21.7.2014
Kategorie: Ekonomika, Společnost

Ne, nemusíte jíst špekáčky ze separátu, vy je jíst chcete …

Sdílejte článek:

OD: BEATA GRÜNMANNOVÁ 21|07|2014

Začínám mít toho Babiše nerada. Noviny bez obsahu, klobásy bez masa. A ke krokodýlím slzám nad chudáky kupujícími, co “musí” nakupovat špekáčky bych také měla poznámku. Zajímavé, že já nemusím tento odpad kupovat, ale to není důležité.

 

[ad#hornisiroka]

 

Dala jsem do diskuse příspěvek: “Nuž kupující není nesvéprávný a vše je o nabídce a poptávce. Pokud odečteme skupinu velmi starých kupujících s oslabenou myslí, je každý zodpovědný za to, co koupí. Může být ve špatné ekonomické situaci, ale to není výmluva. Ať postupně změní své chutě a zjistí, že grilované cukety a lilky jsou mnohem větší delikatesa jak směs růžového lejna nacpaného do umělého střeva. Já nad chudáky kupujícími plakat nebudu. “

 

Lidé mají čas, ať čtou etikety a přemýšlejí a ať nepřemýšlejí jako pes, u kterého vypukl Pavlovův reflex. Pak tak vypadají. Píše se, že apologetický chudák ucítí vůni (?) a už si představí chléb, hořčici, ohýnek a musí. Nic nemusí, jen si neumí odepřít. A tak raději sežere odpad, pomletá ​​vemena a slepičí hřebínky a nohy, naparfémované umělou uzenou vůní. Pokud chcete být zdraví bojkotujte tyto šunkové salámy, výrobní salámy, divné paštiky, párky a špekáčky.

 

 

Svět je plný jídla plného chutí, je to jen o vyvinutí mírné námahy. Kupte si cizrnovou pomazánku a předělejte ji na humus, naučte se baba ganoush z lilku, dělejte karbanátky z hub, jezte sezónní zeleninu, grilujte ji. Nemusíte mít stále maso, vždyť to i tak žádné maso není, většinou jen růžový sliz zabalený do formiček. Dejte si jednou do týdne rybu a jednou kuře. Pokud máte zdroj na venkově, upřednostněte ten.

 

Zatočte s těmi chemiky, co se vydávají za potravináře a nekupujte od nich nic, co není tím, za co se vydává. Vy jste ti, kteří rozhodují o jejich osudu, vy a vaše peníze. Tak nebuďte ovce, ale uvědomělí spotřebitelé, co dbají na své zdraví. Chudí či bohatí, buďte střídmí. Nechce to nic jiného, ​​jen chtít a změnit návyky. Z tofu taky ještě nikdo nezemřel.

 

ZDROJ: Beata Grünmannová

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,53 out of 5)
Loading...