15.12.2018
Kategorie: Multikulturní soužití

Když EU financuje palestinské vrahy …

Sdílejte článek:

HANA LUKEŠOVÁ

Tento rok se blíží nezadržitelně ke konci, užíváme si nádhernou dobu vánoční plné nadějných očekávání, ovšem bohužel existují lidé, palestinští teroristé, pro které není svaté vůbec nic a jejich teror, hněv a nenávist se nezastaví ani v období Vánoc. Vlna palestinského teroru zasáhla celý Izrael. Palestinští teroristé se neštítí se vůbec ničeho, ani vraždění těhotných žen a malých dětí. Nejvíce šokující událostí se stala vražda malého dítěte, chlapce, kterému rodiče nestihli dát ani jméno.

 [ad#textova1]

Dne 14.11.2018 palestinský terorista se pokoušel pobodat izraelské policisty poblíž policejní stanice Oz ve čtvrti Armon Hanatziv v Jeruzalémě. Terorista poranil jednoho policistu, další policista byl zraněn v důsledku výbuchu šrapnelu během pokusu izraelských policistů ve snaze teroristu zneutralizovat. Terorista byl zastřelen, dva policisté byli zraněni.

Dne 20.11.2018 palestinský terorista pobodal Izraelce (30) v Har Gilo nedaleko Jeruzaléma.

Dne 26.11.2018 palestinský terorista zaútočil nožem na 3 izraelské vojáky v Gush Etzion jižně od Jeruzaléma. Terorista byl během útoku zastřelen izraelskými bezpečnostními silami.

Dne 27.11.2018 třicetiletý Izraelec byl zraněn během útoku Arabů, kteří vrhli kameny na jeho auto u vesnice Sinjil v Binyaminu.

Dne 3.12.2018 arabský gang zaútočil pomoci kamenů na rabína Itamara Libermana děkana ješivy Ner Tamid pro studenty středních škol, který jel autem k izraelskému městu v Neve Tzuf v západním Samaří. Kameny dopadly na přední sklo vozu a rabín Liberman dočasně ztratil kontrolu nad nad vozidlem během útoku.

Dne 9.12.2018 sedm Izraelců, včetně jedné těhotné ženy byli zraněni poté, co palestinští teroristé zahájili palbu u autobusové zastávky v Ofře, severně od Jeruzaléma. Podle svědků teroristé stříleli z projíždějícího automobilu. Jedna z identifikovaných obětí je jednadvacetiletá těhotná žena, v současné době se její zdravotní stav zlepšuje, dítě však po vynuceném císařském řezu po třech dnech umírá.

Dne 11.12.2018 Palestinští teroristé provedli dvakrát zaútočili na příslušníky izraelských bezpečnostních sil v Judsku a Samaří. Jeden útok se odehrál ve městě Idhna poblíž Hebronu kdy palestinský řidič začal střílet na izraelské policisty, kterým se podařilo útočícího teroristu zastřelit. Druhý incident se odehrál na severu jordánského údolí, při němž palestinský terorista opět střílel z projíždějícího automobilu na příslušníky izraelských bezpečnostních sil.

Přesto se však politika EU nezmění, eunijní politici budou nadále financovat palestinské vrahy prostřednictvím „Palestinské samosprávy“, která bude odměňovat teroristy. Neomarxističtí kašpárci budou nadále usilovat o bojkot Izraele, jeho vědců, umělců, akademiků. Hamasáci již tuto vraždu náležitě „oslavují“. Dá se říci, že za prolitou krev tohoto dítěte jsou zodpovědni všichni ti, kteří hájí tzv. Palestince. Na závěr lze říci, že platí smutná pravda, Izraelci nám dávají vynálezy, zatímco tzv. Palestinci nám všem dávají džihád.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Hana Lukešová 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,64 out of 5)
Loading...