15.2.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Švédské ministryni sociálních věcí vadí, že Orbán odmítá multikulturní plán genocidy obyvatel

Sdílejte článek:

LEA VOJTEKOVÁ

Švédská ministryně sociálních věcí kritizuje Orbánův plán pro zvýšení porodnosti v Maďarsku. Podle této ministryně je to alarmující a připomíná to 30. roky minulého století, kdy se Hitler dostal k moci.

[ad#textova1]

Cože?! Ti sluníčkáři jsou snad skutečně pomatení. Ne Orbánův plán, ale váš multikulti plán připomíná Hitlerovo Německo. Na jedné straně slyšíme od sluníčkářů řeči, že i tak vymíráme, že proto potřebujeme imigranty. Když ale někdo chce podporovat porodnost, tak je to najednou špatně? Najednou je to nacistické smýšlení?

Ministryni zřejmě vadí, že Orbán odmítá multikulturní plán genocidy obyvatel. Protože čím více imigrantů z Afriky dorazí, tím větší je předpoklad, že daný národ zanikne. Tato neřízená imigrace je novodobá genocida.

Genocida neznamená nezbytně okamžité zničení národa, s výjimkou masového vraždění všech členů národa. Úmyslem je spíše projev koordinovaného plánu různých akcí cílených ke zničení esenciálních základů života národnostních skupin, s cílem zcela zničit skupiny samotné. Úmyslem takového plánu je desintegrace politických a sociálních institucí, kultury, jazyka, národního cítění, náboženství a dokonce individuálních životů osob patřících k takové skupině.

Tak kdo je tady nácek, paní ministryně?

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Lea Vojtekova-Sofrankova

vojtekova

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...