21.11.2018
Kategorie: Kultura a tipy

Profamily – mateřská školka Praha 10

Sdílejte článek:

Přijde čas, kdy vaše ratolest odroste kočárku, a protože se budete chtít z rodičovské dovolené vrátit do zaměstnání, musíte si zodpovědět nerudovskou otázku: „kam s ním?“

Někdo preferuje chůvu, jiní babičku. Ale stále největší počet dětí posíláme kolem jejich třetího roku do mateřské školy. Pro Pražany je ideální soukromá mateřská školka Praha 10, s již dobře známým názvem Profamily –  byla totiž první soukromou MŠ v České republice. Toto předškolní zařízení plné barev, radosti a odborné péče, se zaměřením na individualitu každého malého školáčka, se řídí heslem, cituji:„Kde je radost, tam je smích!“

Zápis do školky Praha 10

O volná místa v naší MŠ se můžete zajímat v průběhu celého roku. Stačí nás kontaktovat buď pomocí rychlého e-mailového spojení na našich webových stránkách, anebo telefonicky. Po předchozí domluvě nás můžete navštívit osobně a zařízení si prohlédnete. Zápis do školky Praha 10, ale i do ostatních MŠ Profamily po celé Praze, můžeme provést kdykoliv. Další naše mateřské školy se nachází v těchto pražských lokalitách:

  • Praha 9 Prosek – Lovosická a Novoborská
  • Praha 4 Krč – Točitá
  • Praha 12 Modřany – Čiperka
  • Měšice u Prahy – Praha východ

a naše MŠ – školka Dubeč, v Netlucké ulici. MŠ je umístěna v prvorepublikové vile s překrásnou zahradou, přizpůsobenou potřebám předškolních dětí a je tu bezpečné prostředí. Dětem umíme zajistit specifické předškolní vzdělávání, přičemž se úspěšně rozvíjí jejich znalosti a dovednosti. Ve školce je stále přítomen odborně vyškolený pedagogický, zdravotní a logopedický personál.
Stravování máme vlastní – to zajišťují kuchařky jako „zdravou stravu“ v našich dvou kuchyních – v Točité a v Měšicích.
K evidenci docházky (nemoc, stravování, apod.) využíváme elektronický systém Dignus.

A jaké celoroční aktivity školka Dubeč připravuje?

Je to výuka angličtiny, plavání, hra na sopránovou flétnu, tanečky, keramika, jóga, zájezdy do divadel a ZOO, výlety po ČR – hrady a zámky, ekofarmy, muzea, v létě pořádáme ozdravné pobyty u moře a v zimě jezdíme na hory – lyžařský výcvik. Dále se děti zúčastňují hipoterapie (koně) a canisterapie (psi).
Dopřejte svým dětem báječný předškolní pobyt v mateřských školách Profamily.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...