29.12.2018
Kategorie: Multikulturní soužití

“Halal porážka” dvou skandinávských studentek

Sdílejte článek:

KLÁRA SAMKOVÁ

V souvislosti s vraždou dvou mladých žen, jedné Dánky a jedné Norky v Maroku již bylo řečeno mnohé. Přesto mne napadá ještě několik postřehů, které řečeny nebyly.

[ad#textova1]
1) Obě mladé ženy jely do Maroka na trek. Evidentně tak činily bez jakéhokoliv uvažování o bezpečnostní situaci. Zřejmě byly přesvědčeny, že informace o hrozbách ze strany vyznavačů islámu jsou dezinformacemi a výsledkem “předsudečné nenávisti”.

Z tohoto hlediska se ovšem ukazuje, že multi-kulti výchova je ŽIVOT OHROŽUJÍCÍ. A to si myslím, že by měla jít veškerá legrace stranou. Výchova má zvyšovat šance na přežití a vzdělání má zlepšovat život – a to jak tomu jedinci, který je vzděláván, tak i celé společnosti. Jestliže výchova a vzdělání vedou k opaku, pak ovšem se jedná o evidentní důkaz, že taková výchova a vzdělání jsou nesmyslné. Neboť výsledky hovoří. Možná by si měly uvědomit všechny “multi-kulti” školy, které toto prosazují, že ohrožují život svých žáků a studentů.

2) Předesílám, že ono vražedné video jsem neviděla a ani vidět nechci, protože rakovinu si taky sami sobě neočkujeme. Nicméně ze zpráv je zřejmé, že obě ženy byly podříznuty. Tedy v podstatě na nich byla vykonána rituální halal porážka… I česká Státní veterinární správa tvrdí, že halal porážka – tedy podříznutí a vykrvení bez předchozího omráčení, je bezbolestná, respektive, není důvod pro zákaz tohoto nakládání se zvířaty, neboť se tak činí ” z náboženských důvodů”. (Ano prosím, ten papír mám v držení a mohu ukázat.)

Takže pro ty, kteří mají sílu na to to video shlédnout, bych prosila o zprávu, zda nasvědčuje něco tomu, že to ty děvčata NEBOLELO. Protože jestli je to bolelo (ehm… ano, já vím, že je to dementní úvaha, leč našemu Ministerstvu zemědělství je tato idea blízká, takže co mám dělat, že jo) tak je to opravdu zásadní důvod pro úplný naprostý a okamžitý zákaz halal porážek. O lidech se samozřejmě vůbec nebavím, tam to je v každém případě vražda, ale bavím se o zvířatech: ovcích, kozách a kravkách…
Děkuji za sdílení této mojí úvahy…

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Klára Samková

klarasamkova 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (58 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...