonec se přihnalo takové výstředně barevné (stran oblečení) nehezké hroší stvoření s baťohem na zádech. Děcko v něm ale nemělo.

Kolem toho stvoření se srotili novináři a pokládali mu otázky. Zcela vážně a seriozně. Nechápal jsem, že se u toho nešklebili. Ale pochopil jsem, že ta hroší dáma s desítkami je Kateřina Olivová.

Tak jsem přistoupil a položil ji otázku, kterou se přítomní novinář zdráhali položit. Tedy, kdy bude kojit. Odvětila, že už je synkovi 6 let a sám od sebe se odstavil loni.

Ani po půl hodině se, kromě obléhání novinářů hlavní hroší celebrity, nic nedělo. Jen teď koukám, že nakonec do banky vstoupilo barevné hroší stvoření, další ženská bez děcka a aspoň dvě aktivistické matky s děcky, které od rána mučily hlady, aby se děcka před kamerami a objektivy v požadovanou chvíli přisála.

Jestli se tak stalo, to nevím.

Netřeba dodávat, že o žádné kojení nešlo. Šlo o to, aby se stala středem pozornosti médií jedna pětatřicetiletá “umělkyně”, kterou nejspíš coby děcko ve škole spolužáci týrali. Teď si to vynahrazuje a mstí se nám všem.

Aspoň, že na rozdíl od Hitlera, ji na nějakou tu uměleckou školu přijali a ona tak může, často celá šeredně a nevkusně nahatá, tvořit a vedle toho vzdělávat coby VŠ pedagog další generace….

Každopádně díky všem dorazivším porotcům a buďme rádi, že Káča taky jednou zůstala oblečená.

Autor: Josef Provazník


 


Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading...