15.12.2018
Kategorie: Společnost

Plošná inkluze – plošné zvěrstvo!

Sdílejte článek:

HERAKLEIOS STALKER

Už to jsou zhruba dva roky, co socialistická ministryně školství Valachová rozpoutala své nelítostné tažení za destrukcí základního školství a vzdělávacího systému v České republice prostřednictvím neomarxistických doktrín a reforem…

 [ad#textova1]

Valachová už je naštěstí čertvíkde, a není po ní stopy, ale její temné dědictví přetrvává v podobě zrůdného experimentu nazývaného „plošná inkluze“. Experimentu, který škodí žákům, škodí učitelům, škodí rodičů m, ale prospívá neziskovým elitářským organizacím a různým Sorosovcům.

Podívejme se na situaci po těchto dvou letech, a o co vůbec jde. V první řadě říkám, že nejsem odpůrce inkluze v principu. Zejména v případě inkluze dětí s fyzickým a smyslovým postižením, ale každý takový případ inkluze musí být veden individuálně, nikoliv kolektivně, a to samé dvojnásob platí u dětí s mentálním postiženým, či s poškozením osobnosti. Socialistické centrální plánování vzdělávání zavedené Valachovou s tímhle nepočítá.

Podle posledních průzkumů mezi řediteli základních škol se zjistilo, že v 80 procentech případů byla plošná inkluze neúspěšná, došlo ke zhoršení kvality výuky ve třídách, zhoršení průměrného prospěchu a nezřídka se situace musí řešit tak, že dítě, které mělo být násilně začleněno do kolektivu, musí se svým asistentem odcházet na chodbu a tam se učit, protože práce s ním je v rámci širšího kolektivu nemožná.

Navíc je nedostatek peněz na tuto plošnou inkluzi, která byla zavedena hekticky a bez reálné přípravy, zácviku kantorů, s akutním nedostatkem asistentů, kteří se mají podílet na zmírnění dopadů inkluze.

Na situaci profitují politizované neziskovky, kterým nejde o blaho mentálně postižených dětí, ale jen o své dotace, o vykázání činnosti, o nahonění si svého ega, ale taky soukromé základní školství, kam bohatší a šťastnější rodiče přehlašují své děti. Na upadajícím, podfinancovaném, špatně vedeném a sociálními experimenty mrzačeném veřejném základním školství, tak budou zůstávat hlavně děti ze střední a dělnické třídy. Kvalita jejich výuky a vzdělávání se bude dál zhoršovat, společnost bude, ještě více trpět intelektuální disproporcí mezi bohatšími a politicky mocnými vládnoucími skupinami a chudou masou, která tento stát tvoří, buduje a rozvíjí, ale je den co den bita.

Žádáme zrušení plošné inkluze, podporu individuální a šetrně řízené inkluze, žádáme navýšení platů učitelů, zrušení veškeré finanční podpory politickým neziskovkám a převedení této podpory na pomoc základnímu školství, středním školám a učilištím pro budoucnost naší země a našeho národa.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Herakleios Stalker

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...