22.5.2018
Kategorie: Společnost

Příručka pokrokového dobrotrusa

Sdílejte článek:

ADAM MIKULÁŠEK

Podporuj volný pohyb zemědělských výrobků přes půl Evropy, ať se vzdoušek hezky provoní smogem z kamionů, ale jako pravý bojovník za nedotčenou přírodu protestuj proti kácení kůrovcem napadených stromů na Šumavě.

[ad#textova1]

Každý rok si kup nový chytrý telefon, bojuj za WiFi hotspot na každém rohu, demonstruj za větší používání biopaliv, a pak nadávej na „žluté svinstvo“ jménem řepka olejka a vynadej všem známým a přátelům, kteří vylívají olej ze smažení do záchodu.

Zásadně nečti Korán, raději u sebe neubytovávej žádné uprchlíky ani migranty, ale o to víc udávej své kamarády, kteří si na Facebooku sdílejí vtipy o muslimech a jiných menšinách.

Mezi svejma si dělej legraci ze svých homo či transsexuálních kamarádů, ale aby nebolelo srdíčko, pravidelně navštěvuj Prague pride a nezapomeň si kopnout do nějakého toho „homofobního“ politika či faráře.

Nekompromisně bojuj proti násilí na ženách, ale jen ze strany bílých heterosexuálních mužů, ostatním buď totéž násilí milostivě prominuto, jedná se přece o důsledek traumat v důsledku útlaku a vykořisťování ze strany „prohnilé bělošské většinové společnosti“. Podobným způsobem vystupuj proti „homofobii“, „transfobii“, sexizmu a dalším „reakčním úchylkám“, ale nezapomeň…, není fob jako fob, velmi podstatné je, zda je příslušníkem „utlačovatelské“ či „utlačované“ rasy, etnické skupiny či národa.

Nezapomeň se rovněž zastat pedofilů, neb dětské nevěsty přicházejí do módy spolu s nárůstem islámské imigrace, ale aby sis to dvojnásobně vynahradil a ukázal, jakou láskou k nevinným dětem oplýváš, nezapomeň něco dělat proto, aby se tu konečně rozjel pěstounský obchod s dětmi na norský způsob a aby se děti legálně kradly nikým nevolenými soukromými „sociálkami“ třeba kvůli nedostatečnému očnímu kontaktu s rodiči, za plácnutí po zadku nebo přílišnou křesťanskou zbožnost maminky či tatínka.

A pak si můžeš k večeři pochutnat na veganském bio hamburgeru, zhotovenému výlučně ze surovin splňujících kritéria halal eko vyvážené stravy.

Tak dobrou chuť, soudruhu, zítřek je náš!

[ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...